• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Için Yazilmiş Olan Koyucu Söz,mektup,şiir Vs.bekliyorum Kizlar Paylaşalim.

bebikyUzlU

Evli-Mutlu-Çocuklu
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
543
5
643
canlarım erkekler için yazılmış olan nıck,şiir,mektup,söz gibi yazılarınızı burda bekliyorum.kendi yazdıklarınızda olabilir.Bu konudan herkez kendine bir uygun bir söz çıkarabilicek.Şimdiden teşekkür ederim hepinize.ilk örnek benden olsun bakalım:dance: en önemlisi yazacaklarınız KOYUCU olucak kızlarrr

DüN CaNıM oLaN YaRıN DüŞMaNıM oLmaz BeNiM,
YaŞaNaNLaRıN HaTıRı HeP SaKLı KaLıR,
HaTıRLaRı HeP SoRuLuR,SeLaMLaRı HeP aLıNıR,
SiLDiKLeRiM VaRDıR BiRDe...OnLaR YaNLıŞLaRıM ve PiŞMaNLıKLaRıMDıR.
AdLaRı AnıLmaZ HaTıRLaRı SoRuLmaZ,SaDeCe BeDDuaLaRıMDıR.
ViCDanLa BiRLiKTe ŞeReF AraRıM SeVDiKLeRiMDe,
HeR ZaMaN DoğRu DeğiLdiR eLbeT SeÇiMLeRiM,
ZaMaN GeLiR ŞEREFSİZLERİDE SEVERİM...!
jeyyarjeyyarjeyyar

Bugün gecenin karanlığına gömüyorum seni
Bir sigara yakıyorum rüzgâra inat
Yarısını ben yarısını rüzgâr içiyor
Ve her nefes alışımda seni unutacağım
Sigaram bittiğinde ise sende benim için bitmiş olacaksın
Sadece rüzgârın içtiği tarafta
Biraz senden kırıntılar kalacak
Ve o kırıntılarda elbet bir gün yok lup gidecek
Tıpkı bir gece yarısı senin gittiğin gibi
Nedense artık yıldızlar eskisi gibi güzel gelmiyor bana
Hepsi teker teker kayıp,
Bir bilinmezliğe demir alıyorlar
Fakat sadece bir tanesi hep yerinde kalıyor
O hep olduğu yerde kalıyor
Ve sönen yıldızlara inat,
Her geçen saniyede daha çok ışık saçıyor etrafına
Şuanda tam karşımda ve sevgimi gömdüğüm yerin tam üstünde
Sanki bana bir şey anlatmaya çalışıyor
Sen onu unutamazsın diyor
Ya o beni diye soruyorum
Birden öteki yıldızlar gibi sönüp,
Yok, oluyor gecenin karanlığında.
Anlaşılan sen beni çoktan unuttun
Ben seni unutamazsam bile
Artık sevgimi gömdüğüm yeri bende bilmiyorum
Çünkü eski ben değilim artık
Bir yıldız gibi beni de söndürdün
Hayat anlamsız, yaşam anlamsız,
Yıldızlar, çiçekler her şey anlamsızlaştı
Artık benim için ölümde bir yaşamda
Gecede bir gündüzde
Bugün seni gecenin karanlığına gömdüm
Ve artık benim için ebediyen orda kalacaksın
Sana son sözüm yolun açık olsun
Vefasız sevgilim…

birkaç tane de ben yazayım:1rolleyes:

Sevgi gösterceksin, söylemek yetmez. Sevgi gözlerdedir, sözlerin yetmez. Sevgi herşeydir, kalbe hapsedilmez. Seveceksin benim gibi ama yüreğin yetmez

bir zamanlar arkandan ağlardım;şimdi dönüp ardıma bile bakmam. bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım; şimdi bir kibrit bile çakmam.....

söz ağızdan çıktı birkere, dönen sen gibi alçak olsun... bu devirde benim gibi aşkı, bulursan hemen ara haberim olsun...

sözlerin büyük yüreğin küçük,hataların yanlışların çok,doğruların hiç yok,bişeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun,kendine göre şanslı,bana göre ZAVALLISIN!!!!!

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen, kalan 2 kuruşa seni satar

Son düzenleme:
HaYaTıMdAn GiDeNLeR...BiR DaHa GeRi GeLMeYi HaYaL BiLe eTMeYiN...HaYaTıMa YeNi GiReNLeR...GiTMeYi DüŞüNüRSeNiZ...HiÇ BeKLeMeYiN.
!!..Simdi cek git yoluna..!! !!..Yalan asklara..!! !!..Yooook artik \'\'eyvallahım\'\' yürekten vuranlara..!!

Sevdim seni sanma kalbim yetimdir...Ölsemde yalvarmam aşkım asaletimdir

okşayan elleri ısıranlar..tekmeleyen ayakları öpecekler

PAŞA GÖNLÜM İSTERSE SVERM!. ZORLMA İSTERSM SEVDİRRM!..UĞRŞMA!!!.DİCEKSN Kİ NREYE KDAR BU HVALAR;
KİM TAKAR DEVRAN DÖNENE KDAR

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik. Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ellere.

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (.....)

Bir gün sevgilim sordu a‏sk nedir diye... Biraz zaman istedim dü‏süneyim diye, ertesi gün gِordüm onu bir ba‏skas‎‎ı ile, kulag‎ına f‎ısı‎ldad‎m a‏sk izdiraptir diye

нαηι єη gυzєℓ αѕкℓαя ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕıgıм ѕαηα!

