Erkekler böyle midir?

nuryksl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
67
37
Herkese merhaba, uzun ilişkimden sonra ilk kez biri ile tanıştım. Görüştük konuştuk beğendim her şey okey. Fakat tek sıkıntı şu ki adam yüz yüze gayet iyi arabanın içinde sussam konuşsana diyor. Elimi neden tutmuyorsun neden temas etmiyorsun vs vs.
Gel gelelim ki mesajlaşırken tam bir odun. Cıvıl cıvıl mesajlarıma verdiği cevap "hmmm". Yüz yüze bunu sorduğum da ben mesajlaşmayı sevmiyorum herşeyi yüz yüze konuşurum yüz yüze iltifatlar ederim diyor. Bu benim canımı sıkıyor bazen sürekli yüz yüze gelemiyoruz sonuçta çalışan insanlarız. Daha yeni olduğu için de bu konuda üzerine gitmek istemiyorum ama ne yapacağımı da şaşırdım

Olabilir ya ben bir sorun görmedim. Yüz yüze iken iyi diyorsunuz demek ki mesajlaşma özürlü. Yani eğer hoşlandıysanız bir şans verin.

Bazı insanlar konuşmayı sevmez bazilarida yazmayı. Bazilarida soğuk gibi algilarsin ama aslında normaldir. Bence buna takılmayın.

G gul2016 evet yüz yüze bir sıkıntı yok. Yapı olarakta cıvık bir insan değil zaten ama istiyorum ki yazdığım şeylere karşılık oda aynı şekilde olsun. Değişir mi bilmiyorum 26 yaşında ki adamı bu saatten sonra değiştiremem sanırım.

sterilsizpamuk evet ben de öyleyim maalesef. Hislerimi dile getiremem yüz yüze pek ama mesajda yağdırırım. Herkesin karakteri farklı işte zıt kutuplar birbirini çeker derler

Feridun Abi konuşmayı seviyor sohbet muhabbet iyi hoş fakat mesaja geçince tam bir odun. Ne bir emoji ne bir şey dümdüz mesaj
Bende emojisiz atıyorum mesajları kız arkadaşlarımda bana soğuk tripli gibisin diyor ama benim huyum bu böyle alıştım mesela asla random atıp gülmem emoji kullanırım içinizi ferah tutun. Bunlara takılmayın

Yüz yüze iyiyse mesajlaşmayı ne yapacaksın? Bu kadınlar da bir alem.

Feridun Abi içimi ferah tutmaya çalışıyorum kendi kendime tripleniyorum karşımdaki takmıyor ben bu sefer daha çok deliriyorum. Kısır döngüyle devam diyelim

AriaBlue orası öyle ama sürekli birlikte değiliz haftanın 1 günü anca mecburen günün tamamını mesajla geçiriyoruz. Ben bütün herşeyi mesajda yazan bir insanım ve karşımdaki insan kaale almayıp kısa kısa geçiştirici cevaplar verince bir tık kuruldum

Ya ben de nefret ediyorum yazışmaktan. O samimiyet bir türlü geçmiyor bana.

Böyle hissediyorsan da karşı tarafla konuşmakta fayda var. Ben de bir paragraf yazsam, hmm ok dese bozulurum

Ben de yazmayı hiç sevmem, direkt ararım.Yüz yüzerken bir sorun yoksa, sorun edilecek bir şey yok.

AriaBlue konuştum paşam mesaj yazmayı sevmezmiş herşeyi yüz yüze konuşmayı yüz yüze aşk yaşayıp iltifat etmeyi severmiş. Ama benim gözümde de mesajla iltifatlar almak sevildiğini hissetmek daha heyecan verici ve güzel. Neysee öyle işte velhasıl kelam erkekler biraz şeydir anlayamazsın

Borellus80 arasam çalışıyor uzun uzun konuşamıyoruz eve gidince de uyuyor. Mesaj sevmiyor. Dumanla haberleşicez bundan sonra. Mağarasından çıkmak istemiyor

7 yıllık evlıyız en ıyı ıletısımımız mesajlasmak..Çocuğun yanında da bağrış çağrış yapmamak için genelde iş molalarında hararetli durum değerlendirmesi yapıyoruz..Gel gelelim karşılıklıyken bizde fazla konuşamıyoruz çünkü eşimde yazarak kendini daha iyi ifade edebiliyorYani herkesin kendini ifade etmesi farklıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…