E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
süper tespitler kızlar,bayıldım...doğru söze ne denir...sırnaşık şey
kısaca köle ister....
işin şakası bir yana,çok amiyane bir tabirle açıklamaya çalışacam...kızmak yok ama...anlaştık mı...
erkek eşinin; salon da hanımefendi,mutfakta aşçı,yatakta o....olmasını ister...
sorma bazen kendimi kullanılmış bazen de kobay gibi hissediyorum
şuanki sinirimle bu soruyla karşı karşıya kaldım ve şuanki sinirimle sana bi cvp verim tatlım benimkini öne sürerek... ERKEKLER DAYAK İSTER OKLAVA İSTER MERDANE İSTERRRRRR ÖZELLİKLEDE BENİMKİİİİ
klasik ama vazgeçilmez maddeler..evli bir erkek eşinde sizinde dediğiniz gibi..
güler yüz
tatlı dil
temizlik ve düzen
evine bağlı
işveli,bakımlı
ilgili
para biriktiren
eşine her konuda destek bir hatun ister..daha ne olsun...
hakklısın,çoğu zaman bu duyguya bende kapılmışımdır...senağlama
ama öyle karamsarlığa kapılma,hayat böyleymiş deyip geç...kendini yıpratmana değmez...:1hug:
yooo zaten öyle derin düşünürsem sonu kötü biter ama ne bileyim bazen neden dişi olarak dünyaya geldim diye soruyorum her türlü sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz aslında bazende ne komiğime gidiyor biliyormusun bekarkende evliykende hep namusunun bekçileri oluyor bekarken baban yada varsa abin yada sülaleden abiler evliykende kocan sanki onlar korumasa biz namusumuzu koruyamıyacağız
doğru söylüyosunuz ama bide böle her dediğini yaptıran kadınlar var belki aranızda da vardır yani bile peşinde koşturan adamları her daim tabi bekarlara demiyorum o zaman öyle olur zaten de önemli olan bunu evliyken yapabilmek hep gıpta ile bakmışımdır o insanlara ama nerdeee