Erkekler Melektir...

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
39
Erkekler Melektir )

Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.

'Aman tanrım' diye bağırdığında bir peri belirir ve

'Ne diye bağırıyorsun?' der.

Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.

Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu?' diye sorar. ormancı'hayır' diye cevaplar.

Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde güm üş bir balta ile
tekrar belirir ve yine sorar.

'Baltan bu muydu? 'ormancı yine
'hayır' diye cevaplar.

peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.

'baltan bu muydu?' ormancı 'evet' der.

Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser.

Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır. peri yine belirir ve sorar.

'ne diye bağırıyorsun?' ormancı 'karım suya düştü der.

Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner.

'Senin karın bu mu?' diye sorar. ormancı 'evet' der.

Peri sinirlenmiştir. 'yalan söylüyorsun. gerçek bu değil' der.

Ormancı 'özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır
deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim.
Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur.

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir.

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )

VAR MI DAHA ÖTESİ ???????

fikirlerinizi bekliyorum güzeller. Hadi bakalım :):):):)

ormancı lopeze nasıl bakacakmıs salak:1shok: ıste bu erkekler 10 kadının masrafı var pek sayın lopezın:roflol:
ERKEKLER ancak kendı kuyruklarını dustuklerı durumu kurtarmak ıcın yalan soylerler.hıc kımseyı dusunmezler.sadece kendı eksenlerı vardır kötükedihüsove okadar calısır beyınlerı:1shok:
HA YALANIDA becerseler o da yok sonucta kafa gec olgunlasıyor.sırnaşık şeysırnaşık şey
ya bıraz agır kactı ama oyle ıste sekerlerıma.s.:enbuyukkk:

gene benkaydirigubbakcemile2 erkekler melekmıs hadı canım :1no2:unutmayınkı kızlar ŞEYTADA BIR MELEKTIkötükedihüsoa.s

saygın bir nedeni olmasını bu yazıyı bana gönderen kişiye sordum.

Kadınlardan korktuğumuz için dedi. :):):):)

bence her yalanlarına bır kılıf var desek daha dogru olur sanırım.
ama ıste hıkayedekı gıbı hemen yakalanıyorlar canım bıraz tecrubelı olsalar da yuzlerı kızarmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…