• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler kadınların tüylü olmasını çok takar mı

vantuzz

böğürtlen
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
206
0
96
35
Ankara
ardşlar bana bi akıl verin ben epey tüylüym vücudmn her yernde ince ince tüyler var gerdanından tut göğüs karın komple.hiç pürüzsz deilm.siyah olanları alıorm sarılara doknmuorm ama bi insanın göğs arasndan boynuna kadar ince sarı tüyler olr mu bakıorm kimsenn orasnda tüy kökü bile yok.sarı die de almk istemiorm ama böle de öperkn fln hissedlr die rahatsz oluorm evllk fln düşndkçe afakanlar basıo.

okadr küçk tüylere de lazer olmz ve sarı tyülere hep böle mi kalcm ben şimdi :sinifsinif:

ardşlar bana bi akıl verin ben epey tüylüym vücudmn her yernde ince ince tüyler var gerdanından tut göğüs karın komple.hiç pürüzsz deilm.siyah olanları alıorm sarılara doknmuorm ama bi insanın göğs arasndan boynuna kadar ince sarı tüyler olr mu bakıorm kimsenn orasnda tüy kökü bile yok.sarı die de almk istemiorm ama böle de öperkn fln hissedlr die rahatsz oluorm evllk fln düşndkçe afakanlar basıo.

okadr küçk tüylere de lazer olmz ve sarı tyülere hep böle mi kalcm ben şimdi :sinifsinif:

Canım sarı tüyler herkeste var ama minik olduğu için gözükmüyor pek.
Sende aşırı tüylenme olduğunu düşünüyorsan bence bir doktora görünmelisin,hormonlarına baktır.Doktor seni yönlendirir sanıyorum.

Ayrıca tüy azaltıcı ürünler filan var,forumda da bunlarla ilgili başlıklar bulabilirsin.onları da incele istersen.

takmaz.. benim eşim kılıma tüyüme hiç laf söylemedi şimdiye kadar..:)
kaşımı bile almam:)

takmaz.. benim eşim kılıma tüyüme hiç laf söylemedi şimdiye kadar..:)
kaşımı bile almam:)

ama sizin de benm gibi olmaması gerekn yerlrde mi tüylernz var? normal tüylere takmaması gerk zatn ama adam göğüste karın da tüy görmk istemio belki :sinifsinif:

karnımda ve göğüs çevremde sarı tüyler var elbette.. göbüşümde hafif koyu renkte olanlarda var.
benim gözüme batmıyor onun da gözüne batmıyor.
ayrıca erkekler daha kıllı o yüzden hiç takmayın

erkekten erkeğe değişir o..
madem rahatsızsınız aldırın.. hem içiniz rahat etmiş olur..
ama bunu erkekler için değil kendiniz için yapın..

amaaaan dert ettiğin şeye bak herkeste var o sarı tüylerden kasma kendini sen rahatsız oldukça karşındaki kişide bu sefer rahatsız olacağı tutar:1:

Normal ayva tügse bahsettiginiz sorun diil ..

Ama erkekten ziyade temizlik kendiniz icin daha önemli bence.

Erkekten erkege gore degisir canim, bazilari hic takmaz bazilari da kut diye dusunmeden yuzunuze soyler.
Sizi rahatsiz etmiyorsa sorun olacagini sanmiyorum.
Bana gore, esinizle(ilerideki) birbirinize bazi hoslanmadiginiz seyleri paylasip kirmadan incitmeden rica edebilmelisiniz. Insallah size de boyle bir es nasip olur..

Benim de göğüs aramda incecik sarı tüyler var kaydirigubbakcemile3 Beni rahatsız etmiyorlar çünkü belli bile olmuyorlar. Olabilir yani kişiden kişiye değişir tüylülük. Bunun kesin bir ölçüsü yok. Estetiği bozacak kadar belli oluyorsa alırsınız,epilasyon var lazer filan var artık birçok yolu var tüylerden kurtulmanın. Eşiniz olacak kişi de sizi gerçekten seviyorsa eğer inanın ki onları bile sevecektir. ınsan sevdiğini öperken böyle şeyleri düşünmüyor bile zaten. Sorun edilecek bir mevzu değil. En kötü ihtimalle konuşur sorarsınız rahatsız olup olmadığını ona göre bir yol çizersiniz kalıcı olarak tüylerden kurtulma konusunda.

