- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Canım ben de bi tane ölçtüm boyu bacak arasından 75-76 idi. 71,5 olan kısa mı gelir sanki? O sendekileri aynı kişi mi giyiyordu ikisini de? Nasıl oluyordudüşük bel : belden en aşağı kadar 96.5 cm, bacak arasından en aşağı kadar 71.5 cm, beli 45 cm
collezione: belden en aşağı kadar 100 cm, bacak arasından en aşağı kadar 75.5 cm, beli 44 cm
Kahve bize uymaz sanırım sadece gömlek için de kargo tereddütü yaşıyorum şu an. :/ başka bişey de eklicekseniz beraber alabilceksem olur ama.
Merhaba,merhabalar bende de bu ürünler var defacto-koton ve mavinin ürünleri s- m beden bir de lcw t shırt var bordo ıstersenz resim eklerm,
Eki Görüntüle 1252234 Eki Görüntüle 1252235 Eki Görüntüle 1252236
Öyle tabii, ama işte buralardan alırken o riski alıyoruz mecburen.evet aynı kisi giyiyordu da zaten düsük bel olduğu icin aradaki birkac cm otomatik olarak kapanıyor ama ozellikle pantolon gibi bir urunu denemeden almak risk olusturur zannimca
Yok canım kumaş pantolon istemiyoz :/Gömlek 7tl eşimin dolaba bir bakayım gömlekler olabilir, bir de kumas pantolon var çok hoş ama klasik istemiyrz yazdigin icin eklemedm aslinda o da fabrikanin urunu sayılı giyildi
Canım kısa kol gömlek istemiyo :/ başka bişiler de var demişsin ama neler var mesela?canım bu hiç kullanılmadı eşime küçük geldi dolap bekliyor severek almıştım oysaki
Merhaba evet arayış devam ediyor, neleriniz var?Hala arıyorsanız hepsi iyi marka bizde de var
başka yokmuş canım sordumCanım kısa kol gömlek istemiyo :/ başka bişiler de var demişsin ama neler var mesela?
anım olsun :))başka yokmuş canım sordum
Sadece spor ve casual bakıyoruuzUptown takim elbise 2 kiravati var dusunurmusun7z
anlamadım canımTamam c
anım olsun :))
ay kelimeler düşük olmuş bende diyorum ne anısıanlamadım canım
Ehueh anı defterime yazdımay kelimeler düşük olmuş bende diyorum ne anısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?