- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
Eski sevgilimle 3 ay önce ayrıldık.Kendisini 5 senedir tanıyordum,5-6 aydır da sevgiliydik.Anlaşamadık, görüşemiyorduk da ayrıldık bu sebeple.Sevgiliyken, uzaktan samimi olmayan bir arkadaşı bende ekli diye engelletti.Zaten çok samimi olmadığım için birşey demedim, ayrılınca bende inat yaptım gereksiz bir inattı ekledim çocuğu, o aralar içime kuşku düştü, kendisi psikolojik olarak da iyi değildi o dönemler.Yazma gereğinde bulundum, az konuştuk.Benden sonra hemen beraber olduğu kız aslında benimleyken, yani aramız kötüyken varmış.Aynı işyerinde çalışıyorlar zaten.Neyse..daha sonradan artık sevgili yaptığı için mi yoksa o çocuğu eklediğim için mi bilinmez sosyal medyadan engellemiş beni.Yani takılmadım böyle şeylere.Biz beraberken, hiç fotoğraf koymazdık.. Neyse, şimdi baktım da bütün sosyal medyalara sevgilisiyle fotoğraf koymuş.Profile tarih yazmalar falan.. Anlamadım doğrusu, “bak biz birbirimize böyle aşığız” demek için mi koyuyor yoksa “noldum delisi” mi olmuşlar ? Yani, belki diyeceksiniz ki geçmişte kalmış sanane ama hayatımda birisi yok diye mi nedir bakasım geliyor profiline.Sevmiyorum aksine nefret ediyorum ama bilmiyorum neden böyleyim