• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Için Yazilmiş Olan Koyucu Söz,mektup,şiir Vs.bekliyorum Kizlar Paylaşalim.

aldatılmıştım, tatile gidecektim ama gitmemiştim sürpriz olsun diye erkek arkadaşıma sölemedim bunu. yolda yürüyorum baktım önümden birisi geçio kızla elele diom içimdenki aynı benim erkek arkadaşım. neyse bide bakarımki gerçekten o. şşşşşşştttttt dedim bi baktı şok geçirdi. dedim iyi akşmlar beyfendi. sonra bi msj döşedim " adi bir insan olduğunu tekrar hatırlattığın için sonsuz teşekkürlerimi sunarım ama bi tavsiyem olacak bence değerlendir. bi ara beynini donundan çıkarıp düşünmelisin. neyse sana iyi geceler üstüne sifonu çektim gittin, benim için senin değerin buydu canım"

Ben sön sözümü söylersem eğer geri dönüşü yoktur senin gibi şerefsizlere kahpeler çoktur

bu cidden harika yaa.hemen iletime yazdım

OFF BEBİKLERİME BAKIN BE MAŞŞALLAH.BU SÖZLER ADAM ÖLDÜRÜR
ÇOK GÜZEL HERGÜN BİRİNİ İLETİME YAZIYORUM ZATEN

bide benden güzel bi şarkı sözü

Yanında benden yakın başka biride olsada
Herşeyi inkar etmiş inandırmış olsanda
Ve ona duygulanmış sevdalanmış olsanda
Biliyorum bu gece BENİ düşüneceksin :(

you wanna piece of me , but i dont like anymore... so de get pls.

(buradakı de get , hadi gıt manasında türkçe olan de gett : )

Kızlar bu sözler ne ağır taş gibi baş yarar baş!.. ama helal olsun hakedene kapak olsun, ben yapamadım böyle şeyler, sizler sevgiden aşkdan anlamayan hain erkeklere koyun bu lafları:içelim:

ben vicdanla birlikte şerefte ararım sevdiklerimde herzaman doğru değildir elbet seçimlerim zaman gelir şerefsizleri de severim

durun bende msn'imde arkadaşların yazdıklarından kopya çekeyim size::smiley-cool:

-Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir; ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir.
-Eğer bir gün geri dönmek isterse bırakın dönsün, ne kaybettiğini görsün...
-Öyle bi hale düşürdün ki dostlarım bile güldü, öyle bi hale düş ki düşmanların bile ağlasın.
-Nerde o eski aşklar şimdi ya mecnun i.ne ya da leyla k.şar. (hey allahım :))
-Benim kaybettiklerim değil, vazgeçtiklerim var.
-Erkekler kedi familyasındandır; beslersin tırmalar, beslemezsin kapında ağlar.

bizim kızlarda pek dertli anlaşılan..CADIARZU

Bana "Ben sana zarar verebilirim, tekme atabilirim" dersen bil ki insana değil, eşşek ve ata uygun bir özellikle övünüyorsun.

SIKI DURUN KIZLAR İŞTE BOMBA GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRR !!!

Hadi ben küçükken bir parça demir yutmuşum bilinçsizce ama herkesde bir parça demir mi yutmuşki gelen yapışıyo giden yapışıyoooooo B-)

vah vah bensiz öksüz mü kaldın
vah vah hani sen hiç aglamazdın
bu ibretlik halinle
vah sana vah

-Öyle bi hale düşürdün ki dostlarım bile güldü, öyle bi hale düş ki düşmanların bile ağlasın.

bu da mükemmelmiş

Senden arda kalan yıkıntılar arasındayım... Yar gitti arkasına bakmadı, ağlamaklıyım! Be günle yaşamıştık, neler paylaşmıştık, bu kadar kolay mıydı sevgili terketmek!

Ah sevgili(!)

