Erkekler ve aldatma..? Nasıl önleyebiliriz..?Neler yapabiliriz..?

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
evet arkadaşlar aldatma vakaları bu kadar almış başını gidiyorken hergün başka bir arkadaşımın aldatılma hikayesini duyuyorken bu soru cidden kafama takılı kaldı...? Erkekler neden aldatıyorlar..? Bizim ilgisizliğimizdenmi... naz cilvenin dozunu ayarlayamamızdanmı... heyecanı kaybettiğimizdenmi.. kendi gözlerinin doymamasından mı...? Peki neler yapılabilir bu olayı önlemek için...? Kimse benim başıma gelmez hersey iyi gidiyor bu tür şeylere ihtiyacımız yok demesin... Birgün bir sekilde başımıza gelebilir... neler yapabiliriz bu konuda engellemek konusunda...? fikirlerinizi bekliyorum Tartışalım konuşalım..

öncelikle kişilik meselesi bence..içinde varsa kesin yapar..içinde olmayanlarda yapar illaki ama birazda evlenmeden önce hayatını yaşayamamış kişiler olduğunu düşünüyorum..
yani çok kızla gezmiş tozmuş hayatını yaşamış olması önemli bence..
çünkü diğer türlü başkalarını tanıyamamş oluyor ve haliyle merak ediyor olablir..
evlimisnz bu arada? önyargılıda olmamak gerekir bence başınıza gelmeden fazla kafaya takmamalı..

evet evliyim Allah'a şükür ki başımada gelmedi... ama o kadar çok sey duyuyorum ki artık.. en yakın arkadaşlarımın başına gelenler... takmak değilde hani acaba bizim gözden kaçırdığımız birşey mi var acaba diyerek bu konuyu açtım..

Ne ask ne sevgi ne baska birsey tutamaz erkegi, gezip tozmusta olsa hevesinide almis olsa gecmez erkegin hevesi. Tek icinde Allah korkusu tasiyan erkek yapmaz ki onu da Allah korur da oyle yapmaz. Her erkek aldatir. Ben evli degilim ama cok hikaye duydum kocasi tarafindan aldatilan kocasini aldatan. Erkeklerden tiksindim ne yalan soyleyim.Eger birgun evlenecek olursam mutlaka aldatilacagimi bilerek evlenecegim. Bunu goze alarak.Ben evde adami beklerken o essek kafali kadinin birine seni seviyorum diye fisildiyor olacak. Tabi boyle dusune dusune de bende duramam aldatirim heralde. Devir kötü...:18::43:

sen ne kadar kendinden taviz versende,fedakarlık yapsanda, doğru kişi olduğunu düşünsende
o erkek mükemmel bi erkek gibi görünsede.. HEPSİ YAPAR.. yapmayanlarda er geç yapar...
Kişilik meselesi tamamen insanın içinde olmıcak bu! içinde varsa sen ağzınla kuş tutmuş olsanda yaparlar yani.
he bunu önlicek bişide yok ..bence :34:

Bu topiği okuyunca aklıma bu fıkra geldi

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:

Isveçli: Neyimi begenmedigini sorarim... Rus: Evi terk ederim....Fransiz: Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim....Italyan : Kadini vururum....Ispanyol: Kocami vururum.....Yunanli : Her ikisini de vururum......Türk : Benim kocam yapmaz!
:))))

Eğer Bir erkek Tüm İhtiyaçlarını Karşıladığı Sürece Gözü Dışarda olmucaktır,Tabi bu benim görüşüm
Birazda Kişilik meselesi tabi :)

ıkı grup da ınceleye bılırız .kımı erkekler doyumsuz oluyor kışılıklerı bozuk oluyor kendınımı tatmın edıyor anlamıyorum..sureklı bır aldatıyor.belkıde hayatında heyacan istiyor belkıde komşunun gazı guzel dıyor..kımı erkekte ılgısızlıkten karısının yetmemesınden.ılgısızlıkten aldatıyor.çapkın erkekle ,aldatan erkek ayrı.bız yınede ne olur olmaz kocalarımıza sahıp cıkıp gözlerını bızden ayırmayalım.

annemın bır arkadaşı vardı .kadın bır içim su 4 cocuk doğurdu kocayı elde tutmak için tabı hala bembeyaz tenı cok guzeldı yhaa bır bakan tekrar bakar.cokta ılgılıydı kocasına huyunu bılıyor yhaa.evde cok guzel gıyınırdı cok bakımlıydı.kocasıda ha bıre onu aldatırdı adamın gozu sureklı dışarda.kadın bılırdı.ama cocukları için sabır edıyorum derdı.bu tur erkeklere ne denır bılemıyeceğım.

