- 8 Ağustos 2023
- 37
- 40
- 26
- Konu Sahibi zeynep5341
Sizce erkek milletinin tatlı dille altından girip üstünden çıkmak mı yoksa eee benim de tahammülüm bu kadar deyip gemileri yakmak mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle derler ya bir kadın diliyle erkeğe istediği her şeyi yaptırır vs diye ordan estiRobot gibi her konuya ayni tepkilerle yaklaşamam ben kendi adima. Bazi seyler vardir tatli dilli olabilirim, bazi şeyler olur gemileri yaktirir veya daha sert olurum.
Ne olacağina bağli.
Devamli sakinleştirici içmiş gibi de dolanilmaz.
Erkek milletiyle alakasi neyse bunun
Öyle derler ya bir kadın diliyle erkeğe istediği her şeyi yaptırır vs diye ordan esti
Ben genelde tatlı dili tercih ediyorum çünkü benim bey sakin mizaçlı laftan anlayan bir adam. Ama kırmızı çizgilerime dokunursa içimden bir canavar çıkabiliyor. Yani konuya göre değişir, gerektiğinde tatlı dil gerektiğinde sivri dil.Sizce erkek milletinin tatlı dille altından girip üstünden çıkmak mı yoksa eee benim de tahammülüm bu kadar deyip gemileri yakmak mı?
seviyorsan evet sevmiyorsan burnundan getirSizce erkek milletinin tatlı dille altından girip üstünden çıkmak mı yoksa eee benim de tahammülüm bu kadar deyip gemileri yakmak mı?
Nabza göre şerbet.Sizce erkek milletinin tatlı dille altından girip üstünden çıkmak mı yoksa eee benim de tahammülüm bu kadar deyip gemileri yakmak mı?