Erkekler bana sadece cinsel amaçlı yaklaşıyor yardımm :(

turquoissee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
77
17
Merhaba arkadaşlar çok muzdarip olduğum bi konuyu danışmak istiyorum erkekler bana sadece cinsellik için yaklaşıyo kimle tanışsam sapık çıkıyo çok duygusal bi insanım ve bunlar beni çok fazla etkiliyo üzüyo kimseye güvenim kalmadı neden böyle oluyo sizce görüntü olarakta tahrik edici bi kadın değilim açık giyinmiyorum her yolu denedim seks kelimesini duyunca öcü görmüş kızlar gibi bile davrandım işe yaramadı kimseyle sağlıklı iletişim kuramıyorum artık en ufak şeyde beni kullanacak mı diye şüpheye düşüp karşımdakiyle kavga ediyorum soğuyorum ne yapıcam benn :KK43:

Onceden biriyle boyle bi iliskin oldumu oda cok etkiliyo olablr.maalesed erkekler boyle yapck bsey yok dgru insani blmk cok zor hepsi uckurunun pesine dusmus
Cok ileri gitmdim kimseyle opusme oldu o kadar ama smdi kimle konussam neler soyluyolar bana o kadar cok oluyoki arkadaslarim bile anlad sasiriyolar buyu mu yaptilar bana ne inanmam buyuye falan ama bu basks neden olurki :KK43:

Erkeklerle kolay muhabbet kuruyorsan, rahat görünümlü bir kızsan bazı "barzolar" bunu yanlış yönlere çekebiliyorlar. Türkiye'de çoğu erkek bir kızın onları arkadaş olarak görebileceği, rahat davranmasının "yatağa da rahat atılması" anlamına gelmediğini bir türlü anlayamıyor.

Erkeklerle kolay muhabbet kuruyorsan, rahat görünümlü bir kızsan bazı "barzolar" bunu yanlış yönlere çekebiliyorlar. Türkiye'de çoğu erkek bir kızın onları arkadaş olarak görebileceği, rahat davranmasının "yatağa da rahat atılması" anlamına gelmediğini bir türlü anlayamıyor.
Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum

Ciddii dusunen.biri cikmamis.demeekki karsina.sende surekli sevgili degistirmw.biri bitince.biriyle baslarsan cok basina gelir bu.cunku zaten erkeklerin cogu oyle.sadece dogru.kisiyi bekle garip yaa :işsiz::işsiz:

Hayir rahat gorunumlu degilim heleki bu olaylardan sonra iyice sinirli ve ahlak bekcisi bi insan oldum erkeklere karsi napicagimi bilmiyorun eski sevgililerim aylar sonra bana bu amaclar icin mesaj atiyolar kahroluyorum
Yavrucum sen ne kahroluon.her önūne gelenle sevgili olunmaz.boyle yaparlar iste.

Ciddii dusunen.biri cikmamis.demeekki karsina.sende surekli sevgili degistirmw.biri bitince.biriyle baslarsan cok basina gelir bu.cunku zaten erkeklerin cogu oyle.sadece dogru.kisiyi bekle garip yaa :işsiz::işsiz:
Sevgilim olmadi cok basima bunlar geliyo iste oyle insanlarla nasil birliktroliyissevgililik
Yavrucum sen ne kahroluon.her önūne gelenle sevgili olunmaz.boyle yaparlar iste.

Şanssızsın o zaman, ne diyeyim? Tavırlarında bir sorun olmadığını düşünüyorsan kafana takmanı gerektirecek bir şey yok. Tersleyip yoluna bakacaksın. Ahlak bekçisi olmana da gerek yok, istersen sevişebilirsin de çok normal. Ama herkesin hop diye sana bu tekliflerle gelmesi anormal.

Neden bu şekilde konuşuyosun her önüme gelenle sevgili olduğumu kim söyledi bu olayları yaşayıp bide insanlarla sevgililik mi yaşıycam bu insanlar daha sevgili bile olmadan amaçlarını belli ediyolar bendd görüşmeyi kesiyorum her önüme gelenle sevgili olduğum filan yok

Şanssızsın o zaman, ne diyeyim? Tavırlarında bir sorun olmadığını düşünüyorsan kafana takmanı gerektirecek bir şey yok. Tersleyip yoluna bakacaksın. Ahlak bekçisi olmana da gerek yok, istersen sevişebilirsin de çok normal. Ama herkesin hop diye sana bu tekliflerle gelmesi anormal.
Gerçekten 7 8 aydır hayatımda kimse yok ve kendimi tartıyorum hareketlerimi davranışlarımı uçuk kaçık hafif hareketlerim var mı diye fazla sert bile davranıyomuşum erkeklere bilmiyorum umarım artık biter bu durum teşekkür ederim yorumların için

Ee o zaman insanlar sana ne söylesin. çok sevgilim olmadı diyorsun olduğunda mesafeli davrandım diyorsun. giyinisine hareketlerine dikkat ediyormussun. o zaman doğal bir caziben var yapacak bir şey yok.

X