arkadaşlar devamlı takipçinizim ama sessiz kalmaktan sıkıldım artık destekçiniz olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istedim Rabbim tez vakitte bebişlerimize kavuşturur bizleri inşallah inanıyor ve bol bol dua ederek beklemekteyiz Yaradan hepimiz için bir zaman yazmış bizlerede sabırla dualarla o günü beklemekten başka birşey kalmıyor tabii tedbirlerimiz alarak çabamızı vererek bekleyeceğiz dimi ama
valla pc yi alip disariya atcam heeeeeeeeee donuyo ya sayfalari okuyamiyorummmm
arkadaşlar devamlı takipçinizim ama sessiz kalmaktan sıkıldım artık destekçiniz olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istedim Rabbim tez vakitte bebişlerimize kavuşturur bizleri inşallah inanıyor ve bol bol dua ederek beklemekteyiz Yaradan hepimiz için bir zaman yazmış bizlerede sabırla dualarla o günü beklemekten başka birşey kalmıyor tabii tedbirlerimiz alarak çabamızı vererek bekleyeceğiz dimi ama
evet canım ya nasılsın görüşemedik seninle,:lepi:hep beraber bu pc leri atalim kizlar bu neydi ya bugun hic konusamadik
nevar ne yok kim ne dedi ne konustu okuyamadim dalaelaelaelaelae
evet canim ne zamandir gorusemiyoruz iylik allaha sukur bir degisiklik yok nevro yoklama almaya basladi hergun giriyorum zorda olsa o yuzden sende ne var ne yok canim ya nasilsin
nevrocum canim nerelerdesin ozlettin kendini gercektende biz geliyoruz sen yoksun bu seferde
Asicim canım yeni bişey denemye karar verdik biz sanada haber vermek istedim inşallah işe yararsa bi aktardan macun aldık sperm sayısına iyi geliyomuş bide yanında 2 tane çay verdi bunları kullanıp 3 ay sonra test yaptırdığımızda farkı görücekmişiz çok emin konuştu inşallah işe yarar herşeyi denedik bunada bi denemek istedim öylede böylede bekliyom zaten ama ilaçlar biraz tuzlu macun 100 ytl çaylarda 30 ytl. Gerçi işe yarasında para umrumda değil yeterki değsin test yaptırdığpımızda yine düşmüş olursa değerler işte ozaman çok üzülürüm bu kadar uğraşıpta emeğinin karşılığını almamak çok kötü[/QUOTbence sansini dene canim ya belki gercektende yarayacak tsk ederim haber verdigin icin :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?