erkekler düğüne yakın hep mi değişirler :(

ay kusura bakmada aynı zamandada çok komik ya, evde başkası varken, insan konsantre olmaz ki zaten malum olayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiç romantik bi durum değil:hulya:

Belki de büyük gün yaklaşırken heyecan yapmıştır, ne dediğini bilmiyordur. Çünkü cidden ne dediğini pek bilmiyor sanırım kaydirigubbakcemile3

Eve hırsız girmesi olasılığı her zaman vardır, siz de zaten her zaman ona göre önlemlerinizi alacaksınız elinizden geldiğince. Her gece kapıya birini nöbetçi dikecek hâliniz yok.

Ama açıkçası gerdek gecesi evde üçüncü bir kişinin olması gerektiği fikrinin bir erkeğe âit olabileceğini düşünmüyorum. Sanırım kendisi bir miktar dolduruşa getirilmiş :sm_confused:

ay kusura bakmada aynı zamandada çok komik ya, evde başkası varken, insan konsantre olmaz ki zaten malum olayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiç romantik bi durum değil:hulya:

Balayına anasını babasını götüren erkek duymuştum ama bu bence daha da tuhaf. Kendinize âit bir eviniz var çok şükür, millet yalnız kalmak için çırpınırken bu hakikaten ilginç. Allah iyiliğini versin yani kaydirigubbakcemile3

Ay canım benim inan bu evlilik meslesi açılınca erkekler de- ği -şi -yorrrrr!!!!.. Bende buşuna konu açmadan ''Güzel rüyamdan uyanmak üzereyim..'' diye.. mafoldumben ama şöyleee bir laf vardır .22Bizim evde lafı en son babam söyler ama annemin dediği olur'' aklinialirimsmile

ya eğer kayınvalideniz etkileyici biriyse,belki nişanlınızın aklını çelmiş olabilir,ama balayı için takılarınızı geri almak koşuluyla verebilirsiniz bunda birşey yok,bizde eşimin dayısına vermiştik kendisi bankacı ve kasaya koymuştu biz balayındayken..hiç bir kuruşuna zarar gelmedi,büyüklerden zarar gelmez,ama nişanlıyken etkilenirse aileden,evlenince de devam eder bu durumu konuşmalısınız,1.planda bundn sonra sen olacaksın annesi 2.planda sonuçta hep beraber bir ailesiniz ama öncelik senin dediklerin olmalı...

Ay kızzlarrr hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğinizi versin emi :roflol:
Harbi olmazki öle herkes sonucunda ne olacağını biliyor yani evin içinde 3. bir şahıs felan ayy ben olsam feci utanırdım :kedi: bırak o işi yapmayı odaya bile giremezdim herhalde kaydirigubbakcemile3Olurmu öyle şey yaa kaydirigubbakcemile3

ilk kez boyle düşünen bır erkek goruyorum ,eve hırsız gırer annemlerde bızle olsun mu kaydirigubbakcemile3

kocacım senden bır daha hiç şikayet etmeyecegim ..Şeniz
:asigim:

annesinin ve kardeşinin lafıyla sana bunları söylüyorsa sende ona işine gelirse edasıyla yaklaşırsın altınlarını eğer balayından sonra alabileceğine inanıyorsan kayınvalidenlere bırakabilirsin.ama ev konusunda asla taviz verme derim. eşinin ailesi nekadar iyi olursa olsun yakın oturmanı tavsiye etmem.ilk başta oturulabilir gibi geliyor ne olsa evim ayrı diyosun ama evlenince işler değişiyor.

ayrı ev açıyorsunuz ama müstakbel nişanlın evde sözde altın bekçiliği yapacak insan alıcak eve nerede kaldı mahremiyet yeni aile kurmaya cesareti yoksa biraz daha bekleyin.

banka kasasına koyun. biz düğün de takılanları öylece kasaya gönderdik. :) hiç sıkıntı yaşamadık.

iyice düşün içine sinmeden tüm düşünceleriniz tamamen oturmadan düğüne karar verme

benim anladığım kadarıyla bu arkadaş artık kendi mantığıyla düşünemiyor.
senin yanına geliyor, sen bazı taleplerini, fikirlerini söylüyorsun (hakkın olarak)
eve gidiyor, evdekiler bazı taleplerini, fikirlerini söylüyorlar (tabii aile büyüğü oldukları için kabul edilmesini bekleyerek)
adam artık iki arada bir derede frekanslar karışmış. ne seni kırmak istiyor, ne onları, saçmalıyor duruyor işte...
bir diğer tahminim şu:
eve gidiyor biz bugün bunları bunları konuştuk, şöyle düşünüyoruz diye anlatıyor; hemen evdekilerden biri atlıyor "aaaa olur mu ama...... " e tabii seninkinin ayarlar iyice istikrarsızlaşıyor. tabii diğer taraf büyük olduğu için de sonuçlar senin tepende patlıyor.
izin verme kardeşim. sen stres topu değilsin.

bence tamam olur deseydin..
kız kardeşin, annen kalsın, bide baban gelsin evde erkek olarak.. ama bu durumda benim de annem babam gelmesi gerekir eşitlik olsun...
he babam gelirse kardeşlerim evde korkar onlar da gelsin..
kardeşimin sözlüsü ve akrabaları da şehir dışından geliyor, kalacak yerleri yok, onlar da bizde kalsın..
hee bi de halamın kayınvaldesiiiiiiiii...............................
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hiç güleceğim yoktu valla sabah sabah güldürdün beni heya keşke sinirlenmek yerine gamsızca üle söyleseydimolumunekankayizsmile

sen sen ol balayına hemen cıkma 3gün bekle en azından..altınlarını bankaya koy git ya da kendi annene geri alamazsın bak dükkan da acacaklarmış hayal olur altınların bence....nişanlın anne baba ağzına cok bakıyor yası küçük iş güç sahibi değil sanırım..işin zor görünüyor hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…