• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve cinsel yakınlaşma

bayanfeminist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
19
0
36
Samsun
ben deneyimli kadınların fikirlerini almak istiyorum....

Erkeklerin cinsel iliski esnasında deyim yerindeyse gözlerinin dönmesi normal midir?

Bir iki yıldır bir iliski icinde oldugum birisi var, onunla zaman zaman yakınlasmalarımız olurdu fakat ilk kez biraz daha ileri gittik... O an sanki karsımda baska bir insan varmıs gibi hissettim... Bana dokunuslarında sevgi ve sefkat ararken tamamen sehvet ve tutkuyla karsılastım... bu kadarı normal midir? O an sanki bana olan arzusunu sevgisinin önüne geçti... Erkekler sevişirken hep böyle midir bu nu öğrenmek istiyorum?

Bir de bana daha evvel hic bu kadar zevk almadıgını söyledi, sevisme esnasında... Buna inanmalı mıyım yoksa bunu söylemesinin altında baska bir sebep yatıyor olabilir mi?

yaşınız kac?? bnce eger yası ilerliyse hani ergenlk falan deglse bu dedgnz .. normal bsey degl gbi:( o ne yaa 20 yasını gecn bi insan o kdr abrtmaz die düşünyrm ben:9:

Öncelikle cevaplarınız icin tesekkür ederim

Ben 20 yasındayım ve ondan önce hic sevgilim bile olmadı o ise 34 yasında...

evet cinsellik tabiki tutkuyla yasanır ama ben daha sakin ve nazik davranmasını bekliyordum sanırım ondan biraz afalladım...

biz ayrı sehirlerde yasıyoruz ve her zaman görüsemiyoruz.... o günün daha farklı, daha romantik gecmesini hayal etmistim.. sadece cinsellige yogunlasınca benimle sırf bu yüzden mi beraber olmak istiyor sorusu uyandı kafamda aslında... her erkek böyledir üstünde durulacak bir sey yok deyip gecemedim ne yazıkki.. belki de abartıyorum bilmiyorum..

çok normal tabi... o anda başka bir boyuta geçiyorlar sanki...:86:

aranızda da baya bi yaş farkı varmış cnm

bulmuş tabi böyle çıtırı bırakır mı :)

Son düzenleme:
biz ayrı sehirlerde yasıyoruz ve her zaman görüsemiyoruz.... o günün daha farklı, daha romantik gecmesini hayal etmistim.. sadece cinsellige yogunlasınca benimle sırf bu yüzden mi beraber olmak istiyor sorusu uyandı kafamda aslında... her erkek böyledir üstünde durulacak bir sey yok deyip gecemedim ne yazıkki.. belki de abartıyorum bilmiyorum..

yook abartmıyosun bence ... erkekler o istekleri olsun gözleri dönüyo farklı bakıyolar kendiminkinden bilirim . bazen derm aşkım nasıl bakış o yaa die. sadece cinsellige yönelirler o anda akıllarına hiç bişe gelmez. kadınlar daha farklıdır cinsellik olacaksada içinde biraz romantiklik olsun isterler. nişanlım önceleri öpüşürken elimi sıkıca tutardı parmaklarını parmaklarıma geçirirdi hani öyle tutardı yani elimi ahhh ne günlerdi şimdi nerdeeeee..

Back