günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim çok korkuyordum birseneden fazladır doktora gitmemiştim çok şükür her şey yolunda çok güzel iki yumurtam varmış bende doktora dedim ki bari çatlatalım olur dedi çatlatıcı iğne verdi ama eşimin tahlillerini gördü normal yolla zor dedi adet olursam aşılama yapıcaz ama bu ayı da boş geçirmiyelim dedim bu gün iğnemi vurucam inşallah bu ay olur kızlar dua edin allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
Balım banada banada ben bu ay sonu evi taşıycam kısmet olursa görsen evim okadar karışıkki nolur bana da yardıma gel herkese gidiyon maşallahkaydirigubbakcemile3
canımmmm sağol arkadaşım moralim okadar bozukki eşime bile söyleyemedim adetimi oda çok ümitlenmişti bu ay.. nasıl söylerim Allahım bana yardım etSabırsızımm canım benim seni böyle ağladığını duymak morelimi bozdu.Ağlama canım sil göz yaşlarını bak adet bitiminde herşey yeniden UMUTLAR YENİDEN başlıcakCanım benimm ne yapalım ikimizinde adet gecikmesi ümitlendirdi sonrada yanılttı.Rabbim iyi kullarının sabrını ölçermiş daha çok istesin dua etsin diye sevinirmişş.Sabrımız deniyor Rabbim görüceksin çok kısa zamanda hepimiz bu mutluluğu yaşayacaz BZİMDE YÜZÜMÜZ HEP GÜLÜCEK ..BEBİŞLERİMİZ OLUCAK...ANNE OLUCAZ.... :CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:
Tamam canım sen teklif et temizliğin gerisini düşünme.Kakulmuştur benim adımm hehe.Ücreti konuşlımmı? Bedavaya olmaz taşınıyomuşsun bak hehe:jeyyar::jeyyar::roflol:
Canım hoşgeldin. :1hug: Çok sevindim. :dance: Ne güzel haberlerle geldin. :teytey:
Hem de iki yumurta demek. sengözlerimebaksanab Nerden buldun kız iki yumurtayı. Birbirine tokuştursaydın çatlarlardı. İğneye gerek yoktu. kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana , hayırlısı olsun canım. İğneden sonra güzel güzel çalışın bakalım artıkın.İnşallah aşılamaya gerek kalmaz bitanem. :Saruboceq:
geçmiş ols canim inşallah en kisa zamanda sağliğina kavuşur.
canımmmm sağol arkadaşım moralim okadar bozukki eşime bile söyleyemedim adetimi oda çok ümitlenmişti bu ay.. nasıl söylerim Allahım bana yardım et
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım benim çok sevindim, inşallah yakın zamanda güzel haberi alırsın.....
bana eşinin değerlerini yazabilirmisin doktora gösterdiklerini, bizimkilerle karşılaştırmak istiyorum
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim çok korkuyordum birseneden fazladır doktora gitmemiştim çok şükür her şey yolunda çok güzel iki yumurtam varmış bende doktora dedim ki bari çatlatalım olur dedi çatlatıcı iğne verdi ama eşimin tahlillerini gördü normal yolla zor dedi adet olursam aşılama yapıcaz ama bu ayı da boş geçirmiyelim dedim bu gün iğnemi vurucam inşallah bu ay olur kızlar dua edin allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
arkadasım gecmıs olsun.ınsallah bu ay gelır bebısın ve hastane kapılarında bırakmaz senı rabbım...bende haftaya cumaya gun alabıldım.yarın gıdıcektım ama cok doluymus doktor...hayırlısı artık..kendıne dıkkat et canım..
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH İKİZ HAMİLE KALIRSIN!!!!!!!!!!!hihoyyyt
Heja canim sende yazabilirmisin eşinin sperm değerlerini,
hissetmiştim ..
benimle değildin sensizliğe alıştım derken yokluğun inadına daha beter koyuyor..
olmadı yine yoksun .. sabırsızlığımdandır çaresizliğim.. biliyorum birgün gül kokunu duyuracaksın annene.. bukadar zor mu çal kapıyı gel artık kelebeğim
seni çok özledim..........senağlama senağlama
malesef kızlar olmadı dün gece sabaha karşı adet oldum busefer çok kaptırmışım ağlamaktan iki saattir yazamıyorum ilk kez bukadar gecikmişti stresten olsa gerek..
hepinize desteğiniz için teşekkürler kızlar iyiki varsınız
hiç duymamıştım acaba zararı da olurmu (enfeksiyon yapar mı)siz nerden duydunuz yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?