erkekler hakkında bildiklerimize kanıt bir olay

G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gelecekkorkusu
hani hep diyoruz ya kacan kovalanir veya iste zor kizlar ilgi ceker
ve kader diyoruz bazi seyler
ben de size bunla ilgili birsey anlaticam, yasanmis bir olay

cocuk yurtdisinda calismaktadir, ama babasi turkiye de olmasini, yanlarinda olmasini istemektedir...cocuk ise babasini kirmamak icin doner ama kafasinda birkac ay durup geri donmek vardir, cunku akli yurtdisindadir...

bu arada daha oncelerden babasinin istegi ile basvurdugu sirketten olumlu cevap alir ve ise girer, sirf babasina bak calistim ama olmuyor iyi yer degil demek icin girer ve geri donmek istemektedir yurtdisina..

ise baslar, ise basladigi ilk gun bir kiz gorur sirkette, akli duser ona...kiz kimseyle fazla konusmayan, soguk, etrafindaki insanlar konusmadikca asla bir selam dahi vermeyen bir kizdir..

cocugun ilk goruste hosuna giden bu kizla tanismak ister, yollarini arar...bolumdeki diger kizlari da toplayip hadi aksam biyerlere gidelim bolumcek suraya gidelim buraya gidelim gibi sirf o kizin davgelmesini istedigi icin organizasyonlar yapar...giderler, herkes gelir bu aksam bulusmalarina ama birtek o kiz gelmez biraz yabani oldugu icin...

sonra zamanla tanismayi gonlunu almayi basarir
bu olaylar 1 yil icinde olur ve bu agustos ta evleniyorlar, cocuk ta artik turkiyede kalmaya karar verir..

yani siz ne kadar ugrassaniz da kaderinizde varsa sizi gelir bulur, siz kendinizi cevreye kapatsaniz da sizi alir cikarir buna guzel bir ornek iste...kaderde yoksa ne yapsan bos yani

bir de zor kiz daha cekici onlara herzaman
diger kizlarla coktan arkadas olmus ama onunla uzun sure tanisabilmek icin ugrasmis resmen

Son düzenleyen: Moderatör:
sonuçla başlık çok alakasız kalmış
bu sırf erkekler için olmaz insanlar içindir
Allah ne yazdıysa onu göreceğiz

sonuçla başlık çok alakasız kalmış
bu sırf erkekler için olmaz insanlar içindir
Allah ne yazdıysa onu göreceğiz

oldu sagol sekerim ...
de nesi alakasiz
biri kacmis digeri kovalamis iste zor bir kiz sonucta
zor kizlar hep revacta

oldu sagol sekerim ...
de nesi alakasiz
biri kacmis digeri kovalamis iste zor bir kiz sonucta
zor kizlar hep revacta

nesi alakasız hemen belirtiyim
erkekler hakkında bilmedikleriniz diyosun
işe girmesi ve birine aşık olmasıyla hayatının değiştiğini vurguluyosun
bende diyorum ki bu olay sadece erkeklere olmaz bayanlarda da aynı şey olabilir
erkeklerle sınırlaman yanlış
başlık o yüzden alakasız
benim fikrim sana uygun gelmiş olabilir bilemiycem

O kadar doğru kaderinizde varsa er yada geç oluyor...

Ben 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hayatımda kimse olmadı.
Arkdaşlarım nilay işte neden hiç düşünmüyorsun teklifleri geri çeviriyorsun ne zamana kadar böle olucak filan derlerdi.Hani kızlar bir araya gelir sevdiklerini anlatır ben hep susardım içimde yaşardım.

Arkadaşımın vasıtasıyla sevdiceğimle tanıştım.
Görüşmelerimiz ilk olarak msnde başladı.
Yüz yüze görüşmek istediğini söledi olmaz dedim.
Sonunda arkadaşım ikna etti.
Sadece bir kez öğle yemeğine gelirsin çok fazla zamanım yok.
Buna değmez ama karar senin dedim.
Tamam gelicem dedi.
Neyse gün geldi çattı ben gitmekten vazgeçtim.
İlk kez böyle bir şey başıma geliyordu ve saçmalama nilay diyordum.
Gitmicektim onun bende teli vardı ama benim onda yoktu.
Gizliden aradım cevap yok.Ulaştığımda çoktan gelmişti.
Gelemicem dedim.Tamam ben seni yinede beklicem dedi.
Gittim tabi.Yarım saat zamanımız vardı.Utancımdan bir şeyde yiyemedim.tatlicadiarzu
Ondan 2 ay sonra hoşlandığını söledi.
Ben arkadaşız hayatımda kimse olsun istemiyorum ben yanlız mutluyum.
Ayrıca birine evet demem için aşık olmam lazım ama değilim dedim.
Tamam nilay dedi sana olan duygularımı biliyorsun bu konu bir daha aramızda açılmıcak dedi.Bu süre içinde askere gitti.Maillede olsa konuşuyorduk.Bana askeriyenin numarasını vermişti.Tanışmamızdan 7 ay sonrada ben ona verdim.Ama telim sürekli kapalı olur ulaşamazdı ki aramak için saatlerce telefon kuyruğundan beklerdi.:1hug:
Ne olduysa eğitime gittiği o 1 ay süre içinde oldu.Haber alamıyordum.ARtık gecem gündüzüm her anım o olmuştu.Gece uyuyamıyor allala yalvarıyordum düşünmek istemiyorum diye.Bir sözüm vardı. Ya ben onu düşünüyorum neden düşündüğümü düşünüyorum bunu düşünürken yine onu düşünmüş oluyorum deliricem.:tomato: Kızlar delirmiyorsun nilay aşık oldun diyorlar.Yok dedim olmuyorum.Ben yanlız mutluyum hayatımda kimse olmucak.Kaldıramam ben diyordum.Öyle böyle derken 2 ay daha geçti.Ama artık emindim aşık olmuştum.:asigim: Ve bir gün çarşı izninde konuşurken abisi ablası bana slm söledi.Selam söylüyorlar ama biz neyiz ki dedim:uhm: Nilay sana arkadaşız desem mi şaşırırsın sevgiliyiz mi desem şaşırrısın bilmiyorum.Sen ne düşünüyorsan biz oyuz.Sen ne düşünüyorsun dedi.Ve bende sonu ne olur bilemem ama sanırım bu arkadaşlık öte bir duygu dedim.Sevdiceğimde ben seni seviyorum dediVe böylece askerdeyken başladık...

Hiç bir konuda büyük konuşmamak lazım.Sevdiceğimin bana bir sözü vardı.Çok kızla tanıştım ama senin kadar zorunu görmedim.Çok zordun çok acı çektim karşılıksız sevdim ama beklediğim her güne değerdi.Sen farklısın ve inşallah bir ömür boyu mutlu olucaz dedi.:asigim:

Bu bölüm Ahh Erkekler bölümü.

Ve burdaki birçok topikte genelde erkeklerin zor kızlardan hoşladığı konuşulmuş tartışılmıştır.Anladığım kadarıyla gelecekkorkusu'da konuşulan bu konuya bir örnek vermek istemiş hepsi bu.Genelleme yapıldığını düşünmüyorum açıkcası.
Ama herkesin fikrine saygım sonsuz.Sadece dile getirmek istedim.

sonuçta ana fikir kaçan kovalanır gibi olmuş.

Hımmm kader kısmett sonucu çıkarılabilir bu metinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…