Olymposss canım inşallahh adet olmazsın ve tetsin pozitif çıkarr dualarım seninle inşallah pembe listeye geçersin.O zaman gel gör halayıııı
:teytey::teytey:
]
Evet sekercim, Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve bizim tek şansımız microinjeksiyondu. Allah yüzümüze baktı ve hamile kaldım. İstiyorumki isteyen herkes bebek sahibi olsun. Allah sana en hayırlısını verecek buna inan.
ilaçsız mucize 3 yumoş hihoyyyt
demekki ilaçsızda olabiliyormuş :lepi:
Halay ne demek , yıkacaz ortalığı. :dance: :sm_cool: :1rolleyes: Alt topictekiler polis (mod) çağıracak gürültüden rahatsız olup. :roflol: :roflol: :roflol:
Nasıl yani kızzzzzz? :1shok:
Üç tane yumurtan mı var? :lepi: :dance: :dance: :dance:
slm kızlar, yine birikmiş sayfalar hızlıca geçtim.
derendeniz hamileymiş, çok sevindim.Bu ay ne güzel arka arkaya haberler geldi.İnşallah hep bu hızla devam ederiz.
aymes çok geçmiş olsun canım.
Eşim çinkoyu bıraktı, bi vitamine başlasın istiyorum, tavsiye ederseniz sevinirim.
ilaçsız mucize 3 yumoş hihoyyyt
demekki ilaçsızda olabiliyormuş :lepi:
öhöm öhöm nevro hanım bizimle merkeze geleceksiniz şikayet var :1closedeyes:
hadi yavyum önden önden yürü gidioz şakkıdıkaydirigubbakcemile
Halay ne demek , yıkacaz ortalığı. :dance: :sm_cool: :1rolleyes: Alt topictekiler polis (mod) çağıracak gürültüden rahatsız olup. :roflol: :roflol: :roflol:
Canum nevromm aşkitom nasılsınn hoşgeldinnnn özledik seniii .Bugüm rosme gelmedi kara tahtaya yazılıcakk sonrasında:mymeka:
Nevrom ben pembe listeye yazılıcam biliyormusun delürdümmm iyice:roflol:
aynen öyle yavyum :1closedeyes: demekki neymiş doğal yollada yumoş büyüyebiliyormuş süprizzzzz glucophage kullanıyorum belki onunda etkisi olabilir. yanlız feci mide bulandırıyor bu hap. sabah akşam alıyorum ama sürekli bulantı ve kusma yapıo öyyyk -tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şeyDıptıss sesimizi duydu geldi ne etcez şimdii nevrommkaydirigubbakcemile5:roflol:
ula herkez burda msn kapalı oklava geliyo iyi geceler bayanlar nasılsınız
Arkadaslar merhaba. Ben bu hafta pek giremiyorum internete. Ama ne zaman pc nin basina otursam, ilk size bakiyorum. Inaninki cok alistim sizlere. Insallah hepiniz iyisinizdir.
Daha sonra yine gelirim, simdilik iyi sohbetler size...
Balımmmmmmmmmm. :asigim: Canımmmmmmmmm. :asigim: Bitanemmmmmmm. :asigim: Ben de sizleri çok özledim.
O Rose Maria artık yandı ki ne yandı. Tasdikname vericem , atıcam topicten. :roflol:
Yazılacaksın tabi bitanem. Hem de bu ay di mi? :dance: :teytey: İnşallah canımmmm benimmmmm. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?