- 15 Kasım 2023
- 282
- 124
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakışıklı ve olgun bir beyefendi olabilirSugar daddy lazım o zaman
Yakışıklı ve olgun bir beyefendi olabilir.Entelektüel birikim, etkileyici diyalog sağlandıktan sonra yaş farkları keyiflidirSugar daddy lazım o zaman
Bedenimi sunmama gerek kalmadan zamanında sunuldu ben kim miyim sen o şu bu gibi insanım.Ama oldu yani, neden öfkelendin?
Olmadı her şey yolundaBedensel değil duygusal bağ kurduğu ve hayatında olduğu için şanslı hissettiği kaybetmek istemediği kadına yatırım yapıyor erkekler. Sizin bu bakış açınızla güven kazanamaz, uzun süreli bir sponsor bulamazsınız. Geçici şeyler olur ancak.
Hede hödö vidi vidiMadem sunuldu niye buraya soruyorsun? Zamaninda ne yaptiysan onu yap
Bir soru sormuşsunuz fikrimi söyledim. Çok sağol canm ya iyi böyle zaten modunda cevap veriyorsunuz. Zorla mı konu açtırıldıOlmadı her şey yolunda
Yaz aşkım yardırBir soru sormuşsunuz fikrimi söyledim. Çok sağol canm ya iyi böyle zaten modunda cevap veriyorsunuz. Zorla mı konu açtırıldı
Kendi paranı kazanıp kendi kendini şartabilirsin mesela...Arkadaşlar merhaba son zamanlarda erkek profilleri ile bir şeyler paylaşmak çok zor diyalogları sığ ilerliyor.Duygusal ve mental olarak destekleyecek tipler inanın azaldı.İşime nasıl yarayabilirler diye düşünüyorum.Geriye sadece maddiyat kalıyor
Bunlar vakit kaybı yaratıyorsa madem işime yarasınlar.Erkeklere istediklerimizi yaptırma taktikleri nelerdir?Özellikle maddi anlamda onlara harcama yaptırmak istiyorum.Şımartılmayı da seven birisiyim, genellikle bunu bana sağladılar ama daha fazlası adına ne yapmalıyım?
Iıı şeeey 250 gramSen kimsin ? Ne gibi özelliğin var da bunlar sana sunulsun ? Bunun için iki seçenek var ; ya erkek çok sevip değer verecek ya da sen bedenini sergileyeceksin.
Konu sahibinde pırlanta varIıı şeeey 250 gram
Belki onunki hem pırlantalı hem de yarım kilodurKonu sahibinde pırlanta var
Aahahaha ele avuca geliyorsa demekBelki onunki hem pırlantalı hem de yarım kilodur
Kadin düşmanı olduk yineAahahaha ele avuca geliyorsa demek
Ay dur banlanmak istemiyorumKadin düşmanı olduk yine
Sende olmayan şeylerin bende olduğu kesinKonu sahibinde pırlanta var
Kafan o açıdan çalışıyorsa ya da sen bunu sunduğun takdirde oluyorsa benim için gerek yokIıı şeeey 250 gram