Erkekler Sevgilisi olduğunu neden söylemez? Neden söylemedi?

dmrygmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
5
0
1
34
Bir adım attım hoşlanıyorum dedim. Tamam görüşürüz konuşuruz teşekkür ederim düşüncelerin için dedi. Meğer sevgilisi var ama bunu bana söylemedi. Benim sevgilim var üzgünüm görüşemem seninle demedi. Sebebi ne olabilir. Aklıma kız arkasını mi sakınıyor acaba düşüncesi geldi yoksa bu kadar karaktersiz olamaz diyorum ama çok saçma insanlar ne yapsın onun sevgilisini. Neden söylemedi ve bana görüşürüz tabiki dedi. Sevgilisinden bahsetmek istemediyse bile En azından düşünmüyorum demesi gerekmez miydi? Çok mu karaktersiz? Yoksa kibar olup kırmamaya çalışan bir beyinsiz mi?

Cepte tutmak için olabilir yada flörtöz yapısı vardır karşı cinse karşı söylemez.Sana karşı ilgili davranışlarda bulundu mu yada seninle iletişimi nasıl ? Normalde karekter sahibi olan bir erkek benim sevgilim var kusura bakma derdi.Karektersiz bence.

Cevap veriyor mesajlarıma iki kere yazdım cevap verdi. Sonra baktım yazmıyor bende yazmıyorum. Ama sevgilim var demedi suan yazsam yine yazacak

Hoşuna gitmiş ondan vazgeçip seni seçebilir sevgilisini sevmiyor saygısıda yok ona bu adamdan ne beklersin bu kibarlık değil kesinlikle

Aynısı geçenlerde bir arkadaşımın başına geldi. Çalıştığı yerden alışveriş yaparken görmüş. Bir hafta sonra kız, erkeği eklemiş. Çocuk da kabul etmiş. Arkadaşım mesaj atmış hatta, sizden hoşlandım, siz de isterseniz görüşmek isterim gibilerinden. Çocuk demiş ki çok iyi yapmışsınız, olur ama bu aralar hayatımda birisi var. Bildiğin cepte tutmak istiyor. Direkt uzaklaştırdık arkadaşı bu karaktersizden. Siz de aynı şekilde uzaklaşın. Yarın bir gün aynısını size yapmayacağı ne malum? Belki de sadece tek gecelik şeyler arıyor. Siz böyle bir şeyin peşinde değilseniz koşarak uzaklaşın derim.

bu konunun üzerine en ufak şey düşünmen bile çok saçma, baktın yalancı engelle geç? oha yani buraya konu açcak kadar önemli ne olabilir

bu konunun üzerine en ufak şey düşünmen bile çok saçma, baktın yalancı engelle geç? oha yani buraya konu açcak kadar önemli ne olabilir
Ya başka bir sebep mi var bu kadar karaktersiz birisine benzemiyor ben bu kadar karaktersiz bir adamdan etkilenmiş olamam. Acaba boyle mi yapıyor bazıları kırıp üzemiyor o yüzden mi yazarsa yazarım yoksa yazmam anlar oda diye mi düşünüyor nedir diye düsundum

Sevgilisi varken başkasına da kapıları kapamıyorsa ikisini idare etmek istiyordur. Bu tarz kişilikleri anlamaya çalışmam farkettiğim için şükreder hemen uzaklaşırım.

Bu konuyu daha önce actinizmi benmi yaniliyorum neyse zaten kibarca başından atmış olabilir çok normal sevgilisi olmasada olmayabilir herkes herkesi beğenmek zorunda değil beyinsiz vs laflariniz ağır bence .Dışardan çocuk haklıymış dedirtiyor insana

Daha önceki konudaki de aynısı vardı çocuk teşekkür ederim görüşür konuşuruz demiş sonra tek adım atmamış sonra düğüne mı ne cagirilmis gelmemis zaten ümit verdigi yok aynı konu buda sizin konumu

Siz niye böyle takıntı yaptınız ki bu adamı, aynı konuyu 2. Kez açıyorsunuz. Aklınıza her yeni bir şey geldiğinde konu mu açacaksınız? Diğer konuda epey yazıldı diye hatırlıyorum, adamın size ilgisi yok, beğenmemiş. Kırmamak için cevap vermiş kibarlık etmiş. Ama görüşmemiş. Niye adamı linçletiyosunuz kendi varsayımınızla? Çok sıkıntılı birisiniz bence.

Ne ikisi üçüncü kez açıyor. Bacım Allah aşkına sal artık bu adamı. Seninle ilgilenmiyor dedik inandıramadık. E sevgilisi de varmış sal yani adamı. Ne yani kıramadığı için sevgilim var demediyse senin deyiminle karaktersiz değilse ne geçecek eline?

Ne ikisi üçüncü kez açıyor. Bacım Allah aşkına sal artık bu adamı. Seninle ilgilenmiyor dedik inandıramadık. E sevgilisi de varmış sal yani adamı. Ne yani kıramadığı için sevgilim var demediyse senin deyiminle karaktersiz değilse ne geçecek eline?

Keşke iki kez adım atmasaydın denildi; ben basit kadın değilim, beni niye basit ilan ettiniz diye başka bi konu açtı (yine varsayım).
Şu anda nasıl öğrendi mesela adamın sevgilisi olduğunu, o da mı varsayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…