Erkek markaları ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
Erkek markaları hakkında pek bilgim yok hediye almam gereken arkadaş ve kuzenim var ikisinin de Doğum günü geliyor tshirt hediye edicem 2 tane indirim de marka var polo ve avva sizce hangisi iyi

Ben avmde geziyorum hangi dükkandaki kumaş hoşuma giderse onu alıyorum. Birkaç yıl önce pierre cardin iyiydi ama fetödan sonra kalitesi çok düştü. Us polo da her zaman ortalama kalitesi vardır. Özellikle bir mağazaya girdiğinizde ağır bir kumaş boyası kokusu varsa oradan almayın derim. Kumaş boyalarının kötü olanlarının kanserojen olduğunu duymuştum.

polo kendi fiyat bandının en iyisidir, spor giyiniyorlarsa hummel da düşünebilirsiniz tişörtleri çok dayanıklı ve uygun.

Polo iyi ayrıca Mango nun erkek koleksiyonuda çok güzel ona da bakabilirsiniz

Erkek markaları hakkında pek bilgim yok hediye almam gereken arkadaş ve kuzenim var ikisinin de Doğum günü geliyor tshirt hediye edicem 2 tane indirim de marka var polo ve avva sizce hangisi iyi

Tommy Hilfiger. Tabii üzerinde dev harflerle marka ismi yazmayan ürünlerinden.

Merhaba us Polo ve avva baktığınıza göre 50-100tl bandında yakalı bakıyorsunuz. İkisi de indirimde çünkü. Eşim ikisini de günlük sık giyer. Her modelinden var bizde galiba. Polo düz bakıyorsunuzdur onlar daha uygun fiyatlı oluyor. Modern çizgilerler var onlar şık. Avvada aynı fiyatta desenliler var(indirimde). Polo kumaşı daha serttir.

Bunların ikisi de iyi değil ya daha çok 45+ yaş üstüne hitap ediyor tasarımları. Pull & Bear, Bershka, Zara, H&M falan daha genç işi şeyler bulabileceğin yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…