Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Erkek saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

flyfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
67
4
36
Çanakkale
Arkadaşlarım eşimin saçları dökülüyor saç derisinde egzama var bu yüzden de olduğundan daha fazla bir dökülme vak eşinin böyle bir sorunu olan kullandığı şampuanı ve tedavi yöntemini paylaşabilir mi lütfeeen :)

Öncelikle geçmiş olsun canım herkesin saç derisi farklı birde erkek tipinin tek çözümü saç ekimi bence bir uzmana gidin gerekli kontrolleri yapar

Öncelikle geçmiş olsun canım herkesin saç derisi farklı birde erkek tipinin tek çözümü saç ekimi bence bir uzmana gidin gerekli kontrolleri yapar
Canım saç ekimini dökülen bölge saçları tamamen kaybedene kadar yapıyorlar sadece yavaşlatmak istiyoruz bu durumu

Ilaç ismi söylemek ne kadad dogru bilmiyorum ama egzamadan cok çeken biri olarak söylemek istedim.
Betasalic losyon ve ketoral sampuan. Ben de cok işe yaradi. Egzamam azdikca kullaniyorum. Geçince birakiyorum.

byopecia multiplex ve trichos şampuan kullansın bu tarz dökülmeler için birebir. içeriğini inceleyince zaten diğer ürünlerden farkı hemen belli oluyo. ben inanılmaz mutluyum bu ürünlerden tamamen kesti dökülmemi ve saçım yoğunlaştı

Belucha Kozmetik Fitoterapi ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar ve çok başarılı ürünleri var

Peki erkek tipi dökülmemi genetik mi yani sizde ki acaba

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…