Bir Gun Beni Animsarsan Eger, Once Bir Gulumse Gulucukle An Adimi, Beni Seven Bir Cocuktu De, Ve Sonra Seni Ne Cok Sevdigimi Ogrenememis Olmanin Acisiyla Esef Et!

HAYATINDAN TAMAMEN SILEMEZ BENI KIMSE,YA KALBINDE, VARSA YÜREGINDE YADA BEDENINDE MUTLAKA BIR IZIM KALIR GERIYE..Yüregin yoksa eger rahat ol ozaman izim bedeninde,beni unutmana yetecek MESAFE yok bu alemde,bosuna ugrasma sadece zaman geçer biraz daha bakarsin,alemlere akarsin ama yerime asla bir ALLAHIN KuLunu K O Y A M A Z S I N! ..

Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm ;););)

Gecmişi sildim..Gunumu ezdim..Gelecekmi? Gecmıste..Gunde...Gelecekte BENIM! Ben fazlasyla raatm sizde raat olun...

her şey BeNDe BaŞLaR BeNDe BiTeR...SeWeN SeWeR SeWMeYen ... oLuP GiDER

HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKIN...DIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN;)

ßeni Görüp Kendini Sınama...Sadece Görebildiğin Kadarım...Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım...

Gözüмü kıRpı0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa...·CiLvé yaPı0ruм écєLé....! kuŷRuk saLLıorum âżŖâiĿ'є. . .!

Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???

Sevme sevsinler sana önem versinler. Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler...

ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ

HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM...HANGIMIZ öLDü

git bakalım ellere eller seni bnm sevdiğim kdr sevebilecekmi bnm sana
verdiğim değeri eller sana verebilecekmi????

DOKUNMAK ELLERİNE BU KADAR ZOR DEĞİLDİ O ÇOK GÜZEL GÖZLER VAR YA BİR ZAMANLAR O BENİMDİ
NE YAPALIM ARKADAŞ NASIL İÇİLMESİN DERTLERİN VARSA SEN DE BENDENSİN

BANA BİR İYİLİK YAP HALİMİ BİLMESİN SAKLA BENİ BÖYLE ÜZGÜN GÖRMESİN

YOLLARA BAĞLADIM GİDİŞİNİ DİLLERE BAĞLADIM O GİDİŞİNİ YASTIĞA SAKLADIM SEVİŞİNİ NASIL UNUTURUM AH O GÜLÜŞÜNÜ

ZALİMSİN ANLADIM BENDE KALMADIN ŞİMDİ KİM ZAVALLI KİM KAZANDI ANLA BAKALIM

yerimseniben:teytey::dance:

iyi gidiyoruz kızlar :roflol: bende katkıda bulunuyam bari.....Şeniza.s

ZAMANIN UNUTTURAMAYACAĞI ANI,ÖLÜMÜN SİLEMEYECEĞİ ACI YOKTUR SEN BENİM İÇİN ÖLDÜN...

KAPILMA RÜZGARIMA TOZ OLURSUN GEÇME YANIMDAN AŞIK OLURSUN :roflol:

BENİ ÇEKEN ÇEKER ÇEKMEYEN ÇEKİP GİDER KOPACAKSA KOPSUN BİTECEKSE BİTSİN BENİ SEVMEYEN VARSA Sİ....TİR OLUP GİTSİN :roflol:

SEN BENİM FARKIMI FARK ETMEDİN AMA ARTIK FARK ETSENDE FARK ETMEZÇÜNKÜ BENİM FARKIMI FARK EDENLER SENDEN ÇOK FARKLI

BENİ KAYBETMEYİ SEÇENİ BEN KAZANMAK İÇİN UĞRAŞMAM.....:mymeka:

Hani kardelen gökyüzüne aşık olup çıkartır ya başını karın altından,
Eğer senin yüreğinde kardelen kadar cesaret yoksa,
Sakın aşık olma...

İşte sen
böyle usulca aldın yüreğimden sevgiyi
ve, fırtınalar kopararak
bıraktın nefreti

Hayalindeki aşkı canlı tutmak için
Canlısından vazgeçmek gerekir bazen

Hani denize bakarsın da; dalgaların sesinden, denizin mavisinden huzur bulursun ya, oynaşan martıları izlemek hoşuna gider, uçuşurlar, kur yaparlar sevdiklerine, İşte o martılar var ya kafana sıçsınsırnaşık şey

Ben bundan seneler önce eski sevgilime bi mesaj yazmıştım ve taa 26 saatlik yolu kalkıp gelmişti "Bir köpeğim vardı, beni seven beni sayan, beni tehlikelerden koruyan ve bir sevgilim vardı köpeğim kadar olamayan" Onu böyle görmek çok büyük bi zevkti o zaman benim için.

beş para edermi varlığın ki yokluğun beni acıtsınKötü Kazen

seni seviyorum diyene inanma yol ver,,,beni en son bırakıp gidende herşeyden çok severdi boşverrr....:1closedeyes:

-Bir zamanlar ardından bakar ağlardım şimdi dönüp ardıma bakmam.Bir zamanlar uğruna dünyayı yakardım şimdi bir kibrit bile çakmam!
-Bir insana olduğundan fazla değer verirsen ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin....
-Değer verdiğin sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın.

Back