Erkekler sevmediği biriyle evlenir mi

Evet akrabasıyla evlenir,iyi bir kadın der evlenir,sessiz ağzı var dili yok der evlenir,doğurur çocuk bakar diye evlenir,aşk bir gün biter önemli olan saygı der evlenir
Evlenir yani,niye ki?

Evlenirler. 1 sene boyunca nişanlıyken benimle aldatmış. Ayrı şehirlerdeydik bilmiyordum. Düğünden 1 ay önce öğrendim. Sevse bence bu kadar uzun süre aldatmazdı . Mantık kurallarına uyuyordu o kadın, şimdi de aşk pozları kesiyorlar instagramda

Ya hala aldatan adamın sevdiğini mi düşünüyorsun? Baktı kız saftirik bunla evlenir yine ben yoluma bakarım ona buna yazarım demiş işte

Bence yapan kadinlarda var bir yuvam olsun dedim ailemle problemlerim vardi oyuzden evlendim

Ben bir daha arkadaşım diye soru soranlara cevap vermeyeceğim. Sorumluluktan ve yapılan eleştiriden kaçmak için böyle bir yol bulundu yeni moda oldu. Bu konu da sizin muhtemelen kimse arkadaşı aldatıldığında sizce neden aldattı diye sormaz. Mal mısın kızım sana ne niye aldattıysa aldattı der arkadaşına. Hala daha sevdi mi merakınızdan soruyorsunuz

Evlenirler. 1 sene boyunca nişanlıyken benimle aldatmış. Ayrı şehirlerdeydik bilmiyordum. Düğünden 1 ay önce öğrendim. Sevse bence bu kadar uzun süre aldatmazdı . Mantık kurallarına uyuyordu o kadın, şimdi de aşk pozları kesiyorlar instagramda
Sizin yorumunuz çok dikkatimi çekti dün açtığım konuyu okur musunuz çok benzer bi olay

Sizin yorumunuz çok dikkatimi çekti dün açtığım konuyu okur musunuz çok benzer bi olay
Arkadaşınız kendisine küfür eden hakaret eden aldatan bir terbiyesizle neden hala nişanlı?
Eğer bu sorunuz o konunuzla bağlantılıysa cevabım evet, erkekler hakaret ve küfür ettiği, aldattığı halde ayrılmayan bir kadınla sevmediği halde evlenir çünkü onların bu odunluğunu çekecek, çamaşırlarını yıkayıp yemeklerini yapacak, gururunu çatı arasına kaldırmış bir kadın bulmaları zordur.

X