CANIM CUMARTESİ GÜNÜ BULUŞACAĞIZ İNŞALLAH:1hug:
günaydın balımmmm ne güzel dilekerin var senin öyle kuşummm yerim ağzını senin ben hadi önce işleri hallededlim sonra benimkini olmazmı
aymes canım hayırdır geçmiş olsun ne ameliyatı benim haberim yok geçmiş sayfaları okumadımda
canım hayır çok şükür kardeşim kıl dönmesinden ameliyat oldu dün onu paylaşmıştım sizlerle Allahtan iyi geçti ameliyatı geçmiş olsunlar onun için. çok sağol canım:1hug:
Canlarım maalesef mesajlarınıza cevap yazamıyorum. İşlerim o kadar yoğun ki. Ama hepsini okuyorum. İyi sohbetler sizlere. Şeniz :asigim:
aymes ; canım kardeşinin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim. Geçmiş olsun bitanem. Daha iyi olur inşallah. a.s.
^^sabirsiz^^ ; üzülme bitanem. Hayırlısı inşallah. Vakti gelmemiş maalesef. İnşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın canım benim. :teselli:
BEYAZ MELEK , naren1981 , zynp.ZEYNEP , belinay82 , _f_a_d_i_k_ , bengüsu , sevcangoksel , fatıma zehra , smhsmh , BTRKLC , umutlu99 , minos , ..ELCHIN.. , Balsurat , gaye43 canlarım hepinize günaydınlar. Kusura bakmayın dönemiyorum. :çok üzgünüm:
Sizleri seviyorum. :asigim:
canım hayır çok şükür kardeşim kıl dönmesinden ameliyat oldu dün onu paylaşmıştım sizlerle allahtan iyi geçti ameliyatı geçmiş olsunlar onun için. çok sağol canım:1hug:
Günaydınn canım :) Tamam önce ben kendi evimi bitireyim.Sonra hemen sana geliyorum temizliğine güzel arkadaşımkaydirigubbakcemile5
aymes geçmiş olsun canım.benim eşimdede var kıl dönmesi ama rahatsız etmediği için şimdilik bekliyoruz bakalım. ama kolay olduğunu söylüyor doktorlar.çok geçmiş olsun.
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim çok korkuyordum birseneden fazladır doktora gitmemiştim çok şükür her şey yolunda çok güzel iki yumurtam varmış bende doktora dedim ki bari çatlatalım olur dedi çatlatıcı iğne verdi ama eşimin tahlillerini gördü normal yolla zor dedi adet olursam aşılama yapıcaz ama bu ayı da boş geçirmiyelim dedim bu gün iğnemi vurucam inşallah bu ay olur kızlar dua edin allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
hissetmiştim ..
benimle değildin sensizliğe alıştım derken yokluğun inadına daha beter koyuyor..
olmadı yine yoksun .. sabırsızlığımdandır çaresizliğim.. biliyorum birgün gül kokunu duyuracaksın annene.. bukadar zor mu çal kapıyı gel artık kelebeğim
seni çok özledim..........senağlama senağlama
malesef kızlar olmadı dün gece sabaha karşı adet oldum busefer çok kaptırmışım ağlamaktan iki saattir yazamıyorum ilk kez bukadar gecikmişti stresten olsa gerek..
hepinize desteğiniz için teşekkürler kızlar iyiki varsınız
Aymes canım çok geçmiş olsun kardeşinin ameliyatı güzel geçmiş çok sevindimm.Rabbime emanet olsun kardeşinn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?