Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya arkadaşlar kayganlaştırıcı olarak bebek yağının spermlere zararı olur mu sizce. Ne dersiniz? Siz ne kullanıyosunuz. Benim kullanmam gerek çünkü.:çok üzgünüm:
canlarim eşim doktordan geldi şimdi.eski tahlil sonuçlarina bakmiş.birde ultrasonla bakilmiş varikosel falan var mi diye.
çok şükür varikoseli yokmuş.normal değerlerde herşey demiş.biraz ileri hareket düşük ama çok değil o da normal yolla çocuğunuz olur demiş.herhangi bişeye gerek yok demiş.lokosit için de bir antibiyotik yazmiş.intihap giderilince düzelir herşey demiş...
canım kayganlaştırıcı sormuşsun pre seed var ama pahalı herkes alamayabilir .....diğer arkadaşlarında haberi olsun yumurtanın akını da kayganlaştırıcı olarak kullanabilirsiniz biliyorum iğrenç ama ne belli belki piyasada satılanların içinde de vardır.Ayrıca yumurta akı spermleri besliyor daha uzun süre yaşamasını sağlıyormuş yerimseniben
canım kayganlaştırıcı sormuşsun pre seed var ama pahalı herkes alamayabilir .....diğer arkadaşlarında haberi olsun yumurtanın akını da kayganlaştırıcı olarak kullanabilirsiniz biliyorum iğrenç ama ne belli belki piyasada satılanların içinde de vardır.Ayrıca yumurta akı spermleri besliyor daha uzun süre yaşamasını sağlıyormuş yerimseniben
ne güzel işte bak
şimdi önemli olan beklemek sabretmek dua etmek:ecrin_bebek:
senin tatlı canını hiç üzme
ee bursa buluşmuyomu artık buluşunda güzel cemalinizi görelim azıcıksüprizzzzzkaydirigubbakcemile5
günaydın canlarım güzel bir gün olur inşallah hepimiz için....
nevroşum sana kolay gelsin...beyaz melekçim yılmak yok yola devam kendini sakın bırakma...belki önümüzde zorlu yollar var ama bu yolları sabırla ve yıkılmadan devam etmemiz lazım...tamammı canım..bak bende 15 aydır uğraşıyorum...hala dahada pes etmedim...
aymes sanada geçmiş olsun canım...tez zamanda kardeşin hastaneden çıkar inşallah....
hissetmiştim ..
benimle değildin sensizliğe alıştım derken yokluğun inadına daha beter koyuyor..
olmadı yine yoksun .. sabırsızlığımdandır çaresizliğim.. biliyorum birgün gül kokunu duyuracaksın annene.. bukadar zor mu çal kapıyı gel artık kelebeğim
seni çok özledim..........senağlama senağlama
malesef kızlar olmadı dün gece sabaha karşı adet oldum busefer çok kaptırmışım ağlamaktan iki saattir yazamıyorum ilk kez bukadar gecikmişti stresten olsa gerek..
hepinize desteğiniz için teşekkürler kızlar iyiki varsınız
canlarim eşim doktordan geldi şimdi.eski tahlil sonuçlarina bakmiş.birde ultrasonla bakilmiş varikosel falan var mi diye.
çok şükür varikoseli yokmuş.normal değerlerde herşey demiş.biraz ileri hareket düşük ama çok değil o da normal yolla çocuğunuz olur demiş.herhangi bişeye gerek yok demiş.lokosit için de bir antibiyotik yazmiş.intihap giderilince düzelir herşey demiş...
hissetmiştim ..
benimle değildin sensizliğe alıştım derken yokluğun inadına daha beter koyuyor..
olmadı yine yoksun .. sabırsızlığımdandır çaresizliğim.. biliyorum birgün gül kokunu duyuracaksın annene.. bukadar zor mu çal kapıyı gel artık kelebeğim
seni çok özledim..........senağlama senağlama
malesef kızlar olmadı dün gece sabaha karşı adet oldum busefer çok kaptırmışım ağlamaktan iki saattir yazamıyorum ilk kez bukadar gecikmişti stresten olsa gerek..
hepinize desteğiniz için teşekkürler kızlar iyiki varsınız[/QUOT
Allah hayırlısını versin b e güzelim üzme bu kadar kendini İnşallah birgün hepimizin çocuğu olacak dua etmekten vazgeçmeyelim Allah birgün dualarımızı kabul edecek...hoş şimdi ne yazsamda teselli olmayacaksın senağlama sabırsız,sabır edelimmm