Erkekler için, ideal kadın nasıl olmalı ?

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
İdeal kadın nasıl olmalı ?

İngiliz kaynaklı bir arkadaşlık sitesi tarafından yapılan anketler sonucunda “mükemmel kadın”ın nasıl olması gerektiği ortaya çıktı. İşte evlenilecek kadında bulunması gereken özellikler!

Her erkeğin gönlünde yatan mükemmel bir kadın hayali vardır. Kimi sarışın sever, kimi esmer. Kimi incecik olsun ister, kimi hafif balık etlilerden hoşlanır. Peki, tüm bu özelliklerin orta yolu nedir?

Erkeklere yöneltilen sorular sonucunda mükemmel kadın şöyle olmalı;

1.Uzun saçlı,
2.Vücudu orantılı bir şekilde kıvrımlı,
3.Erkeğe oranla biraz daha kısa,
4.İdeal kilosunda,
5.Aile düşkünü,
6.Cinsel arzuları kuvvetli,
7.Yalan söylemeyen,
8.Makyajsız sokağa çıkabilecek,
9.Yeri geldiğinde bir erkek gibi yemek yiyebilecek,
10.Diziler yerine futbol seven,
11.Herhangi bir kıyafetle dışarı çıkabilecek kadar rahat,
12.Giyinmesi 10 dakikadan fazla sürmeyen,
13.Erkek arkadaşlarıyla iyi geçinebilen,
14.Parasını savurmayan,
15.Sarhoş olduğunda kendini kontrol edebilen,
16.Araba kullanma konusunda profesyonel.

Çoğunuzun aklından aynı şeyin geçtiğini tahmin edebiliyoruz. Erkeklerin hayallerindeki kadın gerçekten de çoğu zaman “hayal” olarak kalabiliyor.

Tüm bu özellikleri tek bir kişide bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Ancak elbette biraz mantıklı davranarak erkekler de, önemli özellikleri kendine uyan kadınlarla karşılaştıklarında onları kaçırmıyor.

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Erkeklerin ideal kadın anlayışı= en yakın erkek kankalarının huyları + Megan Fox muymuş?
Hahah ideal kadını bulma yolunda başarılar diliyorum o zaman :)

ay ay ay ne ya bu mükemmel kadın listesi neden hep kadınlar ben seni böyle de kabul ederim derken erkekler rüyada yaşayıp kadını değiştirmek ister?

bilinç altımıza sokmaya çalıştıkları şeylere bak ... çok profesyonel ve çok kötü niyetli listeler bunlar

sorun ideal kadin nasil olmali degil ki , asil sorun ideal erkek nasil olmali !!

hadi bakem bide simdi ideal erkek arastirmasi yapsin, iglizler bence, sanki mukemmel erkek bulunmus gibi.

Son düzenleme:
biz ideal erkek diye liste yapsak bu erkeklerin 99%unun ideallikle yakindan uzaktan ilgisi olmadigini gorecegiz yalansa yalan deyin........ 50 madde yazsam belki 3-4une anca uyuyordur benim esim heralde ama seviyorum yine de keratayi :127:

1.Uzun saçlı,
2.Vücudu orantılı bir şekilde kıvrımlı,
3.Erkeğe oranla biraz daha kısa,
4.İdeal kilosunda,
5.Aile düşkünü,
6.Cinsel arzuları kuvvetli,
7.Yalan söylemeyen,
8.Makyajsız sokağa çıkabilecek,
9.Yeri geldiğinde bir erkek gibi yemek yiyebilecek,
10.Diziler yerine futbol seven,
11.Herhangi bir kıyafetle dışarı çıkabilecek kadar rahat,
12.Giyinmesi 10 dakikadan fazla sürmeyen,
13.Erkek arkadaşlarıyla iyi geçinebilen,
14.Parasını savurmayan,
15.Sarhoş olduğunda kendini kontrol edebilen,
16.Araba kullanma konusunda profesyonel.

Bence bu liste her erkeğe göre aynı değil.Yukarıdaki listede kırmızı ile işaretli olan maddeler benim eşime göre tam tersi yada öenmsiz olan maddeler

erkekleri anlamak zor =) istekleri bunlarla sınırlı değil bence ama bunlarda vardır yanii =) onlar özgür kalıcak birşeyine karşmıcaz çok saçmaa

bu her erkek için geçerli değil benim sevgilim makyajsız suratına bakılabılen sevımlı sevecen sevebılecegı bırı artı kımseyle bırsey yasamamıs bırı ıstıyor mesela ..

Yeri geldiğinde bir erkek gibi yemek yiyebilecek,

Bu mümkün değil. Sanki hepsi mümkün de
Liste bana doğru gibi geldi, böyle istemiyorlar mı?

futbolla ilgilenen kadınları özenti buluyorlar. erkekler gibi maç yorumu yapan kadın bana da komik geliyor... halbuki kadın dediğin şunu yapmaz tarzı şeylere de karşıyımdır ama

ayyy kendileri çok ideal ya kadınında idealini ararlar. bu maddeleri iiçeren en ideal kadını bulsunlar iki gün sonra onuda aldatır bu erkekler!!!!!!

ayyy kendileri çok ideal ya kadınında idealini ararlar. bu maddeleri iiçeren en ideal kadını bulsunlar iki gün sonra onuda aldatır bu erkekler!!!!!!

hhahahhaha katlıorum...erkkler oturup maç yorumu yapan kadını sewmz...ayrıca kadınların prof araba kullanıcı olduuna asla inanmzlar.düz mntık...=)

erkek gıbı yemek yemenın ve futbol dısındakıler esımın aynene bana soledıklerı. :)
esımde futfol ızlemez cunku ızleyenlerıde cahıl olarak algılar.
ona gore kadın kıtap okumalı tv ızlememelı.
zaten bende oleyım

guzel tespıtler

benim için de ideal erkekler, biscolata reklamındakiler hep onlar mı söyleyecek ideallerini

"12.Giyinmesi 10 dakikadan fazla sürmeyen
16.Araba kullanma konusunda profesyonel"
ikisini saymazsak mükemmel kadınmıymışım ? hahahah çok komik.
Türk erkeklerinin %98'i odundur romantiklik nedir bilmez.
Ozaman biz liste yapsak hiçbiri mükemmel erkek kısmına giremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…