Erkek tarafına alınacak hediye

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
arkadaşlar sizinle sıkıntımı paylaşmıştım. Cuma günü erkek arkadasım ve ailesi tanışmaya geldi. Her şey cok güzel geçti masallah. Çok şükür dediğiniz gibi babam erkek arkadaşımı sevdi biraz daha yüzü gülüyor. Cuma günü de onlar bizi çağırdı bir de siz bizi ve yaşadığımız yeri görün sizi ağırlamak istiyoruz dediler. Onlar gelirken bir tepsi baklava getirmişler süsletmişler özenmişler. Biz cuma günü giderken elimiz bos gitmemek için ne götürebiliriz ?

arkadaşlar sizinle sıkıntımı paylaşmıştım. Cuma günü erkek arkadasım ve ailesi tanışmaya geldi. Her şey cok güzel geçti masallah. Çok şükür dediğiniz gibi babam erkek arkadaşımı sevdi biraz daha yüzü gülüyor. Cuma günü de onlar bizi çağırdı bir de siz bizi ve yaşadığımız yeri görün sizi ağırlamak istiyoruz dediler. Onlar gelirken bir tepsi baklava getirmişler süsletmişler özenmişler. Biz cuma günü giderken elimiz bos gitmemek için ne götürebiliriz ?
Siz de tatlı götürün.Yada yaş pasta yaptırın yanında çicek ile salon çiceği olabilir.

Çiçek sepetinde çok güzel çiçekler var vazolu falan. Onlardan sipariş verin kendi evinize gelsin,elinizle oraya götürürsünüz

Zahmet ediyor madem kayınvalide ona kocaman güzel bir çiçek yaptırın.. En güzeli..

pasta ve cicek cok hos da .. kiz istemeye gider gibi olmaz mi? evet katılıyorum cicek ve pasta sadece kiz istemeye giderken alinmaz ama keske erkek tarafi size getirseydi pastayi cicegi siz bir tepsi baklava goturseydiniz daha hos olurdu bence. e simdi en guzelinden bir cicek şart oldu

çikolata yaptırılabilir güzel bi paket.
Yalnız düğün yakın zamanda olsun yoksa bu git gel sizin ilişkiye mumu dikiverir. Düğüne yakın tanıştırılma taraftarıyım ben

Tatlı al. Ne kadar hazırlık yapsalarda senden tatlı beklerler. Eğer yakınsanız yapman daha iyi olur. Uzaksa hazır al.

Bencede cicek alma kiz tarafi götürmez pasta yaptirin çayla yersiniz

Baklava hep beraber yenilmek için götürüldü. Onlara kalsın diye değil.

Kafelerde meyve tabağı hazırlıyor, ben misafirim gelince ordan sipariş ediyorum. Peyniri, meyvesi şekil şekil hazır oluyor. Siz ikram tepsisini verin, onlar hazırlar

Tanismaya gidiyorsunuz sonucta kiz tarafi cicek goturmez. Tek gitseydiniz kaynanaya mor cicek buketi yaptirin derdim:) Ben oyle yaptim tek gittigim icin. Sonra annemlerle gittik. Hediye vazo, kase bisey aldik gosterisli. Bence siz de oyle yapin bir de tatli goturun. Ama tepsiyle hos olmaz yani guzel bi yerden kutuya koydurup. Tatli yiyelim tatli konusalim manasinda.

Back
X