- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.726
- 36
- Konu Sahibi dytsyenhanm
Bu örnek ne kadar doğru bilmiyorum ama bazı kadınlar da aldatıyor..hanımlar merhaba benim şu sıralar canım çok sıkkın geçenlerde tesadüfen çok yakın aile dostumuzun karısını aldattığını öğrendik adamın iki tane çocuğu var aldattığı kadında dulmuş iki çocuğu varmış çok rahat görüşüyorlarmış bütün mahalle biliyormuş adam sürekli evine girip çıkıyormuş alışverişini yapıyormuş ben bunu duyduktan sonra resmen yıkıldım o bahsettiğim adamdan asla beklemezdim adam öyle boş biride değil polis memuru kendisi ben çok güvenirdim kendisine bütün bunlardan sonra ben kendi erkek arkadaşımdan bile soğudum desem yeridir evlenmeyi çok isterdim erkek arkadışmla şimdi evlilik fikrindende bütün erkeklerdende nefret ettim evlenmekte hayatımda bir erkekte istemiyorum kesin benimde başıma gelir diyorum bütün erkekler aynımıdır sizce ben bu nefretimden nasıl kurtulacağım belki yaşım yüzünden böyle büyük tepkiler veriyor olabilirim tabi (21 yaşındayım)
O zaman kendimiz dahil hiçbir kadına da güvenmeyelim. Hayatı kendiniz için zorlaştırmayın. Her erkek aldatmaz.
Daha gençsiniz zaten, iyice tanır, o güveni size verince evlenirsiniz.