Sen benim her şeyimdin, benim sevdiğimdin, çok severdin hani, nasıl da gittin. Öksüz çocuklar gibi beni nasıl da sensizliğe mahkum ettin ya da kim bilir, belki de bırakmak zorunda kaldın. El ele tutuşup, hiç ayrılamayacağımızı terkedirdik, ayrılacağımızı bilircesine, her gittiğimiz yerde şarkımızı söylerdik..... Biz seninle hep gülerdik, ağlamayı beceremedik! ben ne kendimi sensiz düşünebilirim, ne de seni bensiz...
Olmaz olamaz. O zaman güneş doğar mı gökyüzüne, aynı güzellikle, ya çiçekler açar mı, hayat devam ediyor dercesine...
sende yapamazsın bensz don gel sewıorum snı don gel

Gecenin karanlığı bana o kadar şey düşündürüyor ki; anlatamam. Hatalarım, pişmanlıklarım, düşünceler içinde savaş veriyorum. Bir de özlemlerim var tabi.. Benim özlemim geleceğim ve geleceğimin içindeki sen. Ama farklı şeyler yazıyoruz. (Sen ve Ben)

Evet bana göre çok büyük bir aşk yaşıyoruz. Fakat beraberinde korkular var. Hani çok değer verdiğim bir şey olur ve sen ona özen gösterirsin. Adeta varlığın, bütün huzurun ona bağlıdır. Bir süre sonra ona bir şey olduğunda ise artık hayatının bittiğini düşünürsün. Ben daha önce yaşadım bunları sevgili! Acısı çok büyük... Seni kaybetmeyi düşürdüğümde de aynı acıyı çekiyorum. Artık anladın mı seni ne kadar büyük bir aşkla sevdiğimi?

Baksana bu sessizlik, bu karanlık, bir de sensizlik neler yazdırıyor bana.. Öyle şeyler var ki içimde.. Bunu ben bile bilmiyorum. İçimde bir şeyler korkutuyor belki de beni.. Beynimi tırmalıyor artık yaşadıklarım. Dünya böyle bütün hızıyla dönüyor. Ne kadar bize yavaş gelse deiz. gel bekliyorum.seni çok seviyorum...

]Gelme artik olur mu
Actigin yaralari sen bile kapatamazsin artik..
Kanattigin yerleri nasil izi kalmadan dikeceksin?
Gözbebeklerim de öylece durup akamayan o son damlalari nasil söküp cikaracaksin?
Hangi yüzle gelip "sensiz olmuyor" deyip bensiz olu$unu bir kez daha ögreteceksin
Gerek yok..!
Anladim bu kez!
Hic bir sözün anlami kalmadi
Hic bir bakis beni mutlu etmeye yetmiyor
Ve hic bir sevgiye inanmiyorum
Herkes gidecek
Cok seviyorum dese bile..O Gidecek
Ve ben bir daha yikilip öylece susacagim
Aciyi bile yasayamiyorum
Sensin sebebi diye aglayamiyorum bile
Istemiyorum ne senli mutlulugu ne senli acilari
Mutlulugun sonu aci olacak; biliyorum
Acinin baslangici yalan sevgiler olacak; anladim..
Ve bana aciyamicaksin cünkü senin gözünde ben seni coktan unutmus olacagim
En büyük cezan bu olsun!
Yillara sigmayan sevgim ugruna bir söz bile söylememek ardindan,
bir damla yas bile dökmemek
Ama sen bilmeden icten ice biterek!!
Canimla savasiyorum
Kalbime emirler veriyorum
Aynanin karsisina gecip gözlerime bakiyorum..
En cokta onlara kiziyorum
O'nu görünce dolmasinlar diye
Saatlerce oturup kendi kendime ögütler veriyorum
Kalbim sevme..
Yine üzüleceksin diyorum
Ama cogu zamanda dinlemiyor beni
Elimde degil deyisi beni cok üzüyor
Ama anliyorum birazda..
O parcasini bulmusken yitirmek istemiyor..
Ama benim sonradan anladigimi o kabullenmek istemiyor..
Kalbim iyi dinle..
O seni benim kadar düsünmüyor ..

