• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Neden Bir Sorunu Tartışmak İstemezler?

ben sanırım biliyorum cunku bizim ilşkimzde roller degsms
konuyu acan arkadasın yazdklarını okuyunca gulme krizi tuttu cunku aynısını ben yapıyorum ama erkek arkadasım ısrarla yakama yapışıyo konuscaz diye ve bunaldım diyip kestirp atıyorum

evet sebebi gercekten bıkkınlık sıkkınlıkk kendini bilmezlik ve de sorunların kendi kendine cozulmesini istemek :D

anladığm kadarıyla bu bütün erkelerde mevcut bi huy galiba
ah bi anlayabilsek bende bu konudan muzdaribim keşke onlarda biz kadınlar gibi düşünebilseler nede olsa bizim için detaylar önemli yüzeyel geçmiyoruz hiçbirşeyi :nazar:

neden tartışmak istemezler biliyormusunuz??
kimi korkar haksız çıkarım düşüncesi ile
kimi tartışma sonunda kavga çıkacak korkusu taşır
kimi de içine atar sadece içine atarak bunu yenmeye çalışır..

bende eğer bir sorun var ise bunu konuşarak,tartışarak ama sonucunda kavga çıkmayacak şekilde dozunu ayarlayarak konuşma taraftarıyım...ama ben dırdırcı bir insan da değilim ama bazen konuşmak istemeyince bende susarım sadece susarım,karşımdaki insanın tepkisine göre nabza göre şerbet..

canım çeşitli nedenleri olabilir?

1- Kapasitesi yoktur
2- Üşengençtir
3- Umursamazdır
4- Aşırı rahattırlar
5- Kafasını ütülemişsindir vs

Kocam beni affetsin ama biraz öyleler

erkek tartışmayı bilirmiki tartışmak istesin ,,,,her konuşmamızda ahh yeter tamam senin dedğin,he,iyi geceler der sırtını döner ya tutmayın beni çıldırıyorum adamakıllı biş konuşmazki ay tartışma olsun..

ERKEKLER eşleriyle yada sevgilileriyle bir konuyu tartışınca haksız duruma düşeceklerini yada doğru olanın kadının dediği olacağı için tartışmaz.Kolayca kendilerini haklı durumuna sokarlar.Karşındakini pasifize ederek sindirirler.şöyle düşünün maçlardaibazı spor yarışmalarında kaybeden tarafta olupta karşı takımın taraftarlarına saldıranlar genelde erkeklerdir.kendi tuttukları takım kazanmayınca mağara adamına dönerler.en ufak bir yenilgi yada mağlubiyet erkeklik mevzusu yaparlar.
Şuraya bağlıyacağım kadınların karşısın tartışma ve haklı çıkabilme kabiliyetleri çoğunlukla sıfırdır.:roflol:

Bizler gümbür gümbür geliriz.Elimizde eskiden kalma silahlarımız vardır.Çoğu şeyi unutmayız.Konu konuyu açacak,eski defterler bir bir açılacak,sonra beyefendiler köşeye sıkışacak. :)))) Üstüne bir de üstün konuşma yeteneğimiz eklenince zaten konuşmak için ağzını açmaya üşenen ''kİBAR Feyzo''lar kapana sıkışacak.şakkıdı Sonra gün gelecek konuşulmadığı için çözüme ulaşmayan konular temcit pilavı gibi kaldırılıp kondurulacak....

valla bizde genelde şöle olur: tartışma konusu gerçekleşmemiştir ihtimaller üzeride tartışmaya başlarım 'olmayan şeyi tartışmayalım der.olay olmuşsa yarın konuşuruz der.yarın olur ben konuyu açarım olmuş bitmiş şey canım neyi tartışıyoruz der. pes derim artık. :kızgın:

kendimi ve eşimi gördüm anlattıklarında. en çok da ertesi güne takılıyorum.

olmuş bitmiş artık hadi kapat gitsin demez mi oyy oyyyyKötü Kazen

arkadaslar benım esım de hemen kaprıs yapar ceker gıder ben cozemedım neden bu kadar kaprıs yapıyor bılen varsa lutfen yazsın.......

BENİM AŞKIMDA eğer haksızsa hemen konuyu değiştirir yok ben çok üsteler dırdır edersem özür dilerim aşkım tamam tartışmayalım der ve konu kapanır.. yook illa ben yine üstelersem canın kavgamı etmek istiyo tamam hadi bende sana uyucam gel edelimder ben tırsarım susarımm :)) yani anlicağınız işini çok iyi biliyo benim beyfendicğim :))

benim askimda böyle yine kavga cikarmak istiyorsun der uzatma der bazen tartisirim cocuk gibisin der beni anlamiyor o an neyse kapatariz altan alirim ama bir kac gün sonra yine baslar tartisma ayni konuda

hep aynı hep aynı yaaaaa..
bir sorun olur konuşmak istersiniz,bir türlü konuşamazsınız.
en sonunda "konuşmamız gerek" cümlesini söylemek sizi bile sıkar. :)

ya kızlar bu konuya aynen katılıyorum bide tartışırken hiç yorum yapmıyo nişanlım.sanki duvarla konuşuyom çıldırıyorum ozaman.konuyu unutuyorum onun konuşmamasına takıyorum :)

bızdede oyle ya sorun olunca anlatmaz ve sıkıntılı zamanalrında pek ılgı gostermes bana sıkıntılıyım der e o zmn analt dıyorum anlatmıyor kiii şu an bole bı durumdan dolayı kızdım bende konusmuyorus ıkı gundur bu hep bolee napcam bılmıyorum sıkıo artık benı bu durum ama:(

Genel olarak bakildiginda, erkekler butun sorunlarini kendileri hallederler. Erkekler gucludur, bir cok seyi kimseyle paylasmadan kendi kendilerine halletmesini bilirler. Ama biz bayanlar erkeklere nazaran duygusal anlamda daha hassas oldugumuz icin sorunlari konusarak halletmeyi isteriz, bir nevi destek isteriz aslinda. Esimizin duygularimizi ve dusuncelerimizi anlamasini saglayarak aliriz bu destegide.

kısa ve net bir cevap tatlım sana ...... işlerine gelmiyor .......:kızgın:

ahh ahh damarıma bastınızzz ben konuyu uzattıkça uzatırım ( herşeyin farkına varsın hatasını anlasınki tekrarı olmasın üzüldüğümü anlasın die) ama ben ağzımı açarım lafın ortasında belinay hayatım lütfen uzatma bak konuyu uzattıkça ben sıkılıyorum diyor sıkılmak istemiyosan konuyu halledelim ortak bi noktada buluşalım diyorum lütfen hayatım 27 ayda anlayamadın hala nekadar çok zevk alıyosun bi konuyu didik didik etmekten der ve ben yine sinir olur uzatırım :) bazen susarım ama 1 2 gün sonra o konuyu yine açarımmm ama oda pes etmezz böle yuvarlanıp gidiyoz işte bizde :) 27 aydır :)

aynen valla bizdede öle vala ben uzatırım o konuyu kapatmaktan yana işte öle bizimde 10 sene oluyo bölıkleee gecti gitti:roflol:

bu gün bende karşılaştım tekrar tekrar
şu an gülyorum replik şu msnde konuşma
suat:
tamam
suat:
o zamn
suat:
kapatalım
suat:
bu konuyu

:roflol:
olur kapatalım yarın nasılsa tekrar açılır

kadınlar sanırım sorunlar karşısında çok konuşuyor, çok büyütüyor. onlarda bana kalsın kafam rahat olsun diyor heralde.

Back
X