- 11 Haziran 2024
- 496
- 415
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gizlikalem
Buğra nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buğra nasıl
Güzel evet teşekkür ederiiimmBilgin
Olabilir anlarım aklıma gelmedi başka ama ben BERA’yı da çok seviyorum hatta unisex bi isim kıza da erkeğe de koyuyorlarAslında güzel evet ama çok saçma kabul ediyorum, Yumuşak g takıntım var niyeyse benim
Aslında harika ama sebepsiz yere yumuşak g takıntım benim çok saçma evet ama ne biliyim yumuşak g sevemiyorum isimlerdeBuğra nasıl
Hahahahah olabilirAslında harika ama sebepsiz yere yumuşak g takıntım benim çok saçma evet ama ne biliyim yumuşak g sevemiyorum isimlerde
Doğrudur illaki katılıyorum size güzelmiş, teşekkür ederimOlabilir anlarım aklıma gelmedi başka ama ben BERA’yı da çok seviyorum hatta unisex bi isim kıza da erkeğe de koyuyorlar
Evet hatta ben lisedeyken Bera ışık dıye bı cocuk vardı ne kadar modern ad soyad dıye aklıma kazınmıstıGerçekten yanlış yazmadıysanız Bera diye isim varmı ilk kez duyduğum için sormak istedim değişik geldi
Bir yandan bizde öyle dusunuyoruz ilerde acaba benim neden adım b ile başlamıyor diye sorup durur mu diye Teşekkür ederim öneriniz için deÇocuğu dışlamayın oda b ile başlasın bora güzel bencede barın var birde değişik alternatif