erkekler!

acca

Noliği burda haşmetbağbım
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
566
6
68
34
iyi geceler kızlar bir şey danışacağım.
2 senelik beraberliğim vardı ve bitti.Bitmiş olmasına rağmen sosyal platformlarda kendisiyle arkadaşız.Şuan bi ilişkisi olmasına rağmen sürekli fırsat bulup bana mesaj atıyor.Deprem doğum günü vs vs.Bizim ayrılık sebebimiz kendisinin ciddi ilişkiye ayak uyduramamasıymış daha beş altı senesi varmışmış falanlar filanlar.Neyse şuan işim gereği onun bulunduğu şehre taşınıyorum.Bunu öğrenmiş ve sürekli yardıma ihtiyacım olup olmadığını her zaman onu arayabileceğimi söylüyor.Arkadaşçadır geçirdiğimiz günlerin hatrınadır bu davranışları diye düşünüyorum ama kendisi hiç bi zaman benimle arkadaş kalamayacağını söyleyen biriydi işkillenmeye de başladım siz ne düşünüyorsunuz ?

ahh ahhh eski sevgiliden arkadaş olmaz. bi ilişki ya bitmiştir yada bitmemiştir bunun ortası yoktur yani. ciddi bi ilişki için 5-6 senesi varsa o 5-6 sene yi seninle geçirebilir ve evlenebilrdi. yani ne demek istemiş ben 5-6 sene arı gibi vız vız sonra ciddi ilişki. yok arkadaşım olmaz bu. yerinde olsam o adamın kafasında planladığı 5-6 bekar senesine girmem. onun yardımına ihtiyacın var mı ki? eminim kendi ayakları üzerinde durabilen bi bayansın. yani sana bunu söyleyen bi adamla sağlam bi ilişki kurman bana imkansız gibi geliyor. sana öyle demiştir 1 sene sonrada düğünü olur hiç şaşırmam. ya bunlar hep bahane anladınmı kişiliği oturmamış insanların bahaneleri. o şehre gittiğinde eğer görüşmek isterse bile görüşme bence. hatta yeni bir şehir yeni bir hayat yeni arkadaşlar yeni bir iş yeni bir telefon numarası yeni sosyal hesaplar... tabi senin kararın

slm kızlar ben bu kulube yeni kayıt oldum bir sorunum var ve gerçekten çıkmaz bir yoldayım nereye dönüp ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımınıza bir yol göstermenizi çok istiyorum ne olur yardım edin benm sevdiğim bir çocuk var oda beni seviyor ama ben çıkmaya karşı biriyim oda bunu biliyor sevdiğim çocuk benm halamın oğlu hiç bir samimiyetimiz yok aynı zamanda çocuk benm eniştemin oğlu ne yapcağım bilmiyorum çocuk benmle evlenmek istiyor ben daha lise 3 gidiyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum annesi acayıp biri halam annesi öğrense asla izin vermez benm ailem öğrense beni öldürürler bizim ailede çıkmak ismi bile duyulmaz ama ben çocuğu çok seviyorum oda beni şimdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin

ayrı konu açın. bu başka arkadaşın konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…