yine benzer başlık

erkeklerin gereksiz isteklerine neden bu kadar kafa takıyorsunuz

onlara kalsa neler isterler neler. :oklava:

kendin takmıyorsan erkeklerin takıp takmamasını çok düşünme. parmaklarında oynatırlar yoksa seni :bbo:

bana göre bir kadın herşeyden önce kendisi için temiz olmalı ....benim mesela tüy derdim yok çok şükür ama olanı bile hiç bekletmem görünce hemen alırım çünkü rahatsız olurum gördüğüm tüyden...sarı tüyün varsa sorun olmaz tabi ama nasıl göründüğü seni rahatsız edip etmediği önemli ...eşin için sorun oluyorsa almalısın tabi ama takmıyorsa sen de takma diyeceğim sana ama ben bayanların bu tip temizliğe özen göstrmeleri taraftarıyım ..bazı baynlar görüyorum mesela badi bustiyer filan giyiyorlar yada düşük bel pantolon sırtlarında bellerinde koltuk altlarında bir ton tüy oluyor ..çok iğrenç bir görüntü ..ya temiz ol ya da bu tip kıyafetler giyme ..nedir yani şimdi bu ..
yok yok kadın her haliyle temiz bakımlı olmalı ..:olmaz:
bu arada erkekler tabiki tüy olayını takıyorlar takmalılar da hatta ..çünkü nasılki biz bakımsız temiz olmayan erkeğe tahammül edemiyorsak onlar da tülü bayanlara tahammül edemiyorlardır..

Tüylerden kurtulmanın birçok yolu var.
Bu konuyla ilgili forumlarda detaylı bilgilerde mevcut.
Yalnız bu konuyu eşinizle veya sevdiğiniz insanla paylaşmayın.
Çünkü bu konuya dikkat etmese bile siz söyledikten sonra dikkat etmeye başlayacak ve tüyleriniz gözüne batacaktır.
Ayrıca bakımı önce kendimiz için yapmalıyız erkekler için değil.

ıstisnalar olabilir ama erkeklerin geneli bu konuya pek takmaz. Hele hele sarı tüyleri görmez bile. Benim de göbeğim tüylü, ama hiçbirşey duymadım eşimden bugüne kadar.
Aldır diyen arkadaşlar da çok doğru bir tavsiyede bulunmamış. Göğüs arasındaki sarı tüy aldırılır mı ya? Temizlikle bir ilgisi yok o sarı tüylerin. Bikini bölgesi, koltuk altı, kol, bacak tamam. Ama sırttaki, beldeki tüyler alınmaz kızlar, yapmayın.
Herkesin yapısı farklı, kiminde gözle görünmeyecek düzeyde oluyor bu sarı tüyler kiminde belli oluyor. Sizin de yapınız o demek ki. Takılmayın bunlara.
Ha ama çok fazla ise, normal dışı bir tüylenme varsa bir endokrinoloji veya kadın doğum uzmanına görinemnizi tavsiye ederim. Hormon dengesizliği tüylenme yapar.

sarı tüyü olmayan insan görmedim ben , tamamen pürüzsüzlük yalanı mankenlerin ünlülerin üzerinde bi hayli oynanmış fotoğraflarından ileri geliyor bence ama siyah tüyler alınmalı :olmaz: ben kol tüylerimi bile almak zorunda kalıyorum çok siyah diye :((

yorumlarınızı okudm da arkdşlar ben takmıorm kendmle okadr barışığm ki..yalnzca ilerde eşim sorun yapacak die bi korku var içimde.güneş balçıkla sıvanmaz hem :) iki tüy beni çirkn yapack deil ama sırf eşim takar die düşündğmden sorun ettm.

tüysüz insan yokmus hic biliyormusun.. alnimizda bile incecik sapsari kesinlikle belli olmayan tüyler varmis. Bir uzman söylemisti bunu. Yani sadece ben tüylüyüm diye üzülme. Herkeste var.
Sariysa eger tüylerin hic sorun etme. Sari tüy cok tatli duruyor bence:D
Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki bayanlarin %90i sarisin. Sanirsin ki bacaklarinda göbeklerinde hic tüy yok, sari oldugu icin hic belli olmuyor, cok pürüzsüz duruyor. Ama bi günes vurunca o sapsari tüyler meydanda:D hemde en az koyu tüylü bayanlarinki kadar cok, sari diye gözükmüyor ve cogu üst bacak kismina dokunmuyor bile agdayla.
Sakin sari tüyleri alma. Aldikca koyulasir. Benimde var gögüs aramda sariciklar:))
Erkeklere gelince, bazisi sorun eder bazisi etmez. Ama inan bana sen tüylüde olsan kendine güvenir ve bunu sorun etmezse, giki cikamaz hic bir erkegin.

erkek ıcın degılde kendınız ıcın bakımlı olmalısınız..ne yaparsanız kendınzıe yaparsınız..

valla takanı vardır takmayanı vardır kıl tüy meselesine
ama bikini, kolatı bacak, çoksa kol dışındakilere dokunmasaydın keşke sen aldıkça dahada sağlam çıkmasın, sarı tüyler kararabilir sen aldıkça

yorumlarınızı okudm da arkdşlar ben takmıorm kendmle okadr barışığm ki..yalnzca ilerde eşim sorun yapacak die bi korku var içimde.güneş balçıkla sıvanmaz hem :) iki tüy beni çirkn yapack deil ama sırf eşim takar die düşündğmden sorun ettm.

canım erkeklerin çoğu anlamıyor inan ya da benimki anlamıyor, uff kaşlarımı aldırmam lazım diyorum ne var ki kaşlarında diyor :)

Back