Sevdim... evet sevdim... sana mı sandın sevince... seviyorum deyince...
sanane ya!!!
yoksa anlıyor muydun aşktan... hadi be, git sen aynalara anlat, bakalım
kendini inandırabilecek misin gördüğün resimde... bir dene bakalım... ama
ben sevdim...
sanane ya!!! sevdiysem!!!
burası benim evim, sarayım, cennetim. sen de anlar mıydın yoksa
paylaşmaktan? bilir miydin nasıl dost olur bilmidiğin yürekler insana... ama
benim bak var koca bir evrenim. paylaşırım paylaşmam...
sanane ya!!! dost bilseydim sevmeyi!!!
sevdim...
seni sevdim...
kelebeğin kanadından çok daha sonsuzdu aşk,
su kadar kanılası,
yar kadar sarılası,
aş kadar tadılası,
ana kadar yaranılası,
seni sevdim....

sanane ya!!! sevdim de anladın mı!!!
ömrümüz kesişir elbet bir noktada. olsun varsın. çık bin bir kez daha
karşıma. olsun varsın. olabilir, yine seviyor olabilirim seni...
sanane ya!!!
sevdim de, sevdin mi benle...
şimdi buruk satırlar, hüzünlü bir yürekle, seviyorsam ne olmuş, sevdim de,
sevdin mi benle...
sevdim...
güneşin imrendiği hissettim sevdamın ateşine,
yeşilin bir kendini süzdüğünü sezdim, zümrüt gözlerimde,
baharın soluk kaldığını gördü herkes, ben daha çiçekliydim...
denizden engin, taşın yosunu sarışından çoktu bendim...
niye anlatıyorum ki bunları.
sanane ya!!!
sevgiden anlamayan, sesi duymayan, nefesi hissetmeyen yüreğine ne
sevgimden...
ama olur da bir gün düşersen sen de aşk ateşine, gel anlat bana... yüreğinin
nasıl heyecanla çarptığını, dünyanın sadece yar etrafında döndüğünü, bütün
anlamların aşkta kesiştiğini, gel bana anlat... anlarım seni... ve derim ki
taa içimden
banane ya!!! bana ne sevdiysen...

]Gelme artik olur mu
Actigin yaralari sen bile kapatamazsin artik..
Kanattigin yerleri nasil izi kalmadan dikeceksin?
Gözbebeklerim de öylece durup akamayan o son damlalari nasil söküp cikaracaksin?
Hangi yüzle gelip "sensiz olmuyor" deyip bensiz olu$unu bir kez daha ögreteceksin
Gerek yok..!
Anladim bu kez!
Hic bir sözün anlami kalmadi
Hic bir bakis beni mutlu etmeye yetmiyor
Ve hic bir sevgiye inanmiyorum
Herkes gidecek
Cok seviyorum dese bile..O Gidecek
Ve ben bir daha yikilip öylece susacagim
Aciyi bile yasayamiyorum
Sensin sebebi diye aglayamiyorum bile
Istemiyorum ne senli mutlulugu ne senli acilari
Mutlulugun sonu aci olacak; biliyorum
Acinin baslangici yalan sevgiler olacak; anladim..
Ve bana aciyamicaksin cünkü senin gözünde ben seni coktan unutmus olacagim
En büyük cezan bu olsun!
Yillara sigmayan sevgim ugruna bir söz bile söylememek ardindan,
bir damla yas bile dökmemek
Ama sen bilmeden icten ice biterek!!
Canimla savasiyorum
Kalbime emirler veriyorum
Aynanin karsisina gecip gözlerime bakiyorum..
En cokta onlara kiziyorum
O'nu görünce dolmasinlar diye
Saatlerce oturup kendi kendime ögütler veriyorum
Kalbim sevme..
Yine üzüleceksin diyorum
Ama cogu zamanda dinlemiyor beni
Elimde degil deyisi beni cok üzüyor
Ama anliyorum birazda..
O parcasini bulmusken yitirmek istemiyor..
Ama benim sonradan anladigimi o kabullenmek istemiyor..
Kalbim iyi dinle..
O seni benim kadar düsünmüyor ..