Son düzenleme:
Çevrem karısını aldatan erkeklerle dolu. Hemen hemen hepsi de severek evlenmiş. Zaman içinde beklentiler değişiyor sanırım. Mesela diyor ki biri 'sevgilimle içmeye gidiyorum veya pikniğe gidiyorum, sevdiğim mekanlarda bana eşlik ediyor, ama karıma dışarı çıkalım desem alışveriş merkezine gitmek istiyor!!!', diğeri de diyor ki 'dırdırından bıktım, sürekli tartışıyoruz, evde huzur yok niye eve gideyim ki'. 'sevgilimi karımdan daha çok kıskanıyorum' diyen bir arkadaşıma 'çünkü sevgilinin sahibi değilsin ama karının sahibisin' dedim, 1 ay sonra sevgilisinden ayrıldı :) karısı ile mutlu olmak için çabaladı ama karısının dırdırı bitmedi, evde mutsuz olduğunu söylüyor hala. Bayanlar, lütfen dırdır yapmayın, eşiniz sizi aldatsa bile, eğer onu seviyor ve evliliğiniz devam etsin istiyorsanız ona şans verin, ama yüzüne çarpmadan, güler yüzle, bakımlı olarak, onun keyif aldığı şeyler yaparak...Kızgınlığınızı erteleyin, emin olun çok işe yarıyor. Mesela bir konuda tartışmaya başlıyorsunuz, eşinizin size yalan söylediğinizi hissettiğiniz an kapayın konuyu, bikaç gün sonra rahat bir şekilde kızmadan sorduğunuzda size doğruları anlatacaktır. Siz ne kadar çok kızarsanız, karşınızdaki kişi o kadar yalana başvurur bunu unutmayın...Sevgi sözcüklerinizi esirgemeyin. Erkekler övülmeye ve beğenilmeye bayılırlar, bunu kullanın :) Size bir tavsiyem daha var; '5 sevgi dili' adında bir kitap var, okuyun ;)

Herkese mutlu evlilikler diliyorum :) Önemli olan kocanızın sizi kalben aldatmamasıdır...

Son düzenleme:
aldatma tek kişilik değildir önlemeye gelincede hem kadın olarak hem erkek olarak toplumca aldatmaya karşı tavrımız net olmalı ,çevremizde yok mu Bayan duldur evlı adamla dost hayatı yaşar çevresı umursamaz kendı hayatı der eskıden boylemıydı şimdi insanlar hiç utanmadan bunu yapıyorlar üstelik evli adamla kaçamağın heyacanından bahseden kişileri görür olduk. erkeği bayanı farketmez bunun krakter bozukluğu olduğunu bilmeliyiz ve aşılamalıyız.

Kimi kadınlar aldatılmamak için önlem üstüne önlem alır,elinden gelen herşeyi yapar sevgi dolu iyi bir kalpleri vardır ama bilmem kaç sene geçer yine aldatılır çünkü adamın içinde vardır o ne zaman açığa çıkacağı belli olmaz.Kimi kadınlar fesat mı fesattır kalpleri soba borusu gibidir ama yine aldatılmaz.Yani eğer karşımızdaki kişi gerçekten "adam"sa aldatmaz,ama zaten içinde varsa,sözde erkekse ne zaman aldatıcağı hiç belli olmaz.Bana göre önlem almakla falan olmaz bu işler.Tamamen karşıdakinin (varsa ) kişiliğine bağlı..

Benide esim 13 yil sonra aldatti ayni Is yerinde calisdigi kadinla aldatti Rus bir kadin ve Biz bu yuzden bosandik ve Benim esim o kadinla birlikde yasiyor birde kizlari oldu, Ben aldatilgimi anlamisdim zaten cok ele veriyordu kendisini

karşılıklı özveri olacak her iki eşlerde
yani eşler kavga da etse sakin ve özverili olan bir gün hanım bir gün erkek olacak yoksa mümkün degil.
tabi bir de inanç olacak eşlerde ikiside müslüman ikiside inanclı olacak bir yabancılarla evlenen müslüman erkek yada kadın aldatılmaktan yada terk edilmekten kurtulamaz dengi dengine hayatın.nesil karıstı türkten olma türktür müslümandan olan müslüman her millet kendi mileti gibi davranır dns bu çünkü.

Back
X