Hayır anlamaya çalışıyorumSevgiline bir kız yazsa konuşsalar kızı kibar olup kırmamaya çalışıyor diye mi düşüneceksin uzak dur
Bir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
Cevap veriyor mesajlarıma iki kere yazdım cevap verdi. Sonra baktım yazmıyor bende yazmıyorum. Ama sevgilim var demedi suan yazsam yine yazacakCepte tutmak için olabilir yada flörtöz yapısı vardır karşı cinse karşı söylemez.Sana karşı ilgili davranışlarda bulundu mu yada seninle iletişimi nasıl ? Normalde karekter sahibi olan bir erkek benim sevgilim var kusura bakma derdi.Karektersiz bence.
Cevap veriyor mesajlarıma iki kere yazdım cevap verdi. Sonra baktım yazmıyor bende yazmıyorum. Ama sevgilim var demedi suan yazsam yine yazacak
Ben yazmadığım zaman yazmiyor iki kere mesaj attım cevap verdi ama kendisi yazmıyor karaktersizHoşuna gitmiş ondan vazgeçip seni seçebilir sevgilisini sevmiyor saygısıda yok ona bu adamdan ne beklersin bu kibarlık değil kesinlikle
bu konunun üzerine en ufak şey düşünmen bile çok saçma, baktın yalancı engelle geç? oha yani buraya konu açcak kadar önemli ne olabilirBir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
Ya başka bir sebep mi var bu kadar karaktersiz birisine benzemiyor ben bu kadar karaktersiz bir adamdan etkilenmiş olamam. Acaba boyle mi yapıyor bazıları kırıp üzemiyor o yüzden mi yazarsa yazarım yoksa yazmam anlar oda diye mi düşünüyor nedir diye düsundumbu konunun üzerine en ufak şey düşünmen bile çok saçma, baktın yalancı engelle geç? oha yani buraya konu açcak kadar önemli ne olabilir
Sevgilisi varken başkasına da kapıları kapamıyorsa ikisini idare etmek istiyordur. Bu tarz kişilikleri anlamaya çalışmam farkettiğim için şükreder hemen uzaklaşırım.Bir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?
Ne ikisi üçüncü kez açıyor. Bacım Allah aşkına sal artık bu adamı. Seninle ilgilenmiyor dedik inandıramadık. E sevgilisi de varmış sal yani adamı. Ne yani kıramadığı için sevgilim var demediyse senin deyiminle karaktersiz değilse ne geçecek eline?Siz niye böyle takıntı yaptınız ki bu adamı, aynı konuyu 2. Kez açıyorsunuz. Aklınıza her yeni bir şey geldiğinde konu mu açacaksınız? Diğer konuda epey yazıldı diye hatırlıyorum, adamın size ilgisi yok, beğenmemiş. Kırmamak için cevap vermiş kibarlık etmiş. Ama görüşmemiş. Niye adamı linçletiyosunuz kendi varsayımınızla? Çok sıkıntılı birisiniz bence.
Ne ikisi üçüncü kez açıyor. Bacım Allah aşkına sal artık bu adamı. Seninle ilgilenmiyor dedik inandıramadık. E sevgilisi de varmış sal yani adamı. Ne yani kıramadığı için sevgilim var demediyse senin deyiminle karaktersiz değilse ne geçecek eline?Siz niye böyle takıntı yaptınız ki bu adamı, aynı konuyu 2. Kez açıyorsunuz. Aklınıza her yeni bir şey geldiğinde konu mu açacaksınız? Diğer konuda epey yazıldı diye hatırlıyorum, adamın size ilgisi yok, beğenmemiş. Kırmamak için cevap vermiş kibarlık etmiş. Ama görüşmemiş. Niye adamı linçletiyosunuz kendi varsayımınızla? Çok sıkıntılı birisiniz bence.
Keşke iki kez adım atmasaydın denildi; ben basit kadın değilim, beni niye basit ilan ettiniz diye başka bi konu açtı (yine varsayım).Siz niye böyle takıntı yaptınız ki bu adamı, aynı konuyu 2. Kez açıyorsunuz. Aklınıza her yeni bir şey geldiğinde konu mu açacaksınız? Diğer konuda epey yazıldı diye hatırlıyorum, adamın size ilgisi yok, beğenmemiş. Kırmamak için cevap vermiş kibarlık etmiş. Ama görüşmemiş. Niye adamı linçletiyosunuz kendi varsayımınızla? Çok sıkıntılı birisiniz bence.
Sevgilisi olduğunu nereden ve ne zaman öğrendin?Cevap veriyor mesajlarıma iki kere yazdım cevap verdi. Sonra baktım yazmıyor bende yazmıyorum. Ama sevgilim var demedi suan yazsam yine yazacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?