zeynepcim ya benim duygularımı o kadar güzel dile getirmiş ki bu şiir anlatamam.kim yazdıysa yüreğine sağlık senin de eline emeğine sağlık cnmsenağlama

Aşkım yetmedi sana..Yetinmek nedir hiç bilmezdin zaten..Ama benim sunduğum aşk yetinmen gerekenden çok daha fazlasını vaat etmişti sana..Benim gibi sevmeye biliyorum yüreğin yetmedi…
…..Baştan evet daha en baştan biliyordum bir gün itilip unutulan ne varsa beni onlara katacağını..Kavgam,m ücadelem seni anlık sevmelerle yaşatmak içindi..Hiçbir zaman sonsuza dek benim olmayacağını biliyordum..Asla bu beklentiyle sevmedim seni..Sevdim evet..Ve bir gün hiçbir şey söylemeden çekip de gideceğini bile bile..Kalman,beni,be nim seni sevdiğim kadar sevmen gerekmedi hiç..Hiçbir şey için bana söz vermen gerekmedi..Adı üstündeydi işte..Karşılıksızdı. .Gerçek aşktı..Varlığını oluşturan hiçbir zerre beni anlamadı..Belki de anladı da ya ben sana fazla geldim yada sende bir şeyler eksik kaldı..
…..Biliyor musun?Her elimi uzattığımda boşluktu tuttuğum..Her dokunmak isteyişimde hiçbir şeydi bulduğum..Her yemin edişimde bozmak oldu sonum..Savruldum..Et tiğim dualar kadar yoktun..Her sana bakışımda gözlerin öyle derin uçurumlara attı ki beni düşüp ölmekten değil her düştüğümde ölememekten yoruldum..Hiç isyan etmedim kadere..Hiç kimseyi sorumlu tutmadım..Hiç beddua etmedim sana ve hiç lanet okumadım aşkına..Hiç ağlamadım ardından bakarken..Hiç uykularım bölünmedi..Yaşamaya hiç ara vermedim ve hiçbir vakit düşünmedim ölümü..Yaşamalı ve yaşadıkça seni sevmeliydim..Çünkü biliyordum..Aşkın benimle birlikte gelmeyecekti mezara..Öteki dünyada kavuşamayacaktık..Bu rada sevemediysen beni orada da sevemeyecektin..İki dünyada da yokluğunu çekmek fazlaydı kahrolurcasına seven gönlüme..
…..Ben böyleyim işte..Böyle büyük sevdim seni..Söylesene kim sevdi seni bu kadar körü körüne..Bu kadar beklentisiz..Bir varlığı seviyor olmak kolaydı her zaman..Bense yokluğunu sevdim senin..Kolay olan varlığını değil,zor olan yokluğunu sevdim..Dönmen için değil..Hiç dönmeyeceğini bilerek…Sevmen için değil,hiç sevmeyeceğini bilerek,koskocaman bir sensizliği içimdeki her bir hücreye itinayla yerleştirerek,gittiğ in yollara mutluluk duaları serperek,beklemeden, ağlamadan,dönmen için yalvarmadan,ölmeden, yaşaya yaşaya ve acımı sindirerek sevdim..
….. Dönme sakın!

Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!

Dün Tarih Oldu , Yarın Sır..Bu gün Kıymetimi Bil ! Belki Yarın Yokumdur Kim Bilir..

Vedalaşabilecek kadar yürekli olsaydın ,
aklıma geldikçe gülümseyebileceğim hoş bir anı,
güzel bir tat olarak kalırdın bende…

Kendi Kurallarımla Oynarım..
Baktım Oyun Sıktı, Bırakır Kalkarım..
Hayatta Her Seçim Bir Kaybediştir Çünkü Ben
Ne Kalana Git Derim, Ne Gidene Kal..
Kalacak Olan Yerini, Gidecek Olan Yolunu
Belirlemiştir Zaten...

Back