Evet 6 aydan önce bişi beklemeyin diyorlar sen düzenli ne kadar süre kullandın? 3. Ayımda kontrole gidicem henüz dökğlme durmadı beklemedeyim minik minik cok çıkış var aslında saçımda ama inceler hep zamanla kalınlaşmasını umut ediyoruom 6. Ayda tam dolgunlaşma hissediliyormuş ki etki ederse herkeste aynı şey olucak diye bi durumda yok genel olarak çok insan memnun ama düzenli kullanıldıgı takdirde:/bakalım gözlegörülür verim alabilirsem burda mutlaka paylaşıcambir kaç yıl önce kullanmıştım ama eczacı ısrarla 5lik vermemişti diğeri de bir işe yaramadı
fayda gördün mü
gerçi uzun süre kullanın diyorlar dimi
sanırım 3 ayda bıraktım ben ama doktor vermemişti ben kendim aldımEvet 6 aydan önce bişi beklemeyin diyorlar sen düzenli ne kadar süre kullandın? 3. Ayımda kontrole gidicem henüz dökğlme durmadı beklemedeyim minik minik cok çıkış var aslında saçımda ama inceler hep zamanla kalınlaşmasını umut ediyoruom 6. Ayda tam dolgunlaşma hissediliyormuş ki etki ederse herkeste aynı şey olucak diye bi durumda yok genel olarak çok insan memnun ama düzenli kullanıldıgı takdirde:/bakalım gözlegörülür verim alabilirsem burda mutlaka paylaşıcam
Canım pko mi sende de ben de aynı dertten muzdaribim saç ekimi düşünüyordum neden ekmediler sana?saç ettirdikten sonra o saçlar dökülmüyor demişlerdi benim baya aklıma yatmisti
[/QUOT
Canım bende saç ekimi düşünüyorum alın daralttim diye bir başlık vardı orda konuştuk oraya baksana
Merhaba Arkadaslar ben ergenligimden beri sac dökülmesinden muzdaribim. Yasim 22 ve Agustos ayindan bu yana Saclarimin 3te 2sini kaybettim yalan söylemiyorum.
Sac derim nerden ayirirsam ayiriyim paril paril parliyor psikolojim bozuldu iyice.
Özel hayat denilen bisey kalmadi karsi cinsten birinin yaninda sacimi dahi acamiyorum utancimdan.
En kötüsü Izmir‘de 4 Sac Ekim merkeziyle görüstüm 4‘ü de reddetti! Prp Mezoterapi kakalamaya calisiyorlar hepsini yaptirdim denedim Para tuzagindan baska bisey degil malesef.
Dogum kontrol hapi Bioxsin, Minoxidil hicbir faydasini göremedim. Her Banyoda hüngür hüngür agliyorum avuc avuc dökülüyor zaten hic kalmadi durduramiyorum dökülmeyi bu gidisle Kel kalmam an meselesi.
Kafayi yemek üzereyim ne yapmam lazim ne önerirsiniz androgenetik Dökülmeyi durdurabilen caresi olan bildiginiz her Yardima acigim lütfen caresiz kaldim iyice ...
Merhaba konu çok eski ama durumunuzu merak ettimMerhaba Arkadaslar ben ergenligimden beri sac dökülmesinden muzdaribim. Yasim 22 ve Agustos ayindan bu yana Saclarimin 3te 2sini kaybettim yalan söylemiyorum.
Sac derim nerden ayirirsam ayiriyim paril paril parliyor psikolojim bozuldu iyice.
Özel hayat denilen bisey kalmadi karsi cinsten birinin yaninda sacimi dahi acamiyorum utancimdan.
En kötüsü Izmir‘de 4 Sac Ekim merkeziyle görüstüm 4‘ü de reddetti! Prp Mezoterapi kakalamaya calisiyorlar hepsini yaptirdim denedim Para tuzagindan baska bisey degil malesef.
Dogum kontrol hapi Bioxsin, Minoxidil hicbir faydasini göremedim. Her Banyoda hüngür hüngür agliyorum avuc avuc dökülüyor zaten hic kalmadi durduramiyorum dökülmeyi bu gidisle Kel kalmam an meselesi.
Kafayi yemek üzereyim ne yapmam lazim ne önerirsiniz androgenetik Dökülmeyi durdurabilen caresi olan bildiginiz her Yardima acigim lütfen caresiz kaldim iyice ...
Aa konuyu unutmuşum bile benMerhaba konu çok eski ama durumunuzu merak ettim
Merhaba mezoterapi işe yaradı mı sizde? Bir de dökülme sebebini biliyor musunuz?Aa konuyu unutmuşum bile benşuan baktım dökülme var diye koyduğum fotoğrafta şimdiki halime nazaran daha fazla saç varmış kabullendim artık. Dökülme bir duruyor bazen deli gibi coğalıyor evet baya seyreklik var her ilaçı herşeyi denedim prp mezoterapi paralar döktüm kalıcı bir cözüm bulamadım. Takmıyorum ama... bir kaşık arpacimi otu tozunu iciyorum her sabah suyla karıştırıp o cok iyi geldi. Seyrelme devam ederse de ektiricem
Psikolojik kabullenmeyi nasıl başardın. Benim aklımdan cikmio kendimi zorlasamda. Anlatır mısın. Bir de diyet degisikligi denedin miAa konuyu unutmuşum bile benşuan baktım dökülme var diye koyduğum fotoğrafta şimdiki halime nazaran daha fazla saç varmış kabullendim artık. Dökülme bir duruyor bazen deli gibi coğalıyor evet baya seyreklik var her ilaçı herşeyi denedim prp mezoterapi paralar döktüm kalıcı bir cözüm bulamadım. Takmıyorum ama... bir kaşık arpacimi otu tozunu iciyorum her sabah suyla karıştırıp o cok iyi geldi. Seyrelme devam ederse de ektiricem
Merhaba Arkadaslar ben ergenligimden beri sac dökülmesinden muzdaribim. Yasim 22 ve Agustos ayindan bu yana Saclarimin 3te 2sini kaybettim yalan söylemiyorum.
Benim de böyle saçlarım,acaba düzeldi mi sizde?Merhaba Arkadaslar ben ergenligimden beri sac dökülmesinden muzdaribim. Yasim 22 ve Agustos ayindan bu yana Saclarimin 3te 2sini kaybettim yalan söylemiyorum.