- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
dün sordum da bazılarını bazen giyiyorum dediHala arıyorsanız hepsi iyi marka bizde de var
kusura bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün sordum da bazılarını bazen giyiyorum dediHala arıyorsanız hepsi iyi marka bizde de var
Tamam canım :)dün sordum da bazılarını bazen giyiyorum dedi
kusura bakma
Canım sen bakıcaktın bi :)tamam canım numara uyuyor akşam resim eklerim biliyorum gerçi hangileri ama genede bir danışayım eşime :)
Canım sen bakıcaktın bi :)
Bi bak bakalım canım bugun bekliyom :)evet dimi:)) unuttum ben ya kusura bakma akşam bakayım canım..
ekledim canım..Bi bak bakalım canım bugun bekliyom :)
Canım anca bakabildim, fiyatlar nedir?ekledim canım..
Canım anca bakabildim, fiyatlar nedir?
Tamam canım teşekkür ederim not aldım burdan dönerim sana.canım süpergalar 50 deri zaralar 30 diğer zara 20
Evet canım onu begenmiştim ama tek kargo ödeme şeyi yuUnden beklemedeydi. Pijama takımı olabilir bi göreyim fiyatıyla beraber.koton gömleği begenmıstın benım eklediklerimden canım başka gömlek bulamadm ama pijama takımı var düşünürsen
MerhabaBende bi tane mont var sıfır esime hediye gelmş büyük diye giymemiş siyahsüet. Hangi beden arıyorsnz
Canım bedeni ne bunun? Bi 48 yazıyo ama o bedeniyse çok buyuk bize :/Canım bende de bu kadife pantolon var Dufy'nin çok az kullanıldı yepyeni duruyor.
![]()
![]()