• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Neden Bir Sorunu Tartışmak İstemezler?

ah ahhhhhhh demek bütün erkekler böyle 32 senedir hiç anlatamadım konuşma özürlü erkekler hic bir sorunumuzu karşılıklı konusamadık daha 32 senedır iletişim bozuklugu bu bence ama ne yapalım idare bızlere düsüyor böyle diyorum fakat bendede sabır kalmadı artık kızlar sevgiler

aynen kızlar sızlere katılıyorum.bızımde sorunumuz oldugunda ben konusmak ısterım fakat esım hıç yanasmaz ya yanıma gelır opmeye baslar yada koltukta uzanır ben konusur dururum bu seferde kendımı ok dırdırcı hısederım:(ama benım derdım o konuyu ıçıme atmak ıstemıyorum cunku ıcımde bırıkıyor ve cok buyuk patlama oluyo sonunda.böle olmasıda cok kotu.ama artık bı yol buldum.sorunları bı kagıda yazıyorum ve pcnın yanına koyuyorum bu işe yaradı ama:))o okuyo ve hatalrını anlayıp duseltıyor..tavsıye ederımm

haklı çıkçamızı baştan kestirdikleri veya onları uğraştırcak bi konu olduğunda konuşmak istemiyorlar bence.

valla ben pc altına koymayı geç yazıp eline veya cebine tutuşturuyodum eskiden ne yapayım çaresizlik. bakmaya bile tenezül etmiyordu cebindekinide farketmiyordu bile.

Back
X