erkekler ne ister

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
kızlar sizce evli erkekler ne ister merak ediyrum eşinden beklentisi nedir evlilik nasıl renklenir bu bi bayanın elindemidir hürrem sultan gibi kadın istegi herşeyi elde edebilir mi ?ederse nasıl?klasik güler yüz tatlı dil falan demeyin olurmu bunlar rutin söylenen şeyler oldu artık geniş kapsamlı birşeyler öğrenmek istiyorum sonuçta herkes farklı şey düşünebilir dimiyerimseniben

• Konu Sahibi EU1
nemi ister sana anlatayım

temiz çamaşır
ütülenmiş eşya
sabah ve akşam hazır yemek
akşam yatakta hazır olacak bir karı
kumanda hakimiyeti
sınırsız hizmet
her zaman haklılık

• Konu Sahibi EU1
klasik ama vazgeçilmez maddeler..evli bir erkek eşinde sizinde dediğiniz gibi..
güler yüz
tatlı dil
temizlik ve düzen
evine bağlı
işveli,bakımlı
ilgili
para biriktiren
eşine her konuda destek bir hatun ister..daha ne olsun...

• Konu Sahibi EU1

sorma bazen kendimi kullanılmış bazen de kobay gibi hissediyorum

• Konu Sahibi EU1
süper tespitler kızlar,bayıldım...doğru söze ne denir...sırnaşık şey
kısaca köle ister....
işin şakası bir yana,çok amiyane bir tabirle açıklamaya çalışacam...kızmak yok ama...anlaştık mı...

erkek eşinin; salon da hanımefendi,mutfakta aşçı,yatakta o....olmasını ister...

• Konu Sahibi EU1
niye benim yazım seninkinin üstünde çıktı onuda anlamadım ama neyse

• Konu Sahibi EU1
sorma bazen kendimi kullanılmış bazen de kobay gibi hissediyorum

hakklısın,çoğu zaman bu duyguya bende kapılmışımdır...senağlama
ama öyle karamsarlığa kapılma,hayat böyleymiş deyip geç...kendini yıpratmana değmez...:1hug:

• Konu Sahibi EU1
demekki hepsi aynı topunun köküne kibrit suyumu yani:roflol:

• Konu Sahibi EU1
şuanki sinirimle bu soruyla karşı karşıya kaldım ve şuanki sinirimle sana bi cvp verim tatlım benimkini öne sürerek... ERKEKLER DAYAK İSTER OKLAVA İSTER MERDANE İSTERRRRRR ÖZELLİKLEDE BENİMKİİİİ

canım ya sinirlenmişsin hayırdır oklava merdane havada uçuyo he?klava:

oturmasını kalkmasını bilen çevresinde taktir edilen babaya olan gibi saygı gösteren onun veee zaten diğer kızlar yazmışlar........

sorma nill sormaa hemde öle böle sinirlenme değilll bu seferkii farklııı bu erkekler çok benciller yaaaaaaaa 3 sene sonra anladım bunuuuuuuu

birde bunlara ragmen
eşini aldatmak ister:roflol
:

hakklısın,çoğu zaman bu duyguya bende kapılmışımdır...senağlama
ama öyle karamsarlığa kapılma,hayat böyleymiş deyip geç...kendini yıpratmana değmez...:1hug:

yooo zaten öyle derin düşünürsem sonu kötü biter ama ne bileyim bazen neden dişi olarak dünyaya geldim diye soruyorum her türlü sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz aslında bazende ne komiğime gidiyor biliyormusun bekarkende evliykende hep namusunun bekçileri oluyor bekarken baban yada varsa abin yada sülaleden abiler evliykende kocan sanki onlar korumasa biz namusumuzu koruyamıyacağız

bide sözünün her daim dinlenmesini yasaklarına uyulmasını ister

canım yaa.s
bırak öyle düşünsünler.çünkü böyledüşünmek onları mutlu ediyor...ama onlar da çok iyi bilir ki namus kadınındır.en iyi bekçisi de kadındır...
namusta bizim,şerefte bizim...kimse için değil kendimiz için,namusumuzu koruruz...

doğru söylüyosunuz ama bide böle her dediğini yaptıran kadınlar var belki aranızda da vardır yani bile peşinde koşturan adamları her daim tabi bekarlara demiyorum o zaman öyle olur zaten de önemli olan bunu evliyken yapabilmek hep gıpta ile bakmışımdır o insanlara ama nerdeee

sorm ya hani derler ya allah insana çirkin şansı versin diye onun gibi birşey

-Bir kere erkekler eşlerinden öyle kadınların aberttığı kadar temizlik falan istemez... hatta çoğu zaman umrunda bile olmaz.

- ha yemek bekler. pek severler güzel yemeği. hatta yemek kötü olursa surat asan yada asabileşebilen erkeklerde olduğunu düşünüyorum

- kesinlikle ve kesinlikle her dediğini yapan, herşeye evet diyen kadından çok haz etmezler... aslında hep hayyallerindeki kadının böyle biri olduğunu isterler huzurlu bir yaşam için ama asla böyle bir kadın istediklerini düşünmüyorum. ki bu konuda haklılar eminim kadınlarda böyle herşeye evet diye bir erkek istemez. azıcık engelleneceksin, azıcık tartışacaksınki tadı çıksın...

- Erkekler gerçekten yatakta aktif olan, cazibeli, tabiri caizse ateşli eş ister ama ne kadar enteresandırki. evlenmeden önce çoğu utangaç mazbut pek seksle alakası olmayan kadınları tercih eder. ee kadından evlendikten sonrada müthiş bir değişim beklerler. olmayınca hayal kırıklığı.

- erkekler dışarıda gurur duyacakları bir kadın da isterler. konuşmasını bilen,kimi onla bunla konuşma der ama iyi kaliteli bir iletişimide kurmasını ister kanımca.

- aynı zamanda erkekler nekadar güçlü olursa olsun sürekli zor durumda kendilerine koşacak, "koruyacakları" kadında isterler... güçlerinin ve zekalarının pof poflanmasına bayılırlar(ilki var ama ikincisi malesef)

- ama her ne olursa olsun bana göre her insan gibi huzurda isterler.. huzur ruhun gıdası sorunlar çıkacaksada dozunda tutabilmek gerekiyor.
Not: yukarıdaki maddeler tüm erkekler için geçerli olmasada çoğu erkeği kapsadığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…