• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklere göre hangi koku daha çekici???

???

• amor amor

OY: 3 4,8%
  • armani code

• burbery touch

OY: 2 3,2%
  • burbery london

OY: 1 1,6%
  • burbery weekend

OY: 7 11,3%
  • coco mademoiselle

OY: 2 3,2%
  • davidoff cool water

• D&G light blue

OY: 6 9,7%
  • emporio armani she

OY: 4 6,5%
  • escada collection

• escada magnetism

OY: 8 12,9%
  • hugo boss

• hypnotic posion

OY: 10 16,1%
  • issey mıyake

• jil sander sun

• lolita lempicka

• lancome hypnose

• miracle

• noa

• naomi campbell

• ralph lauren ralph

OY: 5 8,1%
  • sexy graffiti

OY: 5 8,1%
  • tommy girl

• vanilla fields

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    62
bu tür anketler birçok defa yapılmıştır fakat bu anketlerin sonucuna göre gidip gözü kapalı parfüm almayın derim ben yasakkelime...çünkü bu ten uyumuyla,esmer veya açık tenli olmayla ve tabiki zevkle alakalı birşey. mesela aşırı kalıcı olan ''hypnotic poison'' birçok kişinin vazgeçemediği bir koku olsa da bazıları için iğrenç kokuyor tanımını almıştır.anketle alakalı olarak benim kullandığım kokular arasından chanel ve dior parfümleri diğer markalara göre hep daha çok sorulmuş ve dikkat çekmiştir.

gecen ise gitmeden bruno banani parfümümü sIktIm...
firmaya girdigim andan itibaren herkes parfümün cok güzel dedi...
dikkat cekiyor gercekten...

ben hiç tek bi parfüm üzerinde yoğunlaşamıyorum hergün farklı farklı parfümleri sıkıp okula gidiyorumm bu durumdan çok rahatsızım.. ama en bğendiğim koku ankette yok yine de söleyimm 'little black dress' ;))
sevgilim de en çok 'burbery weekend' i seviyooo.

heç biri yewrim,benimki baş döndürüyooo:))ama adını bilmiyorum arapça harfler var ya üzerinde:roflol: bilenler bilir konu açmıştım zaten bunla ilgili...

valla okadar parfüm kullandım.erkeklerin en çok bence hoşuna giden bi koku var gucci raj biraz klasik ama sıktıgım zaman çevremdeki erkeklerin yorumu hep olumlu..hatta 2 kız arkadaşımın erkek arkadaşları bunn kullanmasını istiyolar.ne apsın kızlar kullanıyolar..biraz agrı bi koku ama gerçekten çok güzel bi süre sonra haffifleyip degişik bi çiçek kokusu oluyo..........bide dior edit var bu ikisini gerçekten begeniyolar..ıbi gün bunu sıkıp alışveriş merkezine giddim 2 kız hemen kalem kagıt kokuyu sorup yazdılar...

ya kuşum...cevabı çok geniş bir soru sormuşun..o kadar çok parfüm var ki?ee erkeklerde kum gibi...erkek derken sevgilileri mi kasdediyorsun?(flört nişanlı eş)normal erkek arkadaş mı?(kanka arkadaş)erkeğine,parfümüne,parfümü taşıyana göre değişir bu sorunun cevabı...genel olarakta erkekler şekerli ama boğmayan kokuları sefiiolar...kuşum sen istediğini sık yahu..boşver..a.s.

Back