kokoskizz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2015 22 36 88 7 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kokoskizz #1 Merhaba herkese Saçımın üst kısmında erkek tipi kellik yaşıyorum. Bu konu da deneyimi olanlar var mı acil yardım lütfen
Merhaba herkese Saçımın üst kısmında erkek tipi kellik yaşıyorum. Bu konu da deneyimi olanlar var mı acil yardım lütfen
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.697 1 2.886 63 7 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi kokoskizz #2 kokoskizz .!.: Merhaba herkese Saçımın üst kısmında erkek tipi kellik yaşıyorum. Bu konu da deneyimi olanlar var mı acil yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Pkoluyum ve asla duzelmedi bu durum gittikcede daha kötüleşti çözümü bilen varsa bende seve seve uygularım sizde de pko mu var ? Uzun sac kullanamiyorum kisa hep kisa.
kokoskizz .!.: Merhaba herkese Saçımın üst kısmında erkek tipi kellik yaşıyorum. Bu konu da deneyimi olanlar var mı acil yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Pkoluyum ve asla duzelmedi bu durum gittikcede daha kötüleşti çözümü bilen varsa bende seve seve uygularım sizde de pko mu var ? Uzun sac kullanamiyorum kisa hep kisa.