günaydın kızlar, herkes çok enerjik bu sabah. hihoyyyt
Be de yol yorgunluğunu ancak atabildim, iyiyim şimdi.Gidip süpper bi kahvaltı hazırlıcam, smhsmh keki, çayı, kahveyi yapmış zaten, ben de size güzel krepler yapayım.yerimsenibenSoğutmayın haa, çabuk gelin.kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Hadi ordann sevmezmiş hadi atla gel sende soğurlarsa karışmam ona görekaydirigubbakcemile
balım seninkileri öğlen yemeği olarak yeriz, sen krepe gel.
Günaydın canımmmmm. Şeniz Bitanem çok güzel olur valla. cokacimcoook Bazıları da paatates pizzadan bahsediyor sabah sabah. Sağlıklı mı hiç kuzummmmm. :dilcikar:
GÜNAYDINNNN...kek, patates, pizza ya neler oluyo böyle...zate kahvaltıda yapmadım valla tek tek gelir hepsinden yerin ..smhsmh kek harika gözüküyo bende isterem..önce kime gitsem acaba...
gunaydın arkadaşlar .............ne oluyo. davet var galıba. ama bızsız. gelıp buluruz sızı......... yoksa bızıde davet edın yaa.................. hemde gezerız..........bırlıkte.............bak nevrocum .......... sakın benı ekme. bır sabah erkeeden gelırım kapına......... neyse arkadaşlar gununuz bereketlı ols. guzel ols...................bunlar şaka tabı. ama ne guzel olurdu hepbırlıkte olmak.............
:mymeka::mymeka:All sana işte hem geleyim diyo hemde menüyü begenmiyorr .
yureklerınız yenı pişen kekler gıbı sıcacık ols...............umutlarınız taptaze.... dualarınız ise dupduru sular gıbı....ve kabul ols arkadaşlar............................
Günaydın bitanemmmm. Şeniz Valla menüler süper. Ama bize gelme de nereye gidersen git. Tavsiye yani. Eşim hazırlıyor da bugün. kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
Kızlarr bana kızıcaksınız biliyorum ama ben yine gezmelere gidiyorum ne yapayım hayranlarım çok hergün tlf arayıp çağırıyorlarrr bıktım arrtık ama eve bişey yapamıyomm:roflol::roflol::roflol:
canım arkadaşlarım hepiniz ne kadarda iyisiniz.iyiki burdayım iyiki sizler varsınız..ben şu saate kadar hala adet olmadım .ama testte yapmadım .çok korkuyorum çünkü.yıllardır o tek çizgiden sıkıldım artık.ve bhcg 1.2o sonucundan.ben yurtdışından ovulasyon testi almıştım onunla takip ediyordum .normalde geçtiğimiz perşembe adet olmalıydım teste göre.ama bilemiyorum işte.kızlar eğer yani inşallah ben hamileysem sizlere çok iyi haberlerim olacak.çünkü ben bu ay aslında belkide sizlerinde duyduğu ama takip ettiğim kadarıyla birçoğunuzun denemediği bir şeyi denedim.merak etmeyin ilkel bir teknik filan değil.bir ilaç sadece.ama gebeysem bunların hepsini detaylarıyla size anlatacağım.şimdi hem kendimi hemde sizleri umutlandırmak istemiyorum.allahım hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah....
Kızlarr bana kızıcaksınız biliyorum ama ben yine gezmelere gidiyorum ne yapayım hayranlarım çok hergün tlf arayıp çağırıyorlarrr bıktım arrtık ama eve bişey yapamıyomm:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kız sen bide gel benimkinin hazırladığını gör domatesleri 3 e bölüyo ağzına sokabilman için elma gibi ısırman lazım:roflol:..sen bide soyulmuş domates arıyosun...:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?