Erkekler soğuk ve zor kadın sever.

Bence Kesinlikle zor kadin sever ama soguk kadin sevmez....aksine cilveli isveli şen guler yüzlü kadin sever...ama bu cilveli hatun hemen tav oluyorsa basit kadin diye düşünür hem sen şakrak hem zorsa kolay elde edilmiyorsa ..hah ışte ona bayılırlar... :)) 30 yıllık yasam tecrübem bu yönde :))

Bence Kesinlikle zor kadin sever ama soguk kadin sevmez....aksine cilveli isveli şen guler yüzlü kadin sever...ama bu cilveli hatun hemen tav oluyorsa basit kadin diye düşünür hem sen şakrak hem zorsa kolay elde edilmiyorsa ..hah ışte ona bayılırlar... :)) 30 yıllık yasam tecrübem bu yönde :))

Burda soguktan kasıt duvar gibi oldugunu sanmıyorumda direk su koyvermeyen olarak algiladim yoksa mahkeme duvari gibi bi suratla olmaz o :KK70:

Turk erkeginin bicogu evlilikte bu tarz kadınları tercih etmezler bence söz dinlesin, arıza cikartmasin ,alttan alsin ,fedakar olsun ,çay koysun :KK66: :KK70: herkes kaldıramaz oyle kadın

Teknoloji ilerlerse sizin dediğinize göre erkekler kendilerine robot alırlar... Tam istedikleri gibi kullanırlar :KK70:

Ayy ne abuk yazı ya.
Bunu yazana herhalde her yerde ne kadar soguk nevalesin demişler.
Oda durmuş düşünmüş 'kaçan kovalanır' ile 'zor kadın' klişesini harmanlayayım da yazayım demiş.
Aferin ona.
Aferin soguk ve zor kadınlar.
Erkekler öylesine aşık olur zaten:KK53:

Yazı biraz tuhaf... hicbir zaman genellemelerden hoslanmadim bundan da hoslanmadim bu yuzden.

Erkekler sunu sever kadınlar bunu sever. Erkekler sunu ister kadınlar bunu diye bir dünya yok. Hayat bir matematik denklemi değil ki carpip bölüp anlamini bulalim.

İkincisi de "erkekler zor kadin severmiş" Erkekler zor kadin seviyor diye hepimiz zor kadin mi olalim yani. Zor olmayanlarin hepsi bedbaht mi ki:)

Hayat bu kadar kasmaya gelmez neysen o'sundur iste. Zorsan zor sevenle anac ve basitsen öyle sevenle olabilirsen mutlu olursun o kadar..

Yazı biraz tuhaf... hicbir zaman genellemelerden hoslanmadim bundan da hoslanmadim bu yuzden.

Erkekler sunu sever kadınlar bunu sever. Erkekler sunu ister kadınlar bunu diye bir dünya yok. Hayat bir matematik denklemi değil ki carpip bölüp anlamini bulalim.

İkincisi de "erkekler zor kadin severmiş" Erkekler zor kadin seviyor diye hepimiz zor kadin mi olalim yani. Zor olmayanlarin hepsi bedbaht mi ki:)

Hayat bu kadar kasmaya gelmez neysen o'sundur iste. Zorsan zor sevenle anac ve basitsen öyle sevenle olabilirsen mutlu olursun o kadar..

Orada zor rolu yapin demiyor aksine olmadiginiz gibi davranirsaniz komik gorunur diyor sevgi pitircigiysaniz sevgi pitirciklariyla olun diyo bu kesin boyledirde demiyor .. hepsini okuduysaniz

Orada zor rolu yapin demiyor aksine olmadiginiz gibi davranirsaniz komik gorunur diyor sevgi pitircigiysaniz sevgi pitirciklariyla olun diyo bu kesin boyledirde demiyor .. hepsini okuduysaniz

Yazinin hepsini okudum evet rol yapmayin diyor ama bunu derken bile negatiflik var kisaca diyor ki sevgi pitircigiysaniz öyle kalmaya devam edin zor kadin olmaya calismaniz yapmacik durur ustunuze oturmaz. Ama sunu da unutmayin zor kadınlar hep erkeklerin gozunde öndedir , kiymetlidir. Sevgi piticiklari kaybetme korkusu yüzde yüz olan hep el altında olan kadindir diye de giydirmeye devam ediyor.

Zaten kadinlarin da hayattaki tek derdi erkeklerin gözünde önde olmakti. Yazan kadinsa eğer bayagi darbe yemiş olmalı.

Yazinin hepsini okudum evet rol yapmayin diyor ama bunu derken bile negatiflik var kisaca diyor ki sevgi pitircigiysaniz öyle kalmaya devam edin zor kadin olmaya calismaniz yapmacik durur ustunuze oturmaz. Ama sunu da unutmayin zor kadınlar hep erkeklerin gozunde öndedir , kiymetlidir. Sevgi piticiklari kaybetme korkusu yüzde yüz olan hep el altında olan kadindir diye de giydirmeye devam ediyor.

Zaten kadinlarin da hayattaki tek derdi erkeklerin gözünde önde olmakti. Yazan kadinsa eğer bayagi darbe yemiş olmalı.

Valla ben bu yaziyi okuyunca bi nevi dogru geldi tamam birebir yazilanlar olmayabilir ama kendini paspas yapan ,fedakar olan,erkegin ustune cok dusen "genelde " deger gormuyor ..gorenlerde devam etsin ne mutlu

Ben yazarla hemen hemen ayni fikirdeyim ama tutup erkeklerden tokat yedigim icin degil ,onde olmak icin burundugum bir rol degil ben hep boyleydim ,yapim bu ..

buyuk konusmak istemem ama o cok fedakar, o cok seviyorum nappim , kocam mutlu olsuncularin basina gelen sacma sapan seylerin bicogu hic basima gelmedi bazen bazi seylerin önunu biz acariz ,arariz yani haa olduda basima geldi insaniz ozamanda ayak surtmem geregini yaparım ..o bakimdan paylastim sana uymuyorsa uymuyordur :KK70: zorla degil ya

Valla ben bu yaziyi okuyunca bi nevi dogru geldi tamam birebir yazilanlar olmayabilir ama kendini paspas yapan ,fedakar olan,erkegin ustune cok dusen "genelde " deger gormuyor ..gorenlerde devam etsin ne mutlu

Ben yazarla hemen hemen ayni fikirdeyim ama tutup erkeklerden tokat yedigim icin degil ,onde olmak icin burundugum bir rol degil ben hep boyleydim ,yapim bu ..

buyuk konusmak istemem ama o cok fedakar, o cok seviyorum nappim , kocam mutlu olsuncularin basina gelen sacma sapan seylerin bicogu hic basima gelmedi bazen bazi seylerin önunu biz acariz ,arariz yani haa olduda basima geldi insaniz ozamanda ayak surtmem geregini yaparım ..o bakimdan paylastim sana uymuyorsa uymuyordur :KK70: zorla degil ya
Zorla demedim ki. Genellemeler içeren bu yazidan hoslanmadim diye kendi yorumumu yaptim.

Mesela sen de diyorsun "basima gelebilir de". Yani iste hayatta zor kadin olmakla basit kadin olmakla kazanilip kaybedilmez bazi şeyler. Ya da basina gelebileceklerin ya da mutlulugun tek kriterini bu karakter bicimi şekillendirmez.

Zorla demedim ki. Genellemeler içeren bu yazidan hoslanmadim diye kendi yorumumu yaptim.

Mesela sen de diyorsun "basima gelebilir de". Yani iste hayatta zor kadin olmakla basit kadin olmakla kazanilip kaybedilmez bazi şeyler. Ya da basina gelebileceklerin ya da mutlulugun tek kriterini bu karakter bicimi şekillendirmez.

Tabiki tek kriteri degil ama ben bicok seye biz izin vermedikce maruz kalacagimizi zannetmiyorum babannemin bir sozu vardı insanin kendi kendine ettigini köy toplansa yapamaz o mesele birazda ben ordanda bakiyorum herseyin onube gecemesekte herneyse

yazıyı bilemem de kendime dışardan baktım zor muyum değil miyim anlamadım :KK70: :KK70:
kafamı karıştırdı yazı :p

En son çok sert ve uzaksın diye terk edildim sayılır. Ben rest çektim o da peşimden gelmedi ve vedalaşmadan bitti.
Gitti kendini üstüne düşüp iltifatlar yağdıran bir arkadaşının kollarına attı sevgili oldu.

Kişiden kişiye değişir, her erkek boyle kadinlardan hoslaniyor dusuncesi yanlis...
Bence bir kadinin en guzel hali dogal, kendisi gibi oldugu halidir.. Yapay olmayan, icinden geldigi gibi... Bunu da begenmeyen varsın gitsin kapı açık:KK25:

Merhaba, yazılanları okudum. Okuma nedenim de yıllardır etrafımda bulunan herkes tarafından zor kadın olarak tanımlanmış olmamdı. Ben de yıllardır düşünüyorum neyi kastediyorlar diye. Bu tanım sanırım herkese göre değişiyor. Öyle kaçan kovalanır, yok hemen cevap verme, zoru oyna gibi stratejilerden hiç anlamam. Aslında içimden o anda ne geliyorsa onu yaparım, insan ilişkilerinin belli bir aşamasından sonra da soğuk nevale falan olduğum söylenemez. Arkadaş ve dostlarım arasında eğlence ve neşe kaynağıyımdır hatta. Yazıda belirtildiği gibi hediye vs beklentim de yoktur :) En başta yazılanlardan bir kısmı bana uysa da çoğunluğunun pek uygun olduğunu söyleyemem. Bu arada yalnızım ama bu yalnızlık tamamen kişisel tercihim. İyi kızlar ve zor kadınlar diye bir ayrım yapılmış buna da tamamıyla karşıyım. İyi bir insan, iyi bir kadın olup da zor görünebilirsiniz.
Zor kadın olarak tanımlanma nedenlerime bakınca da şunlar olabilir. Bir kere her kadının güzel olduğunu ve erkeğe göre daha zeki ve becerikli olduğunu düşünürüm. Çok yakın arkadaşlarım da tamamen kadınlardan oluşur, iç dünyamı onlar bilir. Asla bir kadını kıskanmam ve kendimle kıyaslamam, her kadının özel ve güzel olduğunu bilirim. Bir erkek için asla herhangibi kız arkadaşımla olan hiç bir planımı da ihmal etmem. Yani kadınlara erkeklerden daha çok değer veririm her zaman. Hayatımda yapacağım hiç bir şey için bir erkeğe ihtiyaç duymam ve yardım talep etmem. Karşımdaki hiç bir erkekten bir beklentim yoktur. Tiyatro, konser, dans, trekking, tenis, dağcılık gibi etkinliklerle ilgilenirim ve bunları yaparken yanımda birinin olmasına ihtiyaç duymam. Yapmak istiyorsam yaparım, eşlik etmek isteyen olursa da seve seve kabul eder ve güzel zaman geçiririm. Asla karşımdakini incitecek, aşağılayacak davranış ve tavırlarda bulunmam ama gereksiz yere üstüne de titremem. Hayatıma herkesi zor alırım ve uzun bir süre gerekir ama çok kolay hayatımdan çıkarırım. Kimseyi kaybetmekten korkmam ve bir ilişki bittiği anda hayatıma aynı şekilde devam ederim. Hiç bir şeyimi değiştirmem. Gülmek istiyorsam gülerim, ağlamak istiyorsam ağlarım, içimden ne geliyorsa, nasıl hissediyorsam o anda onu yaşarım. Bunları önceden kurgulayıp planlamam. Hayatta ne olduğumu ve ne olmadığımı bilirim. Neyi isteyip istemediğimi de. Dolayısı ile biri beni överse kibarca teşekkür ederim, eleştirirse, senin görüşlerin der geçerim, elşetirdiği konuda ben de aynı görüşteysem düzeltirim. Hiç bir övgünün şahsıma has olmadığını bilirim, dün başkasına, bugün bana, yarın yine başkalarına söylenebilecek sözler ve davranışlar diye bakarım.
Öyle soğuk falan değilim ama prensiplerim vardır ve çok kolay değiştirmem. Naz yapmaktan, kapris ve tripten anlamam. Bir şeye evet diyorsam evettir, hayır diyorsam hayırdır. Yazıda bahsedilen bir konu benim için de geçerli; durduk yere mesaj atmam, çok arayıp sormam. Bunu strateji olsun diye değil zamandan dolayı yapmam. Yoğun bir hayatım var, karşımdaki de yoğun olabilir, saygı duymam gerekir diye bakarım. Eşim dahi olsa aramadığımda müsait misin diye sorarım. Karşımdakinin kişisel hak ve özgürlüklerine saygı gösteririm ve o da bundan dolayı saygı göstermek zorunda kalır. Her an hayatımın içine giremez yani. Bizim erkeklerimiz ana görevi olarak kadını korumak kollamak temalı yetiştirildiği için; kendi korumasına ihtiyaç duymayan kadınları zor kadın olarak tanımlıyorlar diye düşünüyorum.
Oysa bir kişiye ihtiyaç duymadan sevmek ve onunla birlikte olmayı tercih etmek, gerçek sevgi ve ilgidir. Yani sen olmasan da olur ama yine de seninle olmayı tercih ediyorum demektir bu. Bir kadın zor da olsa hayatındaki kişi tarafından her zaman gerçekten sevildiğini bilmeye ve şefkate ihtiyacı vardır.

X