- 14 Şubat 2019
- 11
- 1
- 29
Merhaba arkadaşlar,
14 aylık erkek bir kedim var. 9-10 aylıkken kızgınlığa girdi ancak koku bırakmak gibi bir huyu yoktu bu yüzden kısırlaştırmak istemedik. Ama ne yazık ki son 2 haftadır evde koku bırakmadık oda kalmadı. Bugün kısırlaştırdık, yarın eve gelecek. 2 gündür veterinerimizde kalıyor.
Bu süreçte evin her yerini sirkeli su ile temizledim. Halılara dolaplara kadar sildim.
Koltuğa koku bırakmıştı, koltuğu yıkattım.
Yani koku evde kalmasın diye elimden geleni yaptım. Ama, buna rağmen acaba koku bırakmaya devam eder mi?
%90 koku bırakmayı kesiyorlar diye okudum ama devam etmesinden çok korkuyorum.
Benim için sorun değil, ben yine silerim, temizlerim. Asla gocunmuyorum.
Ama ailemin bu duruma bakış açısı ne yazık ki olumsuz.
Bu tarz bir olay yaşayan arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
14 aylık erkek bir kedim var. 9-10 aylıkken kızgınlığa girdi ancak koku bırakmak gibi bir huyu yoktu bu yüzden kısırlaştırmak istemedik. Ama ne yazık ki son 2 haftadır evde koku bırakmadık oda kalmadı. Bugün kısırlaştırdık, yarın eve gelecek. 2 gündür veterinerimizde kalıyor.
Bu süreçte evin her yerini sirkeli su ile temizledim. Halılara dolaplara kadar sildim.
Koltuğa koku bırakmıştı, koltuğu yıkattım.
Yani koku evde kalmasın diye elimden geleni yaptım. Ama, buna rağmen acaba koku bırakmaya devam eder mi?
%90 koku bırakmayı kesiyorlar diye okudum ama devam etmesinden çok korkuyorum.
Benim için sorun değil, ben yine silerim, temizlerim. Asla gocunmuyorum.
Ama ailemin bu duruma bakış açısı ne yazık ki olumsuz.
Bu tarz bir olay yaşayan arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.