herkese hayırlı akşamlar...........fıstıklar.....anne aday adaylarııııııııııııııııııııııı.................
yaa cadı kaydirigubbakcemile heralde sen benim şimdiki kilomda doğum yaparsın-tatlicadiarzu-cerencim kilo almıs halimle 51 oldum.daha yolu varkaydirigubbakcemile3bebişim saglıklı olsunda razıyım tontiş olmaya...
bu arada canım bulantıların basladı mı.ben de hiç bir sey yok suan.cok tedirginim bir de.zaten zor bulduk.cuma dr a gıdecegım.kese görünür sadece her halde.kalp atısı için erken daha degil mi?
canım bebiş olmasaydı,değerin 5'in üzerinde çıkmazdı. ikincisi artışta çok güzel! sanırım senide pembiş listeye yazabiliriz!!kaydirigubbakcemile3kızlar bugunkü bhcg sonucum 58.2 yorum bekliyorum
canım bizde ilk örnek verdiğimizde 2,5 gün perhizle gitmiştik. ikincisinde ise 3,5 gün perhizle. arada çok az fark vardı. birincide sayı 32milyon;ikincide 34milyon çıktı. hareket ise tam tersi, birincide %60 ikincide %40 çıktı. çok da problem değil yani. inşallah sonuçların güzel çıkara.s.Selam arkadaşlar, bizde 9 aydır deniyoruz ve hamile kalamıyordum. İlk ben doktora gittim, doktor herşey yolunda dedi, ondan sonrada iki ay ateş ölçerek denedik ama hamile kalamadım. Bu sefer eşim gitti doktora. Doktor sol yumurtalığında damar genişlemesi var demiş. Normalde 3 mm iken 3,5mm çıkmış. Yani varikosel, birde sperm örneği verdi eşim yarın sonucunu alacağız. İnşallah kötü birşey çıkmaz, çok korkuyorum arkadaşlar. Hayattaaaa aklıma gelmezdi eşimde bir sorun olacağı.
Bir de sorum var, eşim 2,5 günlük perhizle örnek verdi, bu şekilde yanıltıcı olur mu acaba?? Cevap verirseniz çok sevinirim.
:roflol::roflol:birgün bende pembe listeye yazılıcam
kızlar bugunkü bhcg sonucum 58.2 yorum bekliyorum
Nevroskycim senden bir ricam olucak. Esinin kullandigi Ultra Mega Gold vitamin var ya, onun linkini internetten bulup verebilirmisin bana??
Bir arkadasim vitamin onermemi istiyor benden, seninki cok iyiydi. Cok tesekkurler...
canım artışın çok iyi 2 katından bile fazla artmış seni artık hamiş bayanlar arasında sayabiliriz inşallah hayırlı olsun dr gittinmi
evet hepsini okudum en sonunda eşimde şımarıo duruyor bilgisayarı kapatıyor.bende adet belirtilerinin sonuncusu olan sinir ve ağlama krizleri başladı.kkpraa sonuç iyi bence artmış ne güzel 12. günde bu değer.Allh tamamına erdiin.bencede hamilesin.
Selam arkadaşlar, bizde 9 aydır deniyoruz ve hamile kalamıyordum. İlk ben doktora gittim, doktor herşey yolunda dedi, ondan sonrada iki ay ateş ölçerek denedik ama hamile kalamadım. Bu sefer eşim gitti doktora. Doktor sol yumurtalığında damar genişlemesi var demiş. Normalde 3 mm iken 3,5mm çıkmış. Yani varikosel, birde sperm örneği verdi eşim yarın sonucunu alacağız. İnşallah kötü birşey çıkmaz, çok korkuyorum arkadaşlar. Hayattaaaa aklıma gelmezdi eşimde bir sorun olacağı.
Bir de sorum var, eşim 2,5 günlük perhizle örnek verdi, bu şekilde yanıltıcı olur mu acaba?? Cevap verirseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?