Arkadaşlar öncelikle sevgilimle Ekim ayında sözlendik ve yakın bir zamanda sadece kendi aramızda yüzük taktik nişan yapmadik gerek duymadık hayat pahalılığından sebep öncelikle şikayetim şu onlar köyde kendi evlerinin önünde yemekli düğün istiyorlar ben ve ailem.bu durumu hoş görmedik sebebi de gelen misafirlerimizi agirlayamazdik ve merkez biyerde herkesin gelebileceği yer.olsun istedik ve karşı tarafa bunu belirttik biraz bu konularda sevgilimle de tartıştık o da ailesinin istediği gibi olmasında diretti ben burdan hala ona kırgınım herneyse bir akşam kendileri evlerine çağırdı gittik oturduk konuştuk konuyu ve düğün salonunda olmasına ikna ettik daha sonra haftalar sonra bana normal mesajlasirken keşke bizim dediğimiz gibi olsaydı bilmem ne falan diye konuşmaya başladı ben ailesi tarafından dolduruşa geldiğini aklını karıştırdıklarıni düşünüyorum ve o da dolup bana gelip kusuyor ve bazı konularda eniştem hakkında o akşam o niye konuştu o na ne gibisinden saygısızca konuşmaya kalktı ve ben ters tepki verdim herneyse bu konuyu da geçtim nişan olmasa da bohça hazirlanir çok bişey istemiyoruz zaten herkes elinden geldiğince biseyler koyar yapar hatta bir erkek annesi yarın oburgun çocuğum evlenecek diye önceden bile kenara biseyler koyar ki bu insanlar durumu müsait herşeye sahipler ve bohcaya ne koyulcagini vs hiç bilmiyorlar erkek arkadaşıma da yön gosteermiyolar düşünün bohcaya ne koyulcagini bana soruyorlar üstelik iki ablası var ve çevresi çok kalabalık bir aile illaki gelin aldılar bana niye soruyorsunuz bohcayi yani kısacası bi isteksizlik birseyleri yapmak istememe veya salağa yatma gbi hisler içerisindeyim ben erkek annesi olsam yani gelin alıyorum azcik ozenirim onlardan çok bişey istedigim yok bir çanta çorap bile koysalar razıyım şimdiye kadar hicbisey koymaya niyet etmemişler bziim adetimizde bu yoktur ben inanın iki ablasına annesine babasına varana kadar hazırladım annemle hazırladık kimseden bizim kadar yapması vs beklentim yok ama azcik bir heves olur yani bilmiyorum sizce sebp nedir bu anlattıklarımdan ne çıkardınız ne düşünüyorsunuz fikrinizi yazarmisiniz