sorma chess onu duyunca çıldıracaktım.düşünsene biz içerde iş görücez 3,şahısta dışarda sözde hırkız kolluyacak böyle düşünce yapısıyla düşünen biriyle evleneceğime inanamıyorum.ben kızıncada diyoki sadece öneriydi sen nasıl istersen diyor yaa.:mymeka:
sorma chess onu duyunca çıldıracaktım.düşünsene biz içerde iş görücez 3,şahısta dışarda sözde hırkız kolluyacak böyle düşünce yapısıyla düşünen biriyle evleneceğime inanamıyorum.ben kızıncada diyoki sadece öneriydi sen nasıl istersen diyor yaa.:mymeka:
ay kusura bakmada aynı zamandada çok komik ya, evde başkası varken, insan konsantre olmaz ki zaten malum olayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiç romantik bi durum değil:hulya:
Balayına anasını babasını götüren erkek duymuştum ama bu bence daha da tuhaf. Kendinize âit bir eviniz var çok şükür, millet yalnız kalmak için çırpınırken bu hakikaten ilginç. Allah iyiliğini versin yani kaydirigubbakcemile3
bence tamam olur deseydin..
kız kardeşin, annen kalsın, bide baban gelsin evde erkek olarak.. ama bu durumda benim de annem babam gelmesi gerekir eşitlik olsun...
he babam gelirse kardeşlerim evde korkar onlar da gelsin..
kardeşimin sözlüsü ve akrabaları da şehir dışından geliyor, kalacak yerleri yok, onlar da bizde kalsın..
hee bi de halamın kayınvaldesiiiiiiiii...............................
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?