erkeklerde boşalma

Aysegullerden

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.840
1.463
Nişanlımla geçen günlerde yakınlaştık. Muhteşem rahat bir ortam ayarladım yalnız kalacağımız.
Ondan öncesinde 7 gün yakınlaşmamıştık. Yakınlaştığımızda da bir şekilde onu birleşme olmadan boşaltıyorum.
7 günün üstüne geçemlerde yakınlaştık herşey çok güzeldi ama boşalamadı. Naptıysam olmadı. Zaten birleşme hiç yaşamadık ama oral yolla hallediyorduk. 7 günün üstüne boşalamaması tuhaf geldi. O kadar da denedim.
Neden anlamadım çünkü yumurtalıklarıda şiş deĞildi. Tuhaf geldi.

Ortama kadar siz ayarlamışsınız. Siz onun boşalmasını sağlarken, kendiniz tatmin olmadan öylece kalıyor musunuz bu haksızlık. Belki sizin için çabalamaya gerek görmemiştir.
Kaç erkek için bir kadın bunu yapar? Erkekler kendileri emek harcamak ister böyle durumlarda.
Konu başlığı ile içeriğe bakınca, bence başlık şöyle olmalıydı: Nişanlım artık benden etkilenmiyor.
Adamın boşal(a)mama problemi gibi değil sanki, biz bizeyiz hadi gerçeği söyleyin ona göre çözüm bulur arkadaşlar:)

Bir de şu yumuşak g'yi küçültür müsünüz çok rica ediyorum.

Ortama kadar siz ayarlamışsınız. Siz onun boşalmasını sağlarken, kendiniz tatmin olmadan öylece kalıyor musunuz bu haksızlık. Belki sizin için çabalamaya gerek görmemiştir.
Kaç erkek için bir kadın bunu yapar? Erkekler kendileri emek harcamak ister böyle durumlarda.
Konu başlığı ile içeriğe bakınca, bence başlık şöyle olmalıydı: Nişanlım artık benden etkilenmiyor.
Adamın boşal(a)mama problemi gibi değil sanki, biz bizeyiz hadi gerçeği söyleyin ona göre çözüm bulur arkadaşlar:)

Bir de şu yumuşak g'yi küçültür müsünüz çok rica ediyorum.
ben tatmin oldum. Onunda tatmin olmasını istedim. Boşalamadı ama zevk aldım dedi. Zevk aldıysa neden boşalamıyor
Belkide dediğiniz gibi beni çekici veya etkileyici görmüyor.
Hem rahat ortam hem ateşli bir ortam vardı.

7 gün bir erkeğin boşalmadan durması için biraz uzun bir süre bence. Bu süre zarfinda illaki mastürbasyon falan yapmıştır. Ama geç de olsa hiç boşalmadıysa o tuhaf.

Ay aklına kötüyü getirme bir hafta oldu diyosun muhakkak mastürbasyon yapmıştır ya da belki bir şeye gerilmiştir aklı başka yerdedir olabilir yani

X