Anket "erkekler kulübü"nasil olurdu acaba

erkekler neyi konusurlar yada tartisirlar?

• Ankete Katılan
    83

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
evet kizlar bizim kulübümüz var:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ama erkeklerin kulüpleri olsaydi onlar en cok neyin üzerine konusurlardi veya tartisirlardi ????
ankete katilin bakalim......-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bence araba , kadin ve politika önde gelen konulari olurdu..................

valla genelde konuları bizim gibi olurdu herhalde ama en çok konuşulan konu cinsellik ve kadınlar hakkında konuşmalar ağır basardı diye düşünüyorum.
bu erkekler klübünüde kim neden açıyomuş böyle iyiydi:)

bilmiyordum ama demek onlarda dayanamadilar artik ozaman ne konustukalarini ögreniriz demek.............kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
DÜŞÜNSENİZE ONLAR BİR DERDİM VAR'A ŞÖYLE YAZARLARDI..
DERDİ OLAN ; ''ABİ BİR KIZ SEVDİM BENİ BIRAKTI YAW''
CVPLAYAN; BİRADER S..R RRR ETTTT! BİRİ GİDER BİRİ GELİR!

onlar yaklaşımları bizim gibi olabilir mi yawww!hassasitetten uzak,ince duygularda yoksun onlar ;)

• ben once politika demek istiyorum ardindan araba, spor, kadin vesayre vesayre:delphin::delphin:
  • ama ben bi yerde gormustum zaten erkekler kulubu vardiye acik yani :lepi:

herşeyi konuşurlar biz kadın olarak yeri geldiğinde nasıl futbol ve politika konuşuyorsak onlarda akıllarını gelen herşeyi konuşurlar..

araba ve politika favori sohbet konuları olurdu diye düşünüyorum ..sonra spor kadın vs..bi araya gelince bizden çok konuşuyolar...
luv4yorkieschattingcj8.gif

Sitemizin kurucusundan özür dileyerek cevap vereyim.
Erkekler kulübü olsaydı öyle çok başlığa gerek kalmazdı,iki şey yeterdi.
Seks.
Futbol.
Ama bakın bu iki konuya rağmen site iyi iş yapardı.

büyük olasılıkla kadın, cinsellik, futbol gibi şeyler konuşurlardı, kızlara nasıl asıldıklarını atlatırlar die düşünüyorum, yada dırdırcı karıları varsa aman yav benim karı da şöyle dırdırcı böyle çeneli boşayacam da işte çocukların hatrına ses etmiyorum diye ahkam da keserlerdi, yada üfff geçenlerde bi hatunla tanıştım abi taş mubarek taşşşş diye de söyleyebilirlerdi, ayrıca birbirlerine de şttt birader, naaber adamım, hey dostum gibi nadide sözcüklerle hitap ederlerdi, acaba daha başka ne derlerdi :uhm:

Back