Cepte tutmak içindir muhtemelenBir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
Yani bir insan bu kadar bahane aramaz bu kadar kılıf bulmaya çalışmaz adama neden söylemedin desen adam zahmet edip bu kadar çabalamaz bu kadar yalan düşünmeye tenezül etmez şu yattığınız yerden kalkın yaBir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
yedek kulübesini doldurmak için yoksa sana bayıldığından değil.Bir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
Bu baya baya red cumlesi yalniz. Buradan olur anlami cikarmaniz garip. Sizi reddetmis iste sevgilisi olduğunu soylemek zorunda degil. Kabul edip saklasaydi o zaman fenaydi.Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi.
anlamayacak ne var arkadaşım, yedek kadro iyidir işte, çok fazla da duygusal yaklaşmayın şu erkeklere yaBir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
Böyle bi durum varsa irdelemeye gerek yok ne istiyosun ? Sevgilisi var bıraksın sana gelsin ne büyük bir adilik olur. Böyle birine ihtiyacın yok hele açıkca kız arkadaşm var demeyene hiç olmasın ihtiyacın erkekler böyle ciddi ilişki değilse saklıyolar sonra canım isterse cepte ..Bir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?