Erkekler Sevgilisi olduğunu neden söylemez? Neden söylemedi?

dmrygmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
5
2
1
34
Bir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?

Cepte tutmak içindir muhtemelen

Yani bir insan bu kadar bahane aramaz bu kadar kılıf bulmaya çalışmaz adama neden söylemedin desen adam zahmet edip bu kadar çabalamaz bu kadar yalan düşünmeye tenezül etmez şu yattığınız yerden kalkın ya

yedek kulübesini doldurmak için yoksa sana bayıldığından değil.

anlamayacak ne var arkadaşım, yedek kadro iyidir işte, çok fazla da duygusal yaklaşmayın şu erkeklere ya

Böyle bi durum varsa irdelemeye gerek yok ne istiyosun ? Sevgilisi var bıraksın sana gelsin ne büyük bir adilik olur. Böyle birine ihtiyacın yok hele açıkca kız arkadaşm var demeyene hiç olmasın ihtiyacın erkekler böyle ciddi ilişki değilse saklıyolar sonra canım isterse cepte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…