Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bazen bayan kokularında aradığımı bulamayıp ben erkek parfümlerini beğenıyorum şu hafıf olanları ama cesaret edip kullanamıyorum.çok guzel parfümler oluyor onlarda.sizdede oluyormu böyle parfüm özentisi?
kullan kız ne var ki ben tam iki buçuk yıldır erkek parfümü kullanıyorum ve kadın parfümlerinden nefret ediyorumkokuları çok iğrenç:120:bayıyor midemi bulandırıyor benim
ayyy yalnız değilmişim ne mutlu oldum anlatamam bende epeydir erkek parfümü kullanıyorum. bugüne kadar çok az kişi çakar gibi oldu ama bende unisex dedim kıvırdım erkek parfümleri daha güzel doğruya doğru
lise çağlarımda ilgi duyduğum olmuştu ama kullanmaya cesaret edemedim.erkek kokularından one million ve 212 men kullanılabilir.bunları eşime alıyorum ben de