Canım evet benzer olduğumuz için özellikle umutsuzluğa kapılmaman için paylaşmak istedim. Bence de değerlerimiz çok benzer..hatta ilk defa bu kdar benzer değerli birilerine rastladım burda ve yalan yok
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
doğal yollla olur demesi içimi rahatlattı. Çünkü benim doktorum da en başından beri doğal yolla olur diyor, aşılama yapmayı bile bana bırakmıştı. Zorlamadı yani. Ben yaşım geçiyor diye hemen aşılama işlerine girdim canım. Üçüncü aşılamamı yaptırdım beklemedeyim.
Kuzum benim FSH değerim yüksek 11.8 (doktorum sorun yok diyor. Yumurtluyorsun Çatlıyorsun herşey yolunda diyor)
Ama ben yumurta kalitemi desteklemek için promotil ve maxijuno kullanıyorum (ikisiini de almış bulundum o sebeple bir gün birini bir gün virini içiyorum. İkisi de sendeki inofolic in vitamine zenginleştirilmiş hali, maxijunonun içeriği en zengin olan)
Ben senin yaşında olsaydım kesinlikle daha beklerdim. Çok gençsin. Sosyal baskı da yoksa bekleyin derim. Çünkü aşılamanın da garantisi yok gördüğün gibi. Ailenize falan çok dillendirmeyin bebek istediğinizi, sosyal baskı çok zor oluyor. Biraz akışına bırakın canım. Siz ne kadardır deniyordunuz?