- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi dyt_725495
-
Ailem tarafından sosyal baskı yok fakat çevre tarafından var diyebilirim, hani herkes gözlüyor gibi bir sorun çıkmasını… Biz 1 yıl 2 aydır evliyiz ilk aylar korunduk ama yaklaşık 1 seneye yakındır istiyoruz, benim hormonal bir sıkıntım çıkmadı sadece tshı 2.5 altına indirmek istedi doktor gebelikte öyle isteniyormuş benim biraz daha yüksekmiş geçen ay o da indi şükür adetlerim 35 günde bir oluyordu geçen ay hsg çektirdim daha günüm olmasına rağmen adet sancısı çekiyorum sanki 2Canım evet benzer olduğumuz için özellikle umutsuzluğa kapılmaman için paylaşmak istedim. Bence de değerlerimiz çok benzer..hatta ilk defa bu kdar benzer değerli birilerine rastladım burda ve yalan yokdoğal yollla olur demesi içimi rahatlattı. Çünkü benim doktorum da en başından beri doğal yolla olur diyor, aşılama yapmayı bile bana bırakmıştı. Zorlamadı yani. Ben yaşım geçiyor diye hemen aşılama işlerine girdim canım. Üçüncü aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.
Kuzum benim FSH değerim yüksek 11.8 (doktorum sorun yok diyor. Yumurtluyorsun Çatlıyorsun herşey yolunda diyor)
Ama ben yumurta kalitemi desteklemek için promotil ve maxijuno kullanıyorum (ikisiini de almış bulundum o sebeple bir gün birini bir gün virini içiyorum. İkisi de sendeki inofolic in vitamine zenginleştirilmiş hali, maxijunonun içeriği en zengin olan)
Ben senin yaşında olsaydım kesinlikle daha beklerdim. Çok gençsin. Sosyal baskı da yoksa bekleyin derim. Çünkü aşılamanın da garantisi yok gördüğün gibi. Ailenize falan çok dillendirmeyin bebek istediğinizi, sosyal baskı çok zor oluyor. Biraz akışına bırakın canım. Siz ne kadardır deniyordunuz?
Ben hsg çekildiğim için ilk aylar çok önemli sizce doktorumdan çatlatmayı destekleyici e bir şeyler istemeli miyim bu ay? Çünkü eşimin de değerleri düzelmeye gitmiştir hemen hemen 2 aydır kullanıyor ilaç bu konuda siz daha tecrübelisiniz nasıl bir yol izlemeliyimCanım evet benzer olduğumuz için özellikle umutsuzluğa kapılmaman için paylaşmak istedim. Bence de değerlerimiz çok benzer..hatta ilk defa bu kdar benzer değerli birilerine rastladım burda ve yalan yokdoğal yollla olur demesi içimi rahatlattı. Çünkü benim doktorum da en başından beri doğal yolla olur diyor, aşılama yapmayı bile bana bırakmıştı. Zorlamadı yani. Ben yaşım geçiyor diye hemen aşılama işlerine girdim canım. Üçüncü aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.
Kuzum benim FSH değerim yüksek 11.8 (doktorum sorun yok diyor. Yumurtluyorsun Çatlıyorsun herşey yolunda diyor)
Ama ben yumurta kalitemi desteklemek için promotil ve maxijuno kullanıyorum (ikisiini de almış bulundum o sebeple bir gün birini bir gün virini içiyorum. İkisi de sendeki inofolic in vitamine zenginleştirilmiş hali, maxijunonun içeriği en zengin olan)
Ben senin yaşında olsaydım kesinlikle daha beklerdim. Çok gençsin. Sosyal baskı da yoksa bekleyin derim. Çünkü aşılamanın da garantisi yok gördüğün gibi. Ailenize falan çok dillendirmeyin bebek istediğinizi, sosyal baskı çok zor oluyor. Biraz akışına bırakın canım. Siz ne kadardır deniyordunuz?
Ben de 23-24 günde bir adetim olurdu. Klomen kullanırken 25-27 gün arasına çıktı. 25 gün iyi değil miymiş ki canım? Orayı anlayamadım. Benim tsh 1.5 ama doktorum adet günümle ilgili birley demedi. Kısa döngülüsün dedi sadece... hsg'den sonra değerlendiridniz mi canımAilem tarafından sosyal baskı yok fakat çevre tarafından var diyebilirim, hani herkes gözlüyor gibi bir sorun çıkmasını… Biz 1 yıl 2 aydır evliyiz ilk aylar korunduk ama yaklaşık 1 seneye yakındır istiyoruz, benim hormonal bir sıkıntım çıkmadı sadece tshı 2.5 altına indirmek istedi doktor gebelikte öyle isteniyormuş benim biraz daha yüksekmiş geçen ay o da indi şükür adetlerim 25 günde bir oluyordu geçen ay hsg çektirdim daha günüm olmasına rağmen adet sancısı çekiyorum sanki 2 gündür
Canım yanlış yazmışım 35 günde bir oluyorum günüm olmamasına rağmen sanki adet sancısı yaşıyorumAilem tarafından sosyal baskı yok fakat çevre tarafından var diyebilirim, hani herkes gözlüyor gibi bir sorun çıkmasını… Biz 1 yıl 2 aydır evliyiz ilk aylar korunduk ama yaklaşık 1 seneye yakındır istiyoruz, benim hormonal bir sıkıntım çıkmadı sadece tshı 2.5 altına indirmek istedi doktor gebelikte öyle isteniyormuş benim biraz daha yüksekmiş geçen ay o da indi şükür adetlerim 25 günde bir oluyordu geçen ay hsg çektirdim daha günüm olmasına rağmen adet sancısı çekiyorum sanki 2 gündür
Yanlış yazmışım 35 günde bir oluyorum, günüme daha olmasına rağmen adet sancısı çekiyorum hsg acaba döngüyü değiştirebilir mi diye düşündüm.. Gün aşırı ilişki önerdi doktor Şuan o şekilde ilerledikBen de 23-24 günde bir adetim olurdu. Klomen kullanırken 25-27 gün arasına çıktı. 25 gün iyi değil miymiş ki canım? Orayı anlayamadım. Benim tsh 1.5 ama doktorum adet günümle ilgili birley demedi. Kısa döngülüsün dedi sadece... hsg'den sonra değerlendiridniz mi canım
Canım sor istersen ama doktorlar vitamin takviyesi pek vermiyor benim gördüğüm. Sana zaten ınofolic vermiş. Klomen verirse yumurta takibi yapması lazım. O da başka bir süreç. Hsg'den hemen sonra yumurtanı takip etmek istemeyebilir. Seni kendi haline bırakacaktır diye tahmin ediyorum bir kaç ay. Klomen femara gibi yumurta geliştirici ilaçlar kist de yapabiliyor o sebeple doktor kontrolünde içilmeli canım. İnoflic yeterli bence. Ovulasyon testiyle de takip ediyor musun?Ben hsg çekildiğim için ilk aylar çok önemli sizce doktorumdan çatlatmayı destekleyici e bir şeyler istemeli miyim bu ay? Çünkü eşimin de değerleri düzelmeye gitmiştir hemen hemen 2 aydır kullanıyor ilaç bu konuda siz daha tecrübelisiniz nasıl bir yol izlemeliyim
hsg den hemen sonra neden yumurta takibi yapmak istemeyebilir aslında en verimli olan dönemlerden biri değil mi canım? Ovualsyon testini pek beceremedim açıkçası bütün çizgiler aynı gibi geliyor banaCanım sor istersen ama doktorlar vitamin takviyesi pek vermiyor benim gördüğüm. Sana zaten ınofolic vermiş. Klomen verirse yumurta takibi yapması lazım. O da başka bir süreç. Hsg'den hemen sonra yumurtanı takip etmek istemeyebilir. Seni kendi haline bırakacaktır diye tahmin ediyorum bir kaç ay. Klomen femara gibi yumurta geliştirici ilaçlar kist de yapabiliyor o sebeple doktor kontrolünde içilmeli canım. İnoflic yeterli bence. Ovulasyon testiyle de takip ediyor musun?
Hsg sonrası şans arttığı için doktorlar genelde kendi haline bırakıyor benim gördüğüm. Sen yine de sor canım. Sen istersen takip de yapacaktır.. ovulasyon testi bana kalırsa çok önemli. Çünkü yumurtalamayı kaçırıyor olabilirsin. İlla adetin 12. 14. Günleri yumurtlanmıyor. Ben 7. Günde bile yumurtlama görmüştüm. Bana göre önemli bi test ama tabiki hepsi tercih meselesi canım.hsg den hemen sonra neden yumurta takibi yapmak istemeyebilir aslında en verimli olan dönemlerden biri değil mi canım? Ovualsyon testini pek beceremedim açıkçası bütün çizgiler aynı gibi geliyor bana
Anladım canım tecrübelerini aktardığın için teşekkür ederimHsg sonrası şans arttığı için doktorlar genelde kendi haline bırakıyor benim gördüğüm. Sen yine de sor canım. Sen istersen takip de yapacaktır.. ovulasyon testi bana kalırsa çok önemli. Çünkü yumurtalamayı kaçırıyor olabilirsin. İlla adetin 12. 14. Günleri yumurtlanmıyor. Ben 7. Günde bile yumurtlama görmüştüm. Bana göre önemli bi test ama tabiki hepsi tercih meselesi canım.
Rica ederim kuzum ne zaman istersen bilgi paylaşımı yapabiliriiz. Özellikle eşimle aynı gibi oldukları için eşinin sürecini merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gelsin sağlıkla bebişlerimiz . İnşallah adetin gelmez de gerek kalmaz yumurta takibine kuzumAnladım canım tecrübelerini aktardığın için teşekkür ederimayın 25 inde randevum var bakalım doktorumu da değiştiriyorum, inşallah isteyen herkes sağlıklı ve hayırlı benişleri kolaylıkla alır kucağına
İnşallah canım çok teşekkür ederim umarım senin de aşılama sürecin güzel geçerRica ederim kuzum ne zaman istersen bilgi paylaşımı yapabiliriiz. Özellikle eşimle aynı gibi oldukları için eşinin sürecini merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Gelsin sağlıkla bebişlerimiz . İnşallah adetin gelmez de gerek kalmaz yumurta takibine kuzumbebişin seninledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?