- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Ah canım bu erkekler böyle. 40 kere hatırlatmamız gerekiyor. Koca bebek diye boşuna demiyoruz. kaydirigubbakcemile3 Neyse bağışla bakalım , belki bir daha yapmaz. :1rolleyes:
içim sıkılıyor yine olmadı biliyorum
:a015: :çok üzgünüm: :a015: :1no2:
bende pembe listeye geçmek istiyoruummm belki bu ay olur yerimseniben ne dersiniz amma olusa tam süper olur
yok bu defa çok kızdım
1 değil 2 değil 3 değil
kaçıncı kez unuttu ya
ben insan üstü çabalardayım aylardır ama o 1 ilacı zamanında içmeyi bile unutuyor
şimdi gelde delirme
Kızlar merhaba.Keske bende bugün test sonucları ile ilgili iyi seyler yazabilseydim sizlere benneyaptımki
Eşi tüm değerleri altüst olmus.Hepsi çok kötü durumda.+ aydır nasıl böyle bir değişme olur anlayamadım.Sok oldum kağıdı alınca.
Eşime diğer test ten farklı ok tiroid testi de yapmıslar.T3 ve T4 değerleride düşük cıktı.
Hemen İstanbuldaki doktorumu arayıp sordum ya test yanlıstır yada e hipotroid var dedi senağlama
Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum.Acaba tiroidden kaynaklanması daha mı iyi.Acaba onun tedavisi daha mı kolaydır.Perşembe günü tekrar doktora gidicez
Hep Allahım hakkımızda hayırlısı nı ver die dua ettim.Ne olur rabbim dularımı kabul etmiş olsun :Saruboceq:
Gel bitanemmmmmm gellllllllllBol bol yerimiz var. Seni de orda görmek bizi çok mutlu eder. Hemen geçsen keşke. Allahım inşallah verir tez zamanda bitanem. :Saruboceq: :CüvCüv:
Geçeceksin tabi balımmmmmmmmmm. :teytey: Şüphen olmasın. yerimseniben Seni kucaklayıp ben koyacağım oraya. :dance: Fazla kilo alma bu aralar heee kaydirigubbakcemile3
canım vavelya triot deyip önemsememezlik yapamyın.ben 2 yıldır.bunula boğuşuyorum.burda da yazdım.benim nodülüm var ve bütün değerlerimi bozup durur.bu ay düzene girdi .yinede benim endişelirim var.3, kez aşılama oldum.sonucunu bekliyorum.çok lanet bi hastalık.ilaç verirse dikkatli kullanın.en başta önemseyin bu hastaığı derim.
Canım tabiki önemsiyoruz.Ama azospermiye kıyasla acaba bu daha mı kolay tedavi edilebilir bir seymidir acaba diyorum.:uhm:
Yani sorun tiroid se belki hormonlar ilaçla filan düzeltilir.O zamanda sperm cıkarmı acaba:çok üzgünüm:
İşte hiç bir sey bilmiyoruz.Nevroskycım internetten baktım ama öle acıklayıcı bir sey yok malesef.Ama yarın annemle doktorun yanına gip sorucam bakalım neymiş bu.Persembeye kadar bekleyemiycem
Canım tabiki önemsiyoruz.Ama azospermiye kıyasla acaba bu daha mı kolay tedavi edilebilir bir seymidir acaba diyorum.:uhm:
Yani sorun tiroid se belki hormonlar ilaçla filan düzeltilir.O zamanda sperm cıkarmı acaba:çok üzgünüm:
İşte hiç bir sey bilmiyoruz.Nevroskycım internetten baktım ama öle acıklayıcı bir sey yok malesef.Ama yarın annemle doktorun yanına gip sorucam bakalım neymiş bu.Persembeye kadar bekleyemiycem
nevrocum p.tesı baslamıstı ama yoklama..bayramdan sonra cok yogun iş vardı hepsı bırıkımıs benı beklıyor.aksamdan eve geldım yorgundum.bıde ustune esref saatını seyredıp aglayınca erkenden yattım dun azcık kocıslede atıstık ıs konusunda işden cık dıye baskı yapıyor...bıde cocuk ıstıyosun bu yogunlugunda nası bakcan dıyo.bende olsunda sonrasını dusunuruz dedım...baskası bakamaz cocuga annelere baktırmam dedı..bende sınırlendım.o zamn.zaten gelmıyor bebıs...artık karar verıldı bebeıs olana kadr calısacam sonra cıkacam.gercı onada kızıyor. tedavıye baslayacaz hadı oldu sen farkına varmadan.cocuga bısey olursa dıye...sankı hemen olduda...bende fırsatcılık yaptım...:roflol::roflol::roflol:sana ozel karısım hazırlamıstım askım yermısın dedım.onada gıcık oldu.ay napayım..adam delumu neeee.....:roflol::roflol::roflol:
canım benim öyle tatlı öyle şirinsinkiherkese verecek bi cevabın var allahım inşallah sana :Saruboceq:senin kadar tatlı bi kız verir (erkekte olabilir olsunda)bunu gerçekten çok isterim şeekkeeerrr:icecream:
canım triot sorunu bende .sizde eşinde sanırım ç.erkekde hormonları mutluka etkilşer.bana dr %50 ewet etkiler.%50 hayır etkilemez diye caevap vermişti adamı dövecektim.:mymeka:.çünkü benim ailemde bu hasatlığı olan 5 çocuk doğurmuş insanlar var.hemde biri ananem diğerim halam.:sm_confused:.yani derler ya iki ucu b..... değnek.inşallah hemen iyi bir endokrin uzmanı bulun arkadaşım.geçmiş olsun.a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?