• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler kadınların tüylü olmasını çok takar mı

tüysüz insan mi var arkadasim?
tüy problemim yok diyen insanda bile tüy var
insanligin dogasinda var napalim
benim göbegimde tüy fln yoktu, yani vardi ama sari ve hic belirgin degildi
bi kac hafta göbegime bant yapistirmak zorunda kaldim
sonuc suanda tüyler belirginlesti dahada koyulasti
yani diyecegim o ki ben yara bandi taktigim halde bile rengi koyulastiysa bu tüylerin
sen agda vs yaparsan orman gibi olur benden söylemesi
hem gögüslerinin arasindaki sari tüyleride alcak halin yok heralde
ama yinede sen bilirsin:delphin:

Son düzenleme:
ardşlar bana bi akıl verin ben epey tüylüym vücudmn her yernde ince ince tüyler var gerdanından tut göğüs karın komple.hiç pürüzsz deilm.siyah olanları alıorm sarılara doknmuorm ama bi insanın göğs arasndan boynuna kadar ince sarı tüyler olr mu bakıorm kimsenn orasnda tüy kökü bile yok.sarı die de almk istemiorm ama böle de öperkn fln hissedlr die rahatsz oluorm evllk fln düşndkçe afakanlar basıo.

okadr küçk tüylere de lazer olmz ve sarı tyülere hep böle mi kalcm ben şimdi :sinifsinif:

canım bence hiç takma çünkü aynı sorun bendede var....ilk başlarda ben de senin gibi düşünüyordum acaba eşim sorun edermi diye.inanırmısın erkekler bizim kadar okadar takmıyor bu tüy sorununa.ben ilk başlarda aldım ama sen sakın almaya kalkma sarı tüğlerini, daha sonra onlar kalınlaşarak büyüyor.ben sırtıma,göğüsüme ve göbek bölgeme tüy dökücü krem kullandım.ama çok pişmanım sen sakın deneme.zaten 2 gün sonra çıkıyor sürekli kullanmak zorunda kalıyorsun ve bir zaman sonra vücudun tahriş oluyor.sakın deneme...ben kışın fazla birsey yapmıyorum.yazın denize girdiğim için.tüğ sarartıcı krem kullanıyorum sapsarı oluyorlar birazda güneşte yanınca gözle görülmeyecek kadar tüy sorunundan kurtulmus oluyorsun..haa birde sunu belirteyim genelde herkeste var bu sarı tüy sırt bölgesi,göbek bölgesinde ilk başlarda bende çok ağladım neden sadece bende var diye ama meger herkeste olan birseymiş daha sonra anladım ben.yani hiç kafana takma canımkaydirigubbakcemile5

benımde var gerdanımda erkek arkadsım 5 yıl sonra bunları aldır dedı ben zaten alıyodum aldırmıyordum cok bellı degıl dıodu kız arkadaslarım bende aldırmadım ama o bana kotu durudugunu soyledıgı

ya o ilişkinizin samimiyetine bağlı bizimki dalga geçiyor benimle xD sırnaşık şey

eşim takmaz ama ben takarım
biraz çıksa rahatsız olurum ama eşimin rahatlığı beni hafifletiyor bu konuda

yahu tüysüz insan mı olur herkeste var onlar, siyahsa problem ama sarı olanlar her yerimizde ve gözükmüyorlar

Bence de bazı cinsler dışında,
eşine bu konuda kıldan tüyden nedenden sıkıntı yaratacak bir erkek olduğunu pek sanmıyorum.
Bazıları hariç dediğim gibi.
Çok önemli bir mevzu değil yani.
Zaten bir bayan olarak gerekli bakımı ve temizliği yapıyorsundur.
Onun dışında çokta sıkma canını.

tüysüz insan mi var arkadasim?
tüy problemim yok diyen insanda bile tüy var
insanligin dogasinda var napalim
benim göbegimde tüy fln yoktu, yani vardi ama sari ve hic belirgin degildi
bi kac hafta göbegime bant yapistirmak zorunda kaldim
sonuc suanda tüyler belirginlesti dahada koyulasti
yani diyecegim o ki ben yara bandi taktigim halde bile rengi koyulastiysa bu tüylerin
sen agda vs yaparsan orman gibi olur benden söylemesi
hem gögüslerinin arasindaki sari tüyleride alcak halin yok heralde
ama yinede sen bilirsin:delphin:

canım bi yanlışın var söyleyeyim dedim sir ağda tüyleri azaltır, belki kullandığın ağda kötüdür o yüzden artırmıştır seninkileri. ama sir ağdanın tüy azalttığı bilinen bir şey.

her erkek farkeder, ama kimi söyler kimi söylemez.. şahsen ben bayan olarak ble rahatsız oluyorum erkeklerin ne hissettiğini düşünmek çok zor olmasa gerek... :kahve:

Back