• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler eski sevgililerini ozler mi?

mbgokmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
16
10
38
29
1.5 yillik bir iliskim vardi. Cok guzel seyler yasadik. Evlilik düşünüyorduk yaz icin. İstemeye gelecekti. Erken daha biraz bekleyelim dedim. Beni dusunen bana en ufak bisey olsa elinden geleni yapan ilgili biriydi. Son 1 aydir aramiz iyi degildi ve yanima geldiginde beni sevdigini ama sıkıldığını soyledi. Cunku hep tartisiyorduk. Bende ona sana 1 hafta veriyorum hic arama yazma ben yokmusum gibi davran aklina gelmezsem ve ozlemezsen bitsin dedim. Sizce barisir miyiz? Ne yapmaliyim cok seviyorum

Siz demişsiniz bitsin diye, ayrılığın blöfü olmaz. Hiçbir şey demeyin, zaten arama, sorma, ben yokmuşum gibi davran demişsiniz. Kendi içinizdeki çelişkiyi çözün bu süreçte. Çok seviyorsanız nasıl ayrılık lafını ağzınıza alabiliyorsunuz, bunu teklif edebiliyorsunuz şaşıyorum.

Sorunuzun yanıtı da, evet, özler. İllallah demediyse.

Her insan eski sevgilisiyle kavgali gurultulunefret icinde ayrilmadiysa, ara ara ozler. Bu ozlem cok yogun olmayabilir. Ornegin gecenlerde benim ex face'e bi fotograf eklemis. Baktim gulmus boyle mutlu gorunuyo. Aklima eski guzel gunlerimiz geldi. Ne hostu dedim onunla boyle gulusmek. Ama oyle bir an dusundum gecti. Onu arayacak, veya ona donecek kadar yogun bi ozlem degildi

4 senelik ilişkim olan insan özlüyor evet. en azından unutmuyor hayatında biri olsa bile. kendi söyledi.

Back