Erkekler ne esmerleri nede sarışınları sever

benbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2006
236
1
96
53
İstanbul
Erkekler ne sarışınları ne de esmerleri sever
"Güzel kadın" konusundaki kriterler dönemlere ve kıtalara göre hep değişmiştir ama İngiliz, Çin ve Hint edebiyatlarının karşılaştırmalı çalışmasına göre, erkekler ne sarışınları ne de esmerleri tercih ediyor. Tercih, bunların hepsinden önce ince beden ölçüleri...

İngiliz dergisi Proceedings of the Royal Society B, Darwin'in erkeklerin bilinçsiz biçimde genlerin devamı refleksiyle güdülendiği tezini destekler nitelikteki bu araştırmaları ortaya koyuyor. Buna göre, iyi bir sağlığın dolayısıyla da doğurgan bir bedenin inkar edilemez işareti olan ince beden, bütün kriterlerin önüne geçen bir kriter.

Teksas Üniversitesi ile Harvard Üniversitesi araştırmacıları, çalışmaları için 16, 17, 18. yüzyıl İngiliz edebiyatını, ilk çağ Çin ve Hindistan şiirlerini inceledi ve istatistiklerini oluşturdu.

Araştırmayı hazırlayanlar Devendra Singh, Peter Renn ve Adrian Singh, göğüs, kalça ve bacakların edebiyattaki yerinin tartışılmaz olduğunu, buna karşılık "ince bir bedenin" bunların üstünde yer tuttuğunu ortaya koydu.

İngiliz edebiyatı yapıtlarının yanı sıra Hindistan ve Çin şiirinde ince bedenden diğer güzellik kriterlerinden çok daha fazla söz edildiğinin altını çizen araştırmacılar, bugün tıbbın obeziteyle östrojen bakımından zayıflık arasındaki bağı ortaya koyduğunu, dolayısıyla da sağlık sorunları riskini artırdığını ifade ediyor.

:)))))))))))))))))))peki boyu uzun olmayanlar ben gibi:))))onlarda kalıyomu

Zaten bu amerika ve ingiltere'nin araştırmaları beni deli ediyor.Ne kadar saçma ya bir kere zevkler kişiden kişiye değişir,beğenilerde görecelidir,kimi sıska hatun sever,kimi tombik,kimide balık eti yada öyle birini severki hiçte zevkine hitap etmez.Mesela ben oldum olası esmer erkek severim ama sevgilim kumral beyaz tenli.Ne yani şimdi esmer değil diye sevmiyimmi?

öffff bu kiloluların hali ne olcak yaaaaa bende zaten tombiş gibi oldum yiye yiye nolcak napcas? yemesen olmaz diyolar yiceksin, yesen zararlı diyolar yemiceksin, zayıflama ilacı kullansan hiiiiiii diyolar sakın!!! eee atcam kendimi valaa öfffffffffffffffffff

Harika bir yaklaşım hella sana be

valla ben dışına değil gönlüne bakıp evlendim eşimle.ya yarın öbürgün allah korusun bir kaza geçirip engelli kalsa ne olcak .veya ben .boşasınmı yani adam beni.bence en önemlisi ruh güzelliği kızlar.

aman zaten benim bedenime göre benle evlencekse hiç evlenmesin .mesela ben 58 kiloyum boyum 1.70 zayıf olmasamda fiziğim hoştur belim incedir ama hadi diyelimki evlenip 3 çocuk doğurduğumda 70 oldum rahatsızım tansiyonum var ve kilo veremiyorum o zaman bu adam benden ya boşanacak yada beni aldatacak yada sevmeyecek. eee o zaman boşa gitti o kadar sene... bazen sevgilim diyor sen böyle çok hoşsun sakın kilo alma yada bu aralar kilo aldın ver o zaman çok bozuluyorum.. tamam bazen cidden çok alıyorum 63e kadar çıkıyorum ama o bir senede15 kilo aldı ben ona hiç ver demiyorum onu böylede seviyorum. aman ya bu erkekler cidden arsız ya bulmuşlarda bunuyorlar..

ne esmer ne de sarışın sevmiyorlarsa
biz de orta yolu buluruz...orta tona boyatırız
veya açıklı koyulu balyaj yaptırırız
böylece bütün erkeklere hitap ederiz :)

Bırakın ya ben de 155 boy 47 kg bırı yım hen kısa hem zayıfım mıllet gelıpmgecıp kaybolmussun kurumussun sacma sapan yorum yapıyolar. Bence etıne dolgun kadınlar daha cekıcı ıymetınızı bılın

Yok artık 2007 nin konusunu nerden buldun kız
Bu arada 1.55 e 47 de zayif bir kilo değil

kadınlarda dunya yakışıklısı olsa da her erkeği ADAM bulmuyor.

kadınların bedenlerını sorgulayıp araştıracaklarına KADINLARI araştırıp kadınlar ne ıstere yoğunlaşsınlar.kadınsız dünya nasıl olurduyu araştırsınlar.
kökleri